Bieganie w końcu udało sie zacząć

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
piter7_7
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam

Od kilku lat zbieram sie do biegania i w końcu rok 2009 udało sie :hej: od kilku miesiecy regularnie biegam z różnymi planami treningowymi interwały, wybiegania zabawy biegowe.

Raz Nawet wystartowałem na 5km wynik 24,52,35 chyba nie najlepszy wynik ale coz to moj 1 start w prawdziwych zawodach ................

Może wy macie podobne poczatki i jakies starty ciekawe plany treningowe i porady ....................
PKO
jacek_f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Też zaczynałem kilka miesięcy temu praktycznie od zera. Obecnie biegam według planu na 10km (ze strony bieganie.pl) i szykuję się do mojego pierwszego biegu ulicznego :-)

Myślę, że tego czego potrzebujesz to jakiś cel, np. półmaraton na jesień.
[url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=13698]Trochę o mnie[/url]
piter7_7
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Noto pewnei jestesmy na podobnym etapie połknelismy bakcyla biegowego ja tez biegałem z tymi planami ale musiałem je zredukowac pod siebie troche dołozyłem innych terningów na poprawe szybkości baze wytrzymałosciowa jakas tam miałem wiec sporo treningów interwałowych dożuciłem, momentalnie pułap telnowy wzrusł i mozna myslec o jakis wynikach czasowych a u kolegi juz jakies straty były 5 ?? 10 ??
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ