Białostocka Grupa Biegowa
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
O bocian juz jestes super gdzie to cie wywialo za granice co? Niestety przypomnialam sobie ze sa te nieszczesne andrzejki i mam niedzielno imieninowy obiad u tescia najem sie jak smok i bieganie odpadnie. No trudno mi zostaje wczesny ranek sobotni i niedzielny na bieganie, ale to juz nie w parku. Piszcie co u Was moze w tyg sie uda dogadac (ja miesiac nie pracuje wiec nie bede miala problemow z praca zmianowa)
gg 46090
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
ruda a co to znaczy wczesnie rano?
moze zloke sie jakos.... a moze nie zalezy jaki przebieg bedzie miala impreza
a w tygodniu na luzie mozemy pobiegac razem /pracuje do 16.17.00/ choc ja tylko 30 minut . puki bucikow nie zmienie.
a czas butow zbliza sie wielkimi krokami bo stare rozpadaja mi sie juz na nogach
wczoraj urwalem "jezyk" w prawym.
bociek:
jak niebedziesz biegal z rudnikiem o swicie to daj znac . umowimy sie na popoludnie.
moze zloke sie jakos.... a moze nie zalezy jaki przebieg bedzie miala impreza
a w tygodniu na luzie mozemy pobiegac razem /pracuje do 16.17.00/ choc ja tylko 30 minut . puki bucikow nie zmienie.
a czas butow zbliza sie wielkimi krokami bo stare rozpadaja mi sie juz na nogach
wczoraj urwalem "jezyk" w prawym.
bociek:
jak niebedziesz biegal z rudnikiem o swicie to daj znac . umowimy sie na popoludnie.
moje tipi twoim tipi
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja juz jestem po sobotnim bieganiu a rano to 8-9 jak dla mnie ale nic to spotkamy sie w tygodniu pozdrawiam
gg 46090
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
moje chlopaki przestaly sie w ogole udzielac na forum. Co z Wami biegacie jeszcze, Bocianku odezwij sie
gg 46090
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca:ojoj: praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca praca:hahaha: praca praca praca praca praca praca KOCHAM
moje tipi twoim tipi
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no to w takim razie biegamy nadal odzielnie ale mam nadzieje ze to sie za jakis czas zmieni ...pewnie po nowym roku jak juz goraczka przed swiateczna minie :D
gg 46090
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
w sobote zamiast -kina melina- bende biegal kolo 17.00 pewnie
kino melina nieczynne bo z soboty na niedziele ide na sesje wladcy pierscieni. 2 czesci po 3,5h cala nocka zarwana hehehe
kino melina nieczynne bo z soboty na niedziele ide na sesje wladcy pierscieni. 2 czesci po 3,5h cala nocka zarwana hehehe
moje tipi twoim tipi
-
- Wyga
Przepraszam ,że sie nie odzywałem
Czasami tak w życiu jest że czas mija szybko
a takna poważnie to chorowałem i nie biegałem od ostatniego spotkania z Otim
Nie jest tak strasznie zimo do biegania ale na razie jeszcze nia wydobrzałem - strasznie chciałbum pobiec w Hajnówce - ale ta zima !!!
Czasami tak w życiu jest że czas mija szybko
a takna poważnie to chorowałem i nie biegałem od ostatniego spotkania z Otim
Nie jest tak strasznie zimo do biegania ale na razie jeszcze nia wydobrzałem - strasznie chciałbum pobiec w Hajnówce - ale ta zima !!!
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bocianku nie przejmuj sie tylko poczytaj to co wlasnie napisalam w dziale zacznij biegac. No niestety choroba czasem czlowieka potrafi zalatwic i to niezle ale nie wybiegaj zanim nie wydobrzejesz bo to nie ma sensu i jeszcze moze byc gorzej. A w hajnowce pobiegniemy chocby sie walilo i palilo jak nie pobiegniemy to przeczolgamy sie ...damy rade a od lutego, marca podciagniemy sie we wspolnych treningach juz pod tym kontem i bedzie ok. Odzywaj sie co jakis czas ...a mam juz nowy nr tel zaraz ci go przesle w liscie pozdrawiam
gg 46090
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
bociek jak sie nieumawiamy to ja biegam w ruznych dziwnych godzinach np 12.00 wnocy wiec jakbys chcial to dawaj smsa a stawie sie niezawodnie.
moje tipi twoim tipi
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
bociek. dzis biegne do "lasu"
zarombiscie jest. >nogi nic a nic nie bola . a zblizam sie powoli juz do 1h biegu
pewnikiem wybiore sie kolo godziny 17.00
pozdrowienia
zarombiscie jest. >nogi nic a nic nie bola . a zblizam sie powoli juz do 1h biegu
pewnikiem wybiore sie kolo godziny 17.00
pozdrowienia
moje tipi twoim tipi
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oti sam jestes nieudany heheh Ja biegam dzis kolo 19 po Slaskich gorkach .... narazie musze prztrawic mega wilka pizze i pomidoroweczke mniam mniam. Bocian co u Ciebie?
gg 46090
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chlopaki ja nadal biegam po Slaskich gorkach i musze powiedziec ze wysilek jest zupelnie inny. Zwlaszcza po imprezach obzeraniowych i opilskich ale jestem dzielna choc po wyzej 5 km nie wyskakuje bo na gorczkach plucka mozna wypluc. Nawet dzis rano spotkalam jednego biegacza jak juz wybiegal z parku chwilke pogadalsmy nawet. A jak wam idzie chlopaki?
gg 46090