Komentarz do artykułu Poznaj Ekspertów Reebok

Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:spokojnie Wysek, dzisiaj u nich byłem, oni powoli mają swoją strategię
zresztą Asics World nie oznacza tej samej kasy co Asics Polska
budują powoli kanały dystrybucji, mają dobry , niezawodny produkt
reklamacje najniższe w Polsce a na biznes patrzą perspektywicznie, długofalowo, tzn rozkręcają się
biuro skromniutkie, nie uwierzyłbyś ,że to marka nr 1 w runningu światowym, mocno pomagają lokalnym dystrybutorom, tylko, że oni boją się rynku ale my jeszcze tu raczkujemy
Tomek
PKO
Awatar użytkownika
primo
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:
Tomek Michałowski pisze:spokojnie Wysek, dzisiaj u nich byłem, oni powoli mają swoją strategię
zresztą Asics World nie oznacza tej samej kasy co Asics Polska
budują powoli kanały dystrybucji, mają dobry , niezawodny produkt
reklamacje najniższe w Polsce a na biznes patrzą perspektywicznie, długofalowo, tzn rozkręcają się
biuro skromniutkie, nie uwierzyłbyś ,że to marka nr 1 w runningu światowym, mocno pomagają lokalnym dystrybutorom, tylko, że oni boją się rynku ale my jeszcze tu raczkujemy
No bo skoro mam zapłacić za nimbusy dla supinatora 500zł to wolę pegasusa za 229zł - w takim razie niech się kurna boją!!
primo
Awatar użytkownika
russian, white russian
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a o co byś Nagor zapytał Zbigniewa Nadolskiego jako trenera?
o co jako zawodnika?
a o co jako eksperta Reeboka?
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Akurat o buty bym nie pytał, bo jaki but jest, każdy widzi ; )

Gdybym mógł porozmawiać szczerze z trenerem jako trenerem, zapytałbym o samą esencję treningu - czyli jakie stosuje objętości, częstotliwości i szybkości poszczególnych treningów i dlaczego, jak je planuje, kontroluje i zmienia - i dlaczego. Poza tym wiele o samych wynikach, granicach możliwości, o techniczne sprawy organizacji wyjazdów na zawody itd. Trochę by się tego nazbierało, generalnie pytałbym o rzeczy, których trenerzy za bardzo nie chcą zdradzać. Nawet nie po to, żeby ściągać, tylko przemyśleć i wyciągnąć wnioski.
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nagor, bądź realistą - pogadac to sobie będziesz mógł, ale o tresholdach, a nie o treningu, czyli wałkowanie kotka za pomocą młotka.
Awatar użytkownika
hitaczi
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Byłem w Intersporcie w Złotych Dyndasach i skorzystałem z tej promocji, jest bardzo korzystna cenowo :hej: Zniżka na buty plus koszulka o wartości ok. 100 zł mnie przekonała do zakupu butów, w których zacznę na poważnie bieganie :)
Urządzenie do odciskania stóp sprawuje się dobrze, potwierdził się wynik testu wodnego - mam neutralną stopę. Sprzedawca pokazał mi dwa modele butów, dobre dla mojej stopy i kupiłem model Premier.

Ogólnie pomysł pomocy utytułowanych zawodników i trenerów jest dobry :) Ciekawe czy podobne akcje będą prowadziły inne firmy.
Małymi krokami do celu...
www.pajacyk.pl ---> klikam raz dziennie
Awatar użytkownika
russian, white russian
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hitaczi pisze: Urządzenie do odciskania stóp sprawuje się dobrze, potwierdził się wynik testu wodnego - mam neutralną stopę.
znaczy maszyna marzenie, nie byle ściema, skoro potrafi tyle co podłoga w łazience po wyjściu spod przysznica.
chyba jednak skorzystam
hitaczi pisze: Sprzedawca pokazał mi dwa modele butów, dobre dla mojej stopy i kupiłem model Premier.
ja też z dwojga trepów wolę premiera
hitaczi pisze: Ogólnie pomysł pomocy utytułowanych zawodników i trenerów jest dobry :) Ciekawe czy podobne akcje będą prowadziły inne firmy.
pomysł jest wyśmienity!
czekam, aż zmartwychwstały Bronisław Malinowski będzie w promocji ludziom stopy obmywał!
------------------------------------------------------------------------
...
------------------------------------------------------------------------
sorry, jak przegiąłem - będzie edit
we gather energies
endurable
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kurde Russia , nie przegiąłeś , to było mega, STAN HIGIENY SIĘ POPRAWI :bum: :bleble:

Hitachi , jaki model Premiera wziąłeś ? Premier Ultra VI ?
Tomek
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

My tu hihihi i hahaha, a Reebok tenisówki sprzedaje bardzo okazyjnie i kapucha płynie, a że nikt nic nie wie co i jak z tymi butami to niewazne - sa dobre, bo zagraniczne no i ta koszulta to juz orgazm normalnie - nie jestem ekspertem Reeboka ale załozę sie że Wietnam albo Malesia to zagranica i tam muszą robić super tenisówki -w Polsce za komuny to tylko Polsporty były i kalosze.
zbuszu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

bebej pisze:.......... a że nikt nic nie wie co i jak z tymi butami to niewazne - sa dobre, bo zagraniczne .............
No właśnie. Naprawdę mało można znaleźć biegaczy biegających w Reebokach. Dlaczego bieganie.pl nie umieściło żadnego testu żadnego buta Reebok ? Na jakiej podstawie biegacz ma wybrać Reebok ?
Wg mnie to akcja słabo zrobiona, testowe modele powinny być już kilkanaście tygodni temu opisane, przetestowane w branżowych mediach i to była by jakaś wartość bo co np trener Nadolski może niby o tych butach wiedzieć?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

zbuszu pisze:Dlaczego bieganie.pl nie umieściło żadnego testu żadnego buta Reebok ? Na jakiej podstawie biegacz ma wybrać Reebok ?
Wg mnie to akcja słabo zrobiona, testowe modele powinny być już kilkanaście tygodni temu opisane, przetestowane w branżowych mediach i to była by jakaś wartość bo co np trener Nadolski może niby o tych butach wiedzieć?
Ok, zgadzam się, że coś powinniśmy pokazać. Ale tych butów jest na tyle dużo że nie możemy wszystkiego kupować, w większości bazujemy na tym co dostaniemy od przedstawiciela producenta (choć naprzykład but który zimą opisywałem Puma Trail 100 kupiłem). To w jego interesie jest żeby jakiś tekst o butach się pokazał. Od Reeboka nic nie dostaliśmy.
Awatar użytkownika
russian, white russian
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hmmm, respekt, widać bardziej jeszcze ode mnie bezinteresowny jest Pan Redaktor.
we gather energies
endurable
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No i wyszło na to że eksperci sie na niczym nie znaja- trzeba pytac o te tajemnice treningowe, bo na tym polu tez nie są mi znani. :oczko: , a że miano ekspertra do czegośc zobowiazuje to moze puszcza trochę farby z ust. :hej:
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Buty były testowane przez runners world można poczytać i posłuchać:
Reebok Premier Road Plus VI:
http://www.runnersworld.com/cda/shoefin ... 02,00.html
http://www.runnersworld.com/video/1,805 ... 2937482001
Reebok Premier Verona :
http://www.runnersworld.com/cda/shoefin ... 97,00.html
Reebok Premier Ultra VI:
http://www.runnersworld.com/cda/shoefin ... 15,00.html
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bebej pisze:My tu hihihi i hahaha, a Reebok tenisówki sprzedaje bardzo okazyjnie i kapucha płynie, a że nikt nic nie wie co i jak z tymi butami to niewazne - sa dobre, bo zagraniczne no i ta koszulta to juz orgazm normalnie - nie jestem ekspertem Reeboka ale załozę sie że Wietnam albo Malesia to zagranica i tam muszą robić super tenisówki -w Polsce za komuny to tylko Polsporty były i kalosze.
Bebeju,
taka akcja ma na celu zysk-sprzedaż - wizerunek więc dziwienie się ,że tak nie jest jest sporym faux pas

dla mnie to jest bardzo pozytywne , dają dobry produkt + wartość dodaną czyli poradę specjalisty, dla biegacza raczej pozytywne

oczywiście- produkcja Daleki Wschód , każdy tak dzisiaj robi tyle ,że pod auspicjami i nadzorem macierzystej marki

dygresja na temat Polsportu i tenisówek trąci myszką , Wojtek pewnie też biegał w Stomilu Grudziądz co nie przeszkadza mu testować Spirę i Kayano 59 , świat idzie do przodu

więcej pozytywów na naszym rynku
Tomek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ