Sobotni bieg GT- 20 września
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kledzik, swietnie, ze przyjezdzasz do Trojmiasta. W najblizsza sobote oczywiscie biegamy jak co tydzien - wiec koniecznie wpadaj! Pod koniec tygodnia przeslemy Ci wiadomosc co, gdzie i jak, OK?
Gratuluje przebiegniecia kolejnego maratonu, doceniam ten wysilek bo wiem jak smakuje bieganie w takim ukropie (sam tego bardzo nie lubie). W Grupie robi sie coraz wiecej maratonczykow i maratonczykow - recydywistow
A ja mam ochote w przyszlym roku wyjechac na jeden maraton do Niemiec i rozwazam albo Hamburg, albo Koln, ale to jeszcze sporo czasu. Pieknie by bylo pobiec razem z Kledzikiem na jednym maratonie (tylko chyba obydwie imprezy odbywaja sie w miejscach do ktorych masz solidny kawalek drogi).
Gratuluje przebiegniecia kolejnego maratonu, doceniam ten wysilek bo wiem jak smakuje bieganie w takim ukropie (sam tego bardzo nie lubie). W Grupie robi sie coraz wiecej maratonczykow i maratonczykow - recydywistow
A ja mam ochote w przyszlym roku wyjechac na jeden maraton do Niemiec i rozwazam albo Hamburg, albo Koln, ale to jeszcze sporo czasu. Pieknie by bylo pobiec razem z Kledzikiem na jednym maratonie (tylko chyba obydwie imprezy odbywaja sie w miejscach do ktorych masz solidny kawalek drogi).
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Kledziku, ja zapytywujê: gdzie jest ten Twój legendarny brzuch?? Ma kto¶ szk³o powiêkszaj±ce?
A mo¿e i do Warszawy wpadniesz na SBBP? Masz w¶ród nas wiernych kibiców. A jeden kibic to nawet koszulkê Grupy Trójmiejskiej ma
A mo¿e i do Warszawy wpadniesz na SBBP? Masz w¶ród nas wiernych kibiców. A jeden kibic to nawet koszulkê Grupy Trójmiejskiej ma
-
- Zaprawiony W Bojach
Joy, specjalnie dla Ciebie nieco wyrazniejsze zdjecia:
na trasie...
i na finiszu. Czy czujesz z jak ogromna predkoscia musialem pedzic?
DaB, tez powaznie mysle o Hamburgu. Czasu nie ma jednak az tak bardzo duzo. Maraton jest co prawda w kwietniu lecz liste uczestnikow zamykaja kilka miesiecy wczesniej.
Kolonia mialaby z kolei ta zalete, iz pewnie namowilibysmy caryce do wspolnego biegu, mielibysmy bezplatny nocleg w mym aachenskim mieszkaniu i znalezlibysmy sie na znanych mi terenach po ktorych moglbym Cie troszke oprowadzic
Zastanawiam sie tez nad Wiedniem (polowa maja)
Pogadamy (mam nadzieje) o tym wszystkim w sobote.
kledzik
na trasie...
i na finiszu. Czy czujesz z jak ogromna predkoscia musialem pedzic?
DaB, tez powaznie mysle o Hamburgu. Czasu nie ma jednak az tak bardzo duzo. Maraton jest co prawda w kwietniu lecz liste uczestnikow zamykaja kilka miesiecy wczesniej.
Kolonia mialaby z kolei ta zalete, iz pewnie namowilibysmy caryce do wspolnego biegu, mielibysmy bezplatny nocleg w mym aachenskim mieszkaniu i znalezlibysmy sie na znanych mi terenach po ktorych moglbym Cie troszke oprowadzic
Zastanawiam sie tez nad Wiedniem (polowa maja)
Pogadamy (mam nadzieje) o tym wszystkim w sobote.
kledzik
-
- Stary Wyga
Kledziku, czy mogę prosić o powiększenie pierwszego zdjęcia? Nie chodzi mi o twój brzuch, gdzieżby tam znowu Raczej zainteresował mnie tzw drugi plan. Mając taką publiczność to dopiero się leci...
pzdr
Jarek
pzdr
Jarek
grek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja raczej celowalbym w Kolonie, tylko nie wiem kiedy ten maraton sie odbywa. Serdeczne dzieki Leszek za propozycje noclegu, ale ja mam dosc liczna rodzine w Wesseling (to jest w polowie drogi miedzy Koln i Bonn) i dostalbym wilczy bilet od mojej familli, gdybym sie u nich nie zatrzymal.
Natomiast obowiazkowo musielibysmy sie spotkac, gdybys byl akurat w okolicy no i gdyby udalo sie nam namowic Caryce na maraton w Kolonii byloby
Pogadamy w sobote
Natomiast obowiazkowo musielibysmy sie spotkac, gdybys byl akurat w okolicy no i gdyby udalo sie nam namowic Caryce na maraton w Kolonii byloby
Pogadamy w sobote
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Jak donoszą dobrze poinformowane źródła, jeszcze w tym roku specgrupa z Krakowa dokona ataku na Niemcy. Przypuszczalny czas i miejsce zrzutu: Frankfurt, 26 października...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
DaB, zerknalem co dzieje sie w przyszlym roku w Nadrenni Polnocnej Westfalii (abys mial blisko do rodzinki )
04.04 Bonn
25.04 Dortmund
02.05 DĂźsseldorf
09.05 Moguncja (Mainz)
06.06 Duisburg
05.09 MĂźnster
03.10 Kolonia
Jest w czym wybierac jak widzisz.
kledzik
04.04 Bonn
25.04 Dortmund
02.05 DĂźsseldorf
09.05 Moguncja (Mainz)
06.06 Duisburg
05.09 MĂźnster
03.10 Kolonia
Jest w czym wybierac jak widzisz.
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Serdecznie dziekuje za namiary skrupulatnie wszystko spisalem. Tak na pierwszy rzut oka to najlepiej pasowalyby mi Munster i Kolonia.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
maniacy...
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
wlasnie wpadlam na forum po poltora tygodniowej nie obecnosci... no i odrazu wlaczylam temat polecany przez Kledzika
taaaaak odczego by tu zaczac?
04.04.2004 planuje start w rotterdamie! ktos sie wybiera?
Oficialnie moj kontrakt sie konczy 31 marca i pozniej nie wiem gdzie bede ( Anglia, Niemcy albo Polska) Jak bede w Angli, albo Niemczech to nie bedzie rzadnego problemu powinno mi sie udac wystartowac, a jak bede w polsce... to Kolonia bedzie bardzo daleko
ale jak bede mogla to bardzo fajnie by bylo wystartowac w wiekszej grupie!!!!
taaaaak odczego by tu zaczac?
04.04.2004 planuje start w rotterdamie! ktos sie wybiera?
Oficialnie moj kontrakt sie konczy 31 marca i pozniej nie wiem gdzie bede ( Anglia, Niemcy albo Polska) Jak bede w Angli, albo Niemczech to nie bedzie rzadnego problemu powinno mi sie udac wystartowac, a jak bede w polsce... to Kolonia bedzie bardzo daleko
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Caryca, no to ja robie dzis supelek na sznurowadle, zebys w przyszlym roku znalazla sie w Niemczech, albo w GB i zebysmy pobiegli we trojke w Koln. Do maratonu w Kolonii jeszcze rok no i moze przez ten czas kogos uda sie namowic i ekipa sie powiekszy.Quote: from caryca on 9:21 am on Oct. 1, 2003
Jak bede w Angli, albo Niemczech to nie bedzie rzadnego problemu powinno mi sie udac wystartowac, a jak bede w polsce... to Kolonia bedzie bardzo daleko
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
wiaz mocno ten supelek w tym roku mialam pobiec w wawie... ale 1200 km do przejechania w jeden dzien bylo nie mozliwe.... tymbardziej ze w pon. musialam byc w pracy....
wiec kolonia z perspektywy tych dwoch krajow jest wykonywalna
wiec kolonia z perspektywy tych dwoch krajow jest wykonywalna
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Apropos Kolonii to przyponiały mi się moje ostatnie kolonie i pierwszy pocałunek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
biegowa recydywa