Łosiowe Błota
- Padre
- Stary Wyga
Joy - wrażenia Gosi jak najbardziej pozytywne. Dzieki! A ponieważ już wczoraj rozmawialiśmy o kolejnym potencjalnym bieganku we wtorek - to jak widzisz może to zasiane ziarenko wykiełkuje i będziemy mieli nowego biegaczo - forumowicza
RobertD - o której wczoraj trenowałeś? Bo ja biegałem na poligonie pętelki pomiędzy 18.00 a 19.00, ale nie widziałem nikogo robiącego siłkę. Chyba, że nie robiłeś tego na tej żużlowej pętli. A odnośnie temperatury to przyznaję - długo biegłem ze zmarzniętymi dłońmi. Jak zimą
RobertD - o której wczoraj trenowałeś? Bo ja biegałem na poligonie pętelki pomiędzy 18.00 a 19.00, ale nie widziałem nikogo robiącego siłkę. Chyba, że nie robiłeś tego na tej żużlowej pętli. A odnośnie temperatury to przyznaję - długo biegłem ze zmarzniętymi dłońmi. Jak zimą
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegałem już po 21-szej. Nie wiedziałem, że będzie aż tak zimno, więc miałem na sobie krótkie spodenki i podkoszulkę! Jeszcze było ee...ciemno jak diabli i już nie ryzykowałem wizyty w lesie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
(Edited by FREDZIO at 10:25 pm on Sep. 28, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
Umawiali¶my siê wstêpnie na dzisiaj na £osiowe B³ota. Niestety jestem dzi¶ wieczorem zaanga¿owana rodzinnie, wiêc nie przyjadê.
Ale mam nadziejê, ¿e Was deszcz nie odstraszy
Ale mam nadziejê, ¿e Was deszcz nie odstraszy
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem czy dziś będę się błocił na Łosiowych Błotach,
czy pobiegam po bruku dookoła bloku.
Leszek
czy pobiegam po bruku dookoła bloku.
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
misie pysie z bemowa. macie samochody. łatwo wam przecież dojechać na bielany. jak będzie śnieg to nigdzie nie ma problemu, ale ja w tym roku będę namawiać Fredzia żeby większej grupie pokazał gdzie mozna biegać na awf. tam jest 1,5km petelka - myślę że w grupie będzie można tam przyjemnie biegać. pamietam ze biegalem tam raz czy dwa i wcale sie nie dłużyło
SBBP.WAW.PL
- Malgoska
- Dyskutant
Witam bardzo serdecznie! Przepraszam, że tak późno dzielę się z Wami moimi wrażeniami z czwartkowego biegu na Łosiowych ...
Po pierwsze - było mi bardzo miło Was wszystkich poznać! Wielkie dzięki za przyjazne przyjęcie "nowego" !!! To był mój debiut w biegu grupowym (do tej pory zwykle biegałam samodzielnie, bo Padre przecież mnie odpyla!) Nie ukrywam, że mi się to podoba i chętnie włączę się we wspólne bieganie. Może uda mi się 2 razy w tygodniu. Mam nadzieję, że tak bardzo nie spowalniałam Waszego treningu i jeszcze będą chętni na wspólne bieganie. Może we czwartek???
Po pierwsze - było mi bardzo miło Was wszystkich poznać! Wielkie dzięki za przyjazne przyjęcie "nowego" !!! To był mój debiut w biegu grupowym (do tej pory zwykle biegałam samodzielnie, bo Padre przecież mnie odpyla!) Nie ukrywam, że mi się to podoba i chętnie włączę się we wspólne bieganie. Może uda mi się 2 razy w tygodniu. Mam nadzieję, że tak bardzo nie spowalniałam Waszego treningu i jeszcze będą chętni na wspólne bieganie. Może we czwartek???
G.
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Myślę, że czwartek jest realny - jeśli trochę osuszy się.
Co do prędkości to bylebysmy za Tobą nadążyli.
Pozdrawiam
Leszek
Co do prędkości to bylebysmy za Tobą nadążyli.
Pozdrawiam
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]