Ssokolow też wpisuję „bieganie.pl” bo po prostu tutaj trafiłem na początku (jak jeszcze był stary leyaut) i tutaj znalazłem ludzi, którzy mieli cierpliwość odpowiadać nawet na najbardziej dziwne pytania. Moim zdaniem bieganie.pl jest najlepszym portalem biegowym. No może maratonypolskie.pl są na topie ze swoim kalendarzem biegowym i fajnym profilem użytkownika z życiówkami itp.
Fanx gdybyś na tym zdjeciu nie był w pionie to by to wyglądało jak nekroleg

Pewnie Jacuś - sponton nalepszy. Tym bardziej, że ładnie Ci to wyszło.
Tomek, Jacuś widzę, że zaczyna Was nosić na treningach - spoko.
Ja dzisiaj dziwnie. Poszedłem na trening. Plan był 10km, w tym 8km WB2. po 2 km czułem, że idzie ciężko. Myślałem, że jeszcze ujawnia się zmęczenie po niedzielnej połówce i wczorajszym treningu. Stwierdziłem, że skrócę trenig do 8,4 km, że nie warto się męczyć na tyle przed startem. Po drodze rozmyślałem se (a jakże) o tym jak to może być na SM i jakież było moje zdziwienie jak po 3,5 km niedogodności zniknęły a nogi niosły jak jakieś nakręcone. Tak się zakręciłem w tych swoich rozmyślaniach, że się zagapiłem i zamiast skręcić w prawo i wrócić po tych 8,4 km do domu, to skręciłęm w lewo na dłuższą pętelę i zrobiłem w sumie 12 km (10WB2). Też jakoś miałem niepohamowaną energię w sobie i po prostu „nie byłem w stanie” zwolnić. Wyszło mi to WB2 na 82%, po prostu „nie dało się” wolniej. Dawno tak dobrze mi się nie biegło.