Mam po prostu różne smaki, jak mam ochotę na kapustę to jem kapustę a jak na jabłka to jabłka, a jak na piwo to piję piwo

Ja nie będę się upierał i obstawał przy swoim bo nie ma sensu, wyważonych drzwi nie będę wyważał od nowa, olimp to pospolita marka, jak dla mnie kulturysty amatora z wiedzą zawodowca cianka jak barszcz lecz nie dotyczy to omegi-3 gold, ZMA i kilku jeszcze preparatów. Jeżeli chodzi o niską pułkę to np HI-Tek, syf nad syfami i jest jeszcze wiele tym podobnych firm. Jeżeli chodzi o ryby, jem nie więcej jak 2x/tydzień, jest to albo stek z dzikiego łososia, albo stek z tuńczyka dość pokaźny, nie jestem w stanie wejść do ryby i zbadać jej poziomu zanieczyszczeń, ale z tego co się naczytałem o badaniach nad omega-3 jest wysoce prawdopodobne że spożywanie suplementów jest bardziej bezpieczne niż jedzenie ryb. Muszę ciebie zmartwić, bo właściwości omegi-3 do dziś dnia nie są do końca zbadane, lecz jak bym miał nazwać jakiś suplement(związek) nazwą "magic poution" była by to właśnie omega-3 olimpaPKDeath pisze:To ze sie pozbyłes swoich dolegliwosci nie znaczy ze suplement omega 3 usunal Twoje dolegliwosci. "To że pomogło nie znaczy że działa" jesli wiesz o co mi chodzi. Poza tym myslisz ze w przypadku jedzenia ryb 3-4 razy w tygodniu nie usunalbys swoich dolegliwosci? W ogole jak czesto jesz ryby?OlekB pisze: Nie chce mi się pisać ale tu muszę Ciebie upomnieć i powiedzieć - nie bluźnij kolego, od dawna wiadomo że suplement który zawiera w sumie mniej niż 30% EPA i DHA jest nie warty koziego smalcu, ale już powyżej daje bardzo dobre rezultaty na przykład z walką z alergią, i jest obecnie 100x czystrzy od ryb, ja osobiście robię sobie cykle po 3 miesiące 2x2 co 3 miesiące omegą olimpa, i pozbyłem się kilku dolegliwości, a także alergii, tylko cykle były połączone z odtruwaniem i roczną dietą mojego autorstwa.
Nie rozumiem po co bierzesz tabletki z w-3, skoro masz w rybach duze ilosci. 100 x czystszy od ryb? To moze zacznij tez jesc mikrofiltraty serwatki, zeby miec 100 x czystsze bialko niz w mleku.
PS Napisałeś że suplementy tylko z wysokiej półki - wg Ciebie Olimp to jest wysoka półka? W takim razie gdzie jest niska?
Panga jest hodowana w delcie Mekongu a wiadomo że to ściek !ssokolow pisze:"ryba wpływa na wszystko !"
- powiedziały ostatnio dzieci znajomego i kazały sobie kupić mrożoną pangę ;p
widać że uważnie nie czytasz :Dfotman pisze:No to mały off top: czy omega-3 to jest to czym kiedyś dzieci straszono...
czyli tran?
Które z nich są najwartościowsze?...Ale które są coś warte?...
Mega omega...od dawna wiadomo że suplement który zawiera w sumie mniej niż 30% EPA i DHA jest nie warty koziego smalcu, ale już powyżej daje bardzo dobre rezultaty...
FLAMEOUT™ Inflammation Scavenger contains the most potent and purest forms available of DHA and EPA. These Omega-3 fatty acids are super concentrated from fish oil that is purified by molecular distillation and stringently tested for PCBs, dioxins, mercury, and other heavy-metal contaminates. The ratio between DHA and EPA is 2.50:1.00. The ratio between CLA t10,c12 and CLA c9,t11 is 1.50:1.00.
Recommended Use: As a dietary supplement, take four capsules per day.
WARNING: DO NOT USE IF PREGNANT OR NURSING. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN.
Store away from heat, light, and moisture. Refrigerate after opening.
NOTICE: This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.