Spotkania Biegowe w Bydgoszczy
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Rozpoczynamy kolejny cykl spotkań.
Z uwagi na liczne starty w najbliższym czasie, zmieniamy termin spotkań na środę na godzinę 18.00 i miejsce - początek promenady myślęcińskiej (skrzyżowanie ulicy Hipicznej i Rekreacyjnej).
Serdecznie zapraszamy!
W chwilach między startami postaramy się dodać jeszcze spotkania weekendowe.
Warto trenować, bo już myślimy o następnym, IV Marszobiegu, który odbędzie się w ostatni albo przedostatni weekend września.
Z uwagi na liczne starty w najbliższym czasie, zmieniamy termin spotkań na środę na godzinę 18.00 i miejsce - początek promenady myślęcińskiej (skrzyżowanie ulicy Hipicznej i Rekreacyjnej).
Serdecznie zapraszamy!
W chwilach między startami postaramy się dodać jeszcze spotkania weekendowe.
Warto trenować, bo już myślimy o następnym, IV Marszobiegu, który odbędzie się w ostatni albo przedostatni weekend września.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
Nie obiecuję, ale postaram się dotrzeć.
[b]Neo Knight[/b]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Wow!!! No skoro neo się zapowiada to warto przyjść chociażby po to żeby potruchtać z przyszłym mistrzem.
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
W ten weekend startujemy w maratonie w Warszawie, ale na przyszły tydzień poza spotkaniem w środę o 18.00 planujemy również spotkanie w niedzielę o godzinie 10.00 "Przy kominku".
Uwaga!!!
Kolejny, IV Marszobieg w ramach akcji "Biegaj z nami" planowany jest na 28.09.2003 na godzinę 13.00 "Przy kominku".
Marszobieg odbędzie się w ramach weekendu ekstremalnego i festynu jesiennego w Leśnym Parku Kultury i Wypoczynku. Wracamy na starą, szybką i płaską trasę osłoniętą od wiatru!
Już dzisiaj wszystkich serdecznie zapraszamy!
PS. Dostępne będą płytki CD-R z około 200 zdjęciami z III Marszobiegu. Zamówienia można składać na adres:
bennet@poczta.onet.pl
Uwaga!!!
Kolejny, IV Marszobieg w ramach akcji "Biegaj z nami" planowany jest na 28.09.2003 na godzinę 13.00 "Przy kominku".
Marszobieg odbędzie się w ramach weekendu ekstremalnego i festynu jesiennego w Leśnym Parku Kultury i Wypoczynku. Wracamy na starą, szybką i płaską trasę osłoniętą od wiatru!
Już dzisiaj wszystkich serdecznie zapraszamy!
PS. Dostępne będą płytki CD-R z około 200 zdjęciami z III Marszobiegu. Zamówienia można składać na adres:
bennet@poczta.onet.pl
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Plan środowego spotkania biegowego:
Spotykamy się o godzinie 18.00 na początku promenady myślęcińskiej skąd wolniutkim truchtem pokonamy około 650m do "Przy kominku". Tam po trasie naszego biegu pokonamy 2,5km zaczynając od spokojnej dziesięciominutowej rozgrzewki. Trucht będzie bardzo wolniutki dostosowany do najwolniejszego biegacza w grupie. Po zamknięciu pętli, czyli pokonaniu 2,5km z początkową gimnastyką, podziękujemy tym, którym taki trening wystarczy i kolejne okrążenia pokonamy już szybciej.
Oprócz tego, że spotykamy się żeby pobiegać, w trakcie spotkania będzie można dowiedzieć się wielu rzeczy o bieganiu, diecie, sprzęcie biegowym i o wszystkim co jest związane z bieganiem.
Już dzisiaj mogę obiecać, że środowe spotkanie poprowadzi "zawodowiec" , pace-maker niedzielnego Old Spice Maratonu Warszawskiego, który prowadził grupę na czas 4:29:59.
Ilość osób biorących udział w naszych niedzielnych spotkaniach wahała się od 7 do nawet 15 osób. W środowe wieczory nie każdy może w nich brać udział więc liczba uczestników będzie prawdopodobnie mniejsza.
Serdecznie zapraszamy!
Spotykamy się o godzinie 18.00 na początku promenady myślęcińskiej skąd wolniutkim truchtem pokonamy około 650m do "Przy kominku". Tam po trasie naszego biegu pokonamy 2,5km zaczynając od spokojnej dziesięciominutowej rozgrzewki. Trucht będzie bardzo wolniutki dostosowany do najwolniejszego biegacza w grupie. Po zamknięciu pętli, czyli pokonaniu 2,5km z początkową gimnastyką, podziękujemy tym, którym taki trening wystarczy i kolejne okrążenia pokonamy już szybciej.
Oprócz tego, że spotykamy się żeby pobiegać, w trakcie spotkania będzie można dowiedzieć się wielu rzeczy o bieganiu, diecie, sprzęcie biegowym i o wszystkim co jest związane z bieganiem.
Już dzisiaj mogę obiecać, że środowe spotkanie poprowadzi "zawodowiec" , pace-maker niedzielnego Old Spice Maratonu Warszawskiego, który prowadził grupę na czas 4:29:59.
Ilość osób biorących udział w naszych niedzielnych spotkaniach wahała się od 7 do nawet 15 osób. W środowe wieczory nie każdy może w nich brać udział więc liczba uczestników będzie prawdopodobnie mniejsza.
Serdecznie zapraszamy!
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
chwalipięta! ale fakt jast faktem, Bennet poprowadził idealnie.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
No nie, po takim tekście już rozumiem dlaczego ostatnio pojawiają się tylko zawodowcy...Quote: from ziebol on 5:31 pm on Sep. 17, 2003
Rozgrzewa też dobrze.... Do czerwoności
ziebol, proszę mi tu nie szerzyć wrogiej propagandy!
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Na najbliższe, dodatkowe spotkanie biegowe zapraszamy w najbliższą niedzielę 21 września o godzinie 10.00 "Przy kominku" (650m od początku promenady myślęcińskiej).
Będzie to przedostatnia okazja potrenować z nami przed kolejnym, IV Marszobiegiem w ramach akcji "Biegaj z nami", który odbędzie się 28 września o godzinie 13.00.
Serdecznie zapraszamy!
Będzie to przedostatnia okazja potrenować z nami przed kolejnym, IV Marszobiegiem w ramach akcji "Biegaj z nami", który odbędzie się 28 września o godzinie 13.00.
Serdecznie zapraszamy!
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Oj, ostatnio nie biegam, grypa mnie rozłożyła.
We środę tak czy inaczej będę.
18.00 - początek promenady.
We środę tak czy inaczej będę.
18.00 - początek promenady.