PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- turecki7
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no to ja jeszcze wykombinowałem że może SB-KGB co tłumaczy się SAUCONY BARTOSZAK- KLUB GENIALNYCH BIEGACZY
Problem miałem z tymi genialnymi no bo jak że niby ja genialny biegacz... no i wymyśliłem że genialny to tak ogólnie.
No chyba że jeszcze się podliżę guru i całość przetłumaczymy SAUCONY BARTOSZAK-KLUB GENIALNEGO BIEGACZA... no ale to już za grubo pojechałem
Problem miałem z tymi genialnymi no bo jak że niby ja genialny biegacz... no i wymyśliłem że genialny to tak ogólnie.
No chyba że jeszcze się podliżę guru i całość przetłumaczymy SAUCONY BARTOSZAK-KLUB GENIALNEGO BIEGACZA... no ale to już za grubo pojechałem
- Wiechu
- Wyga
Jakaś dziwna cisza się zrobiła na tym naszym forum. Co jest biegaczki, biegacze, tuptaczki i tuptacze? Przecież to wiosna a Wy jakbyście w sen zimowy zapadali Jutro niedziela Michał jest w Dębnie wspiera Edytę Lewandowską jako jej trener. Wierzę, że jego wsparcie i praca którą Edyta zrobiła przyniosą efekty w postaci zwyciestwa i życiówki
Ale my musimy jeszcze trochę popracować Ja zaczynam jutro bieganie godzinę wcześniej bo będę biegał 40 km, więc potrzebuję nieco więcej czasu będę biegał zgodnie z ruchem wskazówek zegara, więc mam nadzieję, że Was spotkam. A gdyby ktoś chciał pobiegać w moim żółwim tempie chociaż trochę to będzie mi miło;-) Pierwszą dwudziestkę będę biegał po 5'30" a drugą po 5'15". Do zobaczenia jutro
Ale my musimy jeszcze trochę popracować Ja zaczynam jutro bieganie godzinę wcześniej bo będę biegał 40 km, więc potrzebuję nieco więcej czasu będę biegał zgodnie z ruchem wskazówek zegara, więc mam nadzieję, że Was spotkam. A gdyby ktoś chciał pobiegać w moim żółwim tempie chociaż trochę to będzie mi miło;-) Pierwszą dwudziestkę będę biegał po 5'30" a drugą po 5'15". Do zobaczenia jutro
- turecki7
- Stary Wyga
To ja się piszę. Mam tylko nadzieje że twoje żółwie tempo mnie nie zabije
A swoja drogą to faktycznie ucichło... wszyscy kombinują co tu zrobić z koszulką, jak tu pobić mój pomysł na nazwę teamu
Do jutra w takim razie i oby pogoda nam dopisała i ... do jutra
A swoja drogą to faktycznie ucichło... wszyscy kombinują co tu zrobić z koszulką, jak tu pobić mój pomysł na nazwę teamu
Do jutra w takim razie i oby pogoda nam dopisała i ... do jutra
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki za dzisiejsze spotkanie - było super - dziewczyny, konie, dobre humory i piekna pogoda - rewela.
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
no no... nie ma co
gratulacje trenerze
czy my też jesteśmy materiał na mistrzynię Polski?
gratulacje trenerze
czy my też jesteśmy materiał na mistrzynię Polski?
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Atmosfera iście wspaniała, jak i pogoda
- Świeżyna
- Dyskutant
Rzeczywiście dzisiejszy trening był rewelacyjny. Biegało nam się super - mówię w imieniu wszystkich dziewczyn Dzieki chłopcy za miłą atmosferę. A dzisiejsza pogoda jak na zamówienie. Oby tak dalej Musimy wydłużyć te wspólne dystanse
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Michał Bartoszak,
Gratulacje dla Ciebie i zawodniczki.
Gratulacje dla Ciebie i zawodniczki.
- turecki7
- Stary Wyga
taaaak dziś było super.
Trenerze gratulacje!!! No ale nie jest dziwne jaki trener taka podopieczna. A dla Edyty oczywiście gratulacje od Teamu. A i osobiście gratuluję Mistrzyni.
Do zobaczenia w niedzielę
Trenerze gratulacje!!! No ale nie jest dziwne jaki trener taka podopieczna. A dla Edyty oczywiście gratulacje od Teamu. A i osobiście gratuluję Mistrzyni.
Do zobaczenia w niedzielę
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
hmm.., muszę to przemyśleć - mnie nie było a dziś jakoś tak nagle SUPER ATMOSFERA, dziewczyny nie zawiodły...co jest grane?
oczywiście żartuję ale i tak przemyślę .
Dzięki za gratulację , Edycie tez zaraz przekażę.
Do zobaczenia w niedzielę ..przyszłą.
Pozdrawiam.
oczywiście żartuję ale i tak przemyślę .
Dzięki za gratulację , Edycie tez zaraz przekażę.
Do zobaczenia w niedzielę ..przyszłą.
Pozdrawiam.
Michał
- turecki7
- Stary Wyga
Michał nic osobistego po prostu pogoda nas dopieściła to się wszystkim lżej na sercu zrobiło.
A trenerowi się wydaje że jak ma mistrzynię to może nas zostawić nie ładnie trenerze nie ładnie
raz jeszcze gratulacje. Pozdrawiam
A trenerowi się wydaje że jak ma mistrzynię to może nas zostawić nie ładnie trenerze nie ładnie
raz jeszcze gratulacje. Pozdrawiam