Tak wiec Witam wszystkich runnerow z tego forum. Jest to moj pierwszy post na tym forum. Pytanie jest takie...
Jakie proponujecie buty z serii nike+ ? mam 15lat waze 55kg i mierze 175cm. Szybko rosne i przybieram na wadze. Tak wiec potrzebuje wygodnych i lekkich butow. Cena to do 300zl moze? ;p
Buty dla beginnera
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Nike Air Pegasus+ lub Nike Air Vomero+.Aisu pisze:Tak wiec Witam wszystkich runnerow z tego forum. Jest to moj pierwszy post na tym forum. Pytanie jest takie...
Jakie proponujecie buty z serii nike+ ? mam 15lat waze 55kg i mierze 175cm. Szybko rosne i przybieram na wadze. Tak wiec potrzebuje wygodnych i lekkich butow. Cena to do 300zl moze? ;p
Jesteś lekki więc masz pole manewru ; - )
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Nike Air Pegasus+ lub Nike Air Vomero+"
Mam 2 pytania. Obie serie maja mnostwo butow i nie wiem ktore wybrac!
A drugie to nike air vomero+ ktos je radzil dla ciezkiej osoby poniewaz ma dobra amortyzacje. Boje sie ze jak pojade w poznaniu do sklepow to nie dostane trafnej odpowiedzi na moje pytania. Odesla mnie na swoja strone internetowa... Tak wiec prosil bym o pomoc.
Mam 2 pytania. Obie serie maja mnostwo butow i nie wiem ktore wybrac!

A drugie to nike air vomero+ ktos je radzil dla ciezkiej osoby poniewaz ma dobra amortyzacje. Boje sie ze jak pojade w poznaniu do sklepow to nie dostane trafnej odpowiedzi na moje pytania. Odesla mnie na swoja strone internetowa... Tak wiec prosil bym o pomoc.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Wybierz taki model na który Cie stać, zasadniczo różnią się one rokiem wydania. Nowa kolekcja jest najdroższa, im starsze tym tańsze. Wiadomo marketing, nowe kolory, moda itp, a jakościowo nie różnią się zbyt wiele.
Ja odradzam vomero dla ciężkiego biegacza gdyż są miękkie - odkształcają się, a co za tym idzie tracą stabilizacje. Dla ciężkiego dobry jest pegasus. Twardość pianki jest odpowiednia, więc nie ma co obawiać się problemów ze stabilizacją.
Ja odradzam vomero dla ciężkiego biegacza gdyż są miękkie - odkształcają się, a co za tym idzie tracą stabilizacje. Dla ciężkiego dobry jest pegasus. Twardość pianki jest odpowiednia, więc nie ma co obawiać się problemów ze stabilizacją.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ogladalem buty pegasus na run4fun i az boli mnie glowa. W cenie wogole sie nie roznia 320-360zl oczywiscie wykluczam buty na ciezki teren. Bede biegac tylko po asfalcie. Jesli uzywacie buta od nike+ air pegasus fajnie jakbyscie cos poradzili. Czytajac stwierdzilem ze praktycznie wogole sie nie roznia. Wszystkie zastosowania te same. Z tego co wyczytalem to air pegasus+ 25 jest uniwersalnym butem (uznawanym za najlepszy but na swiecie do biegania).