PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- pulkownikdd
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich Biegaczy!
Widzę, że temat teamowej koszulki ponownie powrócił- bardzo dobry pomysł, jak najbardziej popieram czy na dzisiejszym treningu padły jakieś konkrety na ten temat?
do zobaczenia za tydzień w niedzielę.
pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt
Widzę, że temat teamowej koszulki ponownie powrócił- bardzo dobry pomysł, jak najbardziej popieram czy na dzisiejszym treningu padły jakieś konkrety na ten temat?
do zobaczenia za tydzień w niedzielę.
pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Niestety z bólem serca nie mogłem z wami pobiegać przed świetami... za to za tydzień nic nie stanie mi już na przeszkodzie, żadne świeta !! pozdrawiam ze słonecznego Szczecinka i wesołych świąt
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
tylko chyba trenerowi Dębno stanie...Edi pisze:za to za tydzień nic nie stanie mi już
ale ma alibi, wszak MP to dla niego jednak jakieś tam święto...
ale jak mnie trener dziś maraton w lipsku ze łba wybił, to pewnie wpadnę.
spotykamy się za tydzień o 9:00, nie?
------------------------------------------------------
trenerze, przemyślałem, co mi trener mówił dziś o potencjale.
to takie francuskie słowo, które znaczy że się opier... do tej pory.
a że francuzów mam za tchórzy, ruchaczy i malkontentów, to obraza jest potrójna, i czas wziąć się do roboty.
dobrze zrozumiałem???
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
endurable
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czyli co za tydzień nikogo nie będzie ? Niechce mi się w to wierzyć
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
Michał, jak łydka?
we gather energies
endurable
endurable
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witojcie,
Świeta, świeta i po swiętach. A dobrobyt jest tak wielki, jedzenie tak wspaniałe ( nie potrafię napisać co jadłem, tak wiele pysznosci spróbowałem), że waga 90kg i ani drgnie w dół. 15-20 km jednorazowo, co prawda w miłym towarzystwie, ale wiele nie da. Mimo wszystko i pomimo Dębna w niedzielę, stawię się punktualnie licząc na wiele ciekawych rozmów przynajmniej na pierwszym kółku kiedy tempo wolne.
Szefa nie ma, będzie bal. Poszalejemy.
Świeta, świeta i po swiętach. A dobrobyt jest tak wielki, jedzenie tak wspaniałe ( nie potrafię napisać co jadłem, tak wiele pysznosci spróbowałem), że waga 90kg i ani drgnie w dół. 15-20 km jednorazowo, co prawda w miłym towarzystwie, ale wiele nie da. Mimo wszystko i pomimo Dębna w niedzielę, stawię się punktualnie licząc na wiele ciekawych rozmów przynajmniej na pierwszym kółku kiedy tempo wolne.
Szefa nie ma, będzie bal. Poszalejemy.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No i takie nastawienie drogi Bebeju lubie Przynajmniej już wiem, że sam nie będę za tydzień i nie zarżne silnika po świetach
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Witam Team,
Mam nadzieję ,ze tylko mnie zabraknie w niedzielę lub tych startujących w Debno Maraton .Ja wybieram sie do Debna dopingować zawodniczkę-podopieczną.
Russian, co do lydki to biegam sobie po 5km dziennie ( tyle mogę bez bólu ) i czekam na czas kiedy te moje rozbiegania nie będą sprawiały kłopotu. Po 5ciu tyg lenistwa trzeba trochę pocierpieć.
Pozdrawiam i fajnego treningu zyczę,
Mam nadzieję ,ze tylko mnie zabraknie w niedzielę lub tych startujących w Debno Maraton .Ja wybieram sie do Debna dopingować zawodniczkę-podopieczną.
Russian, co do lydki to biegam sobie po 5km dziennie ( tyle mogę bez bólu ) i czekam na czas kiedy te moje rozbiegania nie będą sprawiały kłopotu. Po 5ciu tyg lenistwa trzeba trochę pocierpieć.
Pozdrawiam i fajnego treningu zyczę,
Michał
- turecki7
- Stary Wyga
cześć wszystkim po świętach!!!!!
W niedzielę to z pewnością będzie nas więcej niż normalnie( licząc na kilogramy). Co trener na taką frekwencję
Pozdrawiam i powodzenia startującym
W niedzielę to z pewnością będzie nas więcej niż normalnie( licząc na kilogramy). Co trener na taką frekwencję
Pozdrawiam i powodzenia startującym
- turecki7
- Stary Wyga
russian, white russian pisze:cuś takiego se wykminiłem, ale się trochę późno obudziłem, sklepy były juz zamknięte, więc zamiast farbą na koszuli macie taki spam:
mój ulubiomy film o spidermanie, to "jutro nie umiera nigdy",
zatem do dzisiaj.
A może przerobimy skrót KGB na np: KLUB GURU BARTOSZAKA??? otwiera o nowe możliwości graficzne co Russian
- Świeżyna
- Dyskutant
Ciekawie, coraz ciekawiej Turecki A jak odwrócimy wyrazy Twojego skrótu to uderzymy w nute bankową. W końcu BGK tez ładnieturecki7 pisze:
A może przerobimy skrót KGB na np: KLUB GURU BARTOSZAKA??? otwiera o nowe możliwości graficzne co Russian
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Turecki po świetach ma poczucie humoru niczym Latający Cyrk Monty Pythona po zażyciu szaleju z Herbapolu.
-
- Stary Wyga
Witam wszystkich, cześć Bebeju:)bebej pisze: Jacek chyba moze liczyc ewentualnie na usprawiedliwienie za opuszczone spotkania, a taki Piotras?
Co sadzisz, BARTOSZAKu MICHALE?
Taki Piotras gdyby mógł biegać nie opuściłby żadnego spotkania od początku stycznia!:) Michał wie o co chodzi usprawiedliwiałem się u niego sam osobiście w marcu.
Krótko mówiąc w poniedziałek wróciłem z 3 tygodniowego pobytu w szpitalu. Naprawdę masakra. Żywieniowo i ruchowo jestem zabiedzony i zaniedbany. Waga 75,5kg:( Planuję powrót na ścieżki biegowe w Sierpniu (tak sobie mażę) Obecnie planowy odpoczynek. Później 2-3 miechy ćwiczeń lekko siłowych na plecy i grzbiet i ... nieśmiałe kroki w butach biegowych. Jak dziecko.
Naprawdę żal mi tyłek ściska gdy czytam o waszych suksecach i sukcesikach biegowych. Mówię wam poważnie! Gdybym biegał nadal to kto wie! pewnie paliłbym tatratn i ścieżki leśne! Mam cichą nadzieję że wspominacie mnie czasem gdzieś tam na 17-18 kilometrze i mówicie cicho pod nosem "dobrze że nie ma Piotrasa, ten by pewnie teraz gnał jak dziki".
Pozdrawiam.
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
nieźle kminisz Tureckiturecki7 pisze: A może przerobimy skrót KGB na np: KLUB GURU BARTOSZAKA??? otwiera o nowe możliwości graficzne co Russian
pytanie do Michała:
nazwa jest taka jaka ma być, czy możliwe są jakieś innowacje?
takie Saucony. nie wiem co to w ogóle znaczy, a w dodatku ciężko się rymuje.
albo team.
uwzględniając założenia marketingowe, mamy jakieś pole do popisu?
chciałbyś np logo Saucony w znaczku naszego komanda?
/braciak jest grafik zawodowy, a ostatnio coś przebąkiwał, żeby se koszulki poprojektował. jak będziemy mieli jakiś konstruktywny konsensus, to mu d... pozawracam o jakiś projekt
pozdro
we gather energies
endurable
endurable
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piotras, trzymaj się, my biegamy total rekreacyjnie, także jestes wstanie dołaczyc do grupy o kazdej porze wygodnej dla ciebie. Pietia, czyli Russia, no wiesz ten w tym fajnym dresiku, czasami próbuje poszalec ale on jeszcze nie wie że jak za duzo będzie podskakiwał to szybko sprowadzimy go do parteru -ogólnie jest fajowo - zdrowiej.