Buty, buty, buty!

Bianconera
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie!

Tematów jak ten było tutaj mnóstwo, ale mam nadzieję, że nie zanudzę Was i pomożecie wybrać mi odpowiednie buty do biegania. Biegam rekreacyjnie od dłuższego czasu, ale dwa miesiące temu wzięłam się porządnie w garść - biegam codziennie, niedługo chciałabym zacząć specjalny trening przygotowujący do udziału w maratonie.
Poniżej moje parametry.
wzrost: 168 cm
waga: 60 kg
Biegam codziennie, co najmniej 40 min, póki co zawsze w lesie, ale nie wykluczam też przejścia na asfalt.
No i myślę, że płeć nie jest bez znaczenia - macie może do polecenia dobre buty dla kobiet?

Z góry dziękuję za pomoc! ;)
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Pozostaje mi odesłać Cię do Tabelki, wprawdzie z sezonu jesień zima ale jeszcze tak bardzo się to nie zmieniło (poza adidasem).

http://bieganie.pl/?show=1&cat=4&id=551
ksiegowy
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Po studiach nad tabelką - proponuję się udać do decatlonu jeżeli masz gdzieś blisko, buty do biegania sprzedają ludzie ,którzy też biegają co pomaga, kiedyś facet puścił mi nawet bieżnie aby spróbować buty ,malo tego poinformował że jeżeli nie sprawdzą się w terenie to zawsze do m-ca czasu mogę oddać.
Jedyny minus sosnowieckiego decathlonu niedostępność niktórych butów sprzedawanych w tej sieci.
Bianconera
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za rady, wybiorę się w najbliższej przyszłości do decathlonu, skoro polecasz ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ