Półmaraton Warszawski
-
mzyka
- Rozgrzewający Się

Bardzo serdecznie dziękuję chłopakowi na czarnym skuterze, który podwiózł mnie na start. Dzięki niemu udało mi się ruszyć do biegu w ostatniej chwili. Nie przestawiłam w nocy zegarka
Ogromna booooźka dla Ciebie kolego, to dzięki Tobie pokonałam ten dystans 
- Erelen
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czas netto 02:46:25. Niby 16 minut gorzej niż zamierzałem, ale i tak jestem bardzo szczęśliwy. Niestety nie udało mi się zastosować rady Wojtka i końcówka to był jawny horror.
Ogólnie to oprawa była niesamowita. W każdym miejscu ktoś dopingował, nawet jeśli tylko tamtędy przechodzili. Szczególnie chciałbym podziękować osobie już pod koniec trasy, która krzykiem "Dalej biegnij, bo inaczej do końca życia sobie nie wybaczysz" (czy jakoś podobnie) pozwoliła mi dobiec do mety
Ogólnie to oprawa była niesamowita. W każdym miejscu ktoś dopingował, nawet jeśli tylko tamtędy przechodzili. Szczególnie chciałbym podziękować osobie już pod koniec trasy, która krzykiem "Dalej biegnij, bo inaczej do końca życia sobie nie wybaczysz" (czy jakoś podobnie) pozwoliła mi dobiec do mety
-
mcten
- Wyga

- Życiówka na 10k: 43:07
- Życiówka w maratonie: 4:12:11
Ja tam nie odczułem tego żeby z kilometrami było coś nie tak.
-
ArekK
- Dyskutant

1:50:24, miało być bez tych 24 na końcu
, no trudno, będę miał lepszą motywację w przyszłym roku bo poprawić się na 1:50:00 to realne a złamać 1:45:00 to raczej byłoby bardzo ciężko
Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie pogoda, bo miało padać a tu ładnie przed, w trakcie i po.
Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie pogoda, bo miało padać a tu ładnie przed, w trakcie i po.
-
Adar
- Dyskutant

Mi podobali się bębniarze w tuneluErelen pisze:Czas netto 02:46:25. Niby 16 minut gorzej niż zamierzałem, ale i tak jestem bardzo szczęśliwy. Niestety nie udało mi się zastosować rady Wojtka i końcówka to był jawny horror.
-
mcten
- Wyga

Bębniarze byli super !!!
- pejot
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:44:44
- Życiówka w maratonie: 3:32:39
- Kontakt:
Zwróciliście uwagę na rozciąganie przed startem zamiast rozgrzewki? Co to było??! 
Ja jak zwykle przekombinowałem i zamiast trzymać się pacemakera na 2:10 w pewnym momencie go wyprzedziłem. Na ok. 16km zaczęło mnie boleć kolano i do mety już kuśtykałem przeplatając bieg chodem
Mimo to poprawiłem wynik sprzed roku o 18minut i uzyskałem 2:18:59.
Teraz będzie dużo ćwiczeń siłowych z naciskiem na kolana i za rok atakuję 2h!
Ja jak zwykle przekombinowałem i zamiast trzymać się pacemakera na 2:10 w pewnym momencie go wyprzedziłem. Na ok. 16km zaczęło mnie boleć kolano i do mety już kuśtykałem przeplatając bieg chodem
Mimo to poprawiłem wynik sprzed roku o 18minut i uzyskałem 2:18:59.
Teraz będzie dużo ćwiczeń siłowych z naciskiem na kolana i za rok atakuję 2h!
-
oziebly
- Rozgrzewający Się

Piękna sprawa to masowe bieganie. W zasadzie pobiegłem bez przygotowania. Ale miło było znów poczuć tą atmosferę! W zasadzie organizacja była chyba super. Wszystko było tam gdzie było zapowiedziane: start, meta, trasa. Ludzie bardzo mili. Bębniarze w tunelu MISTRZOSTWO ŚWIATA. Wbiegając do tunelu już było słychać pierwotne rytmy SUPER I WIELKIE DZIĘKI!!! Generalnie wróciła motywacja do teningów i przygotowania się do maratonu. Pozdrawiam wszystkich biegnących:)
-
mcek
- Rozgrzewający Się

Dziekuje!!! czlowiekowi przy Wislostradzie za to ze sprezentowal mi powerade! Dzieki niemu jakos odzylem i w koncu zaczalem biec normalnie. Nastepnym razem biegne z piciem i energybar-em
Debiutancki czas 1h55m. Liczylem na cos w okolicach 1h45 ale kryzys nie pozwolil.
-
mcten
- Wyga

znalazłem w necie trochę zdjęć -> http://picasaweb.google.com/maniak275
-
yaap
- Rozgrzewający Się

Witam
Ja również chciałbym podzielić się z Wami moimi zdjęciami.
Zapraszam do oglądania zdjęć w dziale galeriia.
http://biegnij.com/event/727,IV+Carrefo ... Warszawski
Po zalogowaniu się w sekcji Galeria->Zdjęcia zwawodników każdy użytkownik ma możliwość wyszukiwania zdjęć po imieniu i nazwisku oraz wyszukania bezpośrednio ze strony z wynikami.
Zdjęcia również można przeglądać bezpośrednio ze strony WYNIKÓW:
http://biegnij.com/event/results/727,IV ... Warszawski
Po zalogowaniu się w sekcji Galeria->Zdjęcia zwawodników każdy użytkownik ma możliwość wyszukiwania zdjęć po imieniu i nazwisku oraz wyszukania bezpośrednio ze strony z wynikami.
Zdjęcia również można przeglądać bezpośrednio ze strony WYNIKÓW:
http://biegnij.com/event/results/727,IV ... Warszawski
-
furek
- Wyga

Rewelacja, znalazłem siebie:) Uśmiech strzeliłem, choć ledwo dyszę na kilkadziesiąt metrów przed metą:).yaap pisze:Witam
-
Zdzich54
- Rozgrzewający Się

W imieniu bębniarzy dziękuję za uznanieoziebly pisze: ...Bębniarze w tunelu MISTRZOSTWO ŚWIATA. Wbiegając do tunelu już było słychać pierwotne rytmy SUPER I WIELKIE DZIĘKI!!! Generalnie wróciła motywacja do teningów i przygotowania się do maratonu. Pozdrawiam wszystkich biegnących:)
Pozdrowienia dla biegających
-
furek
- Wyga

A my dziękujemy za rytmy, które naprawdę pomagały:). Odcinek w tunelu przebiegłem chyba najszybciej:) Mimo zmęczenia, momentalnie powróciła energia.Zdzich54 pisze:W imieniu bębniarzy dziękuję za uznanieoziebly pisze: ...Bębniarze w tunelu MISTRZOSTWO ŚWIATA. Wbiegając do tunelu już było słychać pierwotne rytmy SUPER I WIELKIE DZIĘKI!!! Generalnie wróciła motywacja do teningów i przygotowania się do maratonu. Pozdrawiam wszystkich biegnących:)
Pozdrowienia dla biegających
Jak dla mnie to bębniarze mogliby być ustawieni na zmianę z punktami z wodą:).