Reebok Premier Road Plus KFS - me wytęsknione, wymarzone...

Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tylko najgorzej że nie ma w sklepie internetowym mego numeru -- to chyba będzie 39,5 lub 40 bo normalne buty noszę w rozmiarze 39. Gdyby ktoś z Was kiedykolwiek gdziekolwiek zobaczył podany model w moim rozmiarze najuprzejmiej proszę o wklejenie linku lub miejsca gdzie mogę omawiane adidaski zakupić. Byłąbym niezmiernie zobowiązana. Pozdrawiam. oto link do ,,mych'' adidasków:

http://sklepbiegacza.pl/produkt/reebok- ... lus-kfs-k/
PKO
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to w sklepie Reeboka nie możesz zamówić ?
Tomek
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Najdziwniejsze że w sklepie reeboka wogóle nie ma tego modelu.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

widziałem je dzisiaj w City Sport w CH Targówek na Głębockiej
wiesz po ile były ? po 199 :bleble: ale nie wiem jak z rozmiarówką, zadzwoń może

były też Premier Ultra VI ale te już za 399 w 2 kolorach , dawno nie widziałem takiego wyboru u Reeboka
Tomek
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja jestem z Olsztyna, rozumiem że sklep o którym wspomniałeś znajduje się w Warszawie? Czy widziałeś dokładnie ten model którego link wkleiłam? Super byłoby gdyby był jeszcze mój rozmiar. Przedzwonię tam jutro. Nie orientujesz się czy prowadzą sprzedaż internetową? Pewnie nie prawda?
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Swoją drogą fascynuje mnie ,,rozmiar'' - ale tym razem zaangażowania i uprzejmości jaki prezentują tutejsi szanowni forumowicze, za co bardzo m.in. Tomkowi Michałowskiemu dziękuję. Pozdrawiam.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ