Zniknął wątek SBBP - dywersja, terroryzm...i po prostu skand
- SmokWawelski
- Wyga
To tak jak by w banku klientom znikały konta
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rano na godzinke lub dwie zniknal byl caly dzial "Przyjdz Pobiegnij Pogadaj" . Potem pojawil sie powtornie ale mocno okrojony. Brakuje watku SBBP lub dramatycznego opisu ostatniego biegu Grupy Trojmiejskiej (psy pogryzly naszego kolege DaBa)Quote: from joycat on 8:20 pm on Sep. 3, 2003
Co się stało???
Opowiedzcie!! Dopiero teraz weszłam na forum.
kledzik
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Zaraz wkleję tu cały wątek. Już raz to robiłem kiedyś to i teraz się pewnie uda.
Wkleje go nie jako cytat to bedzie normalna czcionką.
Aha ale będzie w odwrotnej kolejnosci jak widzę
ODZYSK
Przypomnienie tematu (od najnowszej wiadomości)
Scarabeus Wiadomość umieszczona 8:00 pm on Sep. 2, 2003
Leszek GRATULACJE!!!
Mam nadzieje, ze kiedys bede mial tyle sil i samozaparcia, zeby pobiec taki dystans.
Mam rowniez nadzieje, ze do 25 MW Leszkowi i Kociebie uda sie wykurowac i wystartujemy silna ekipa w biegu.
Moja stopa juz sie "wyleczyla", natomiast nad kregoslupem pracuje. Od dwoch tygodni wzmacniam solidnie miesnie grzbietu i brzucha cwiczeniami poleconymi przez rehabilitanta (1-1.5 dziennie). Przyznam sie, ze lekarz raczej delikatnie mowiac odradzal mi start w maratonie, a tak wogole to bardzo zachecal mnie do porzucenia biegania....
Jednak jestem uparty, a moze glupi - bardzo sie wciagnalem w bieganie. To dziala jak narkotyk.
Jezeli chodzi o Jubileusz to tez bardzo chetnie bym wpadl, ale "niestety" przypadl mi zaszczyt bycia Ojcem Chrzestnym.
joycat Wiadomość umieszczona 7:58 am on Sep. 2, 2003
Kociemba - mój aqua jogger w służbie SBBP jest do Twojej dyspozycji.
Leszek, gratulacje!!!!!
Ścięgna z kewlaru he he...
Ktoś już widział film Terminator 3?
Pit Wiadomość umieszczona 7:29 am on Sep. 2, 2003
Lechu na ściegna pod kolanem to bieganie w wodzie raczej niewskazane ale Kociemba koniecznie do wody! Serio biegaj bo to i realnie daje szansę na szybki powrót do formy i w ten sposób poprawia samopoczucie.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 1:23 am on Sep. 2, 2003
--------------------------------------------------------------------------------
Quote: from Kociemba on 12:42 am on Sep. 2, 2003
Przecie Ty masz ścięgna z kewlaru.
--------------------------------------------------------------------------------
Kociemba Wiadomość umieszczona 12:42 am on Sep. 2, 2003
Liczę na Ciebie w OSMW. Więcej lodu i dasz radę.
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wracaj do zdrowia i do zobaczenia u Pita
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 9:03 pm on Sep. 1, 2003
Joycat - wcale się nie tłumaczę - sławiłem imie SBBP na Zamojskiej setce i powiem, że nie poszło najgorzej czas łączny 100 km - 9 godzin 12 minut i 59 sekund.
Kociemba - coś mi się zdaje, że razem ze Scarabeusem będziemy podziwiać OSMW jako kibice- mam naderwane ścięgna pod kolanem i może mi się nie udać zaleczyć kontuzje do 14 -tego.
Leszek
P.S. Joycat gratuluje życiówki - teraz honor SBBP w Twoich rękach (oczywiście nogach).
LG
(Edited by Leszek Gwiazdowski at 9:05 pm on Sep. 1, 2003)
joycat Wiadomość umieszczona 4:55 pm on Sep. 1, 2003
Drogi Kociembo, my Ciebie też gorąco pozdrawiamy i liczymy, że wkrótce do nas dołączysz.
Tymczasem przestań się mazgaić. Za pięć dni jubel SBBP. Przy tej okazji postaramy się wyprostować Ci morale.
Uściski.
Kociemba Wiadomość umieszczona 3:55 pm on Sep. 1, 2003
Po pierwsze przepraszam, że tak rzadko uczestniczę w wirtualnym życiu SBBP. Jak zaglądam na forum to najczęściej wszystko co miałem do powiedzenia zostało już powiedziane, a że ostatnio wiodę żywot rencisty tęskniącego za bieganiem, to nawet nie mam punktu zaczepienia. Właściwie mogę dodawać do każdego postu , że bardzo wam zazdroszczę, że zaczynam obrastać w tłuszcz i że pięta goi się zdecydowanie za wolno, a nadzieje na MW właściwie stracone. Dopiero teraz zdałem sobie sprawę jak jestem uzależniony od biegania, od naszego kochanego SBBP, od startowych emocji i przede wszystkim od Was SBBP-owicze. Mam nadzieję, że jak szczęśliwie powrócę na bielańskie ścieżki, to będzie jeszcze ktoś za kim nadążę. Wyobrażam sobie jak daleko musieliście mi odskoczyć z formą. Tu pełne podziwu gratulacje dla Joycat. Jesteś naprawdę uparta. Miałaś już tyle okazji do zwątpienia w swoje tętno, w swoje czasy i przetrwałaś to wszystko. Nagroda musiała nadejść. Gratuluje życiówki, jeszcze bardziej poprawy parametrów HR w biegu, a najbardziej determinacji. Scarabeus, jak by co to założymy podgrupę kuśtykającą. Przy okazji życzę rychłego powrotu do zdrowia.
Gorące pozdrowienia dla wszystkich SBBP-wiczów.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 11:37 am on Sep. 1, 2003
No - dowód jest. Jestem z was dumny - uratowaliście honor SBBP. Chociaż to nie jest najmniejszy skład biegowy w jakim SBBP się odbyło - kiedys biegał tylko Romek a ja jechałem na rowerze.
joycat Wiadomość umieszczona 11:24 am on Sep. 1, 2003
Ale się wszyscy tłumaczą hi hi hi...
Pit Wiadomość umieszczona 11:20 am on Sep. 1, 2003
Przyznaję się, że deszcz pomógł mi podjąć decyzję ale podstawowym powodem było to, ze w sobotę póżniej miałem mieć sesje fotograficzną i wolałem być wyspany a nie z podkrążonymi oczami
Proszę zajrzyjcie w temat który otworzyłem czyli SBBP jubileusz i powiedzcie czy wpadniecie do mnie. Mam nadzieje ze tak
madach Wiadomość umieszczona 11:16 am on Sep. 1, 2003
Joycat, zdjęcie już jedzie. Niedługo dojedzie do Fredzia. Za chwilę będzie dowód, że sobotnie SBBP odbyło się
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 11:09 am on Sep. 1, 2003
Nie przestraszyłem się ulewy - biegałem 4 dni w Zamościu.
Pozdrawiam
Leszek
joycat Wiadomość umieszczona 10:14 am on Sep. 1, 2003
Madach, a gdzie zdjęcie z soboty, to zrobione przy szlabanie?
Świadectwo, że Ty i ja uratowaliśmy honor SBBP, które gremialnie przestraszyło się ulewy przechodzącej nad Warszawą o 7. rano?
joycat Wiadomość umieszczona 8:53 am on Sep. 1, 2003
Dziękuję wszystkim za gratulacje
Rzeczywiście bardzo dobrze mi się wczoraj biegło - myślę, że głownie psychologiczna bariera została pokonana.
A z wynikiem na maratonie, to jeszcze zobaczymy. Główny cel: ukończyć.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 10:29 pm on Aug. 31, 2003
Tak, gratulowałem jej dodatkowo - prognozuję jej wynik w MW nawet na 4:20.
madach Wiadomość umieszczona 10:09 pm on Aug. 31, 2003
Gratulacje dla Joycat, pobiła życiówkę o 4 minuty!!!
FREDZIO Wiadomość umieszczona 8:43 pm on Aug. 31, 2003
Nooo. I ja teraz dopiero rozumiem pewną sprawę: podejrzanie uchachanego i szczęśliwego Grubcia 2 tygodnie temu!!!
A tu jeszcze fajne zdjęcie:
FREDZIO Wiadomość umieszczona 6:22 pm on Aug. 31, 2003
Mało, że nie zrezygnowała to jeszcze pobiegła (wprawdzie tylko część) w biegu Pucharu MW.
A tu jest krótkie nawiązanie: KLIK KLIK
A Joycat bardzo dobrze pobiegła.
Arek007 Wiadomość umieszczona 10:22 am on Aug. 31, 2003
Zaluje ze nie dotarlem na SBBP w ostatnia sobote.
To nawet nie deszcz, po prostu zaspalem. Musialem biegac pozniej samotnie w Parku Skaryszewskim.
Dwie godziny samotnego biegania to troche nudno.
Co prawda mialem pretekst. Boli mnie nieco lydka i wolalem biec krotka petle by latwiej bylo przestac jesli by bylo gorzej.
Bardzo sie ciesze ze Jola nie zrezygnowala z SBBP.
W ubiegla niedziele prawie ja zagonilismy...
Do zobaczenia za tydzien
Scarabeus Wiadomość umieszczona 10:11 pm on Aug. 30, 2003
Szczerze mowiac to deszcz mnie nie przestraszyl, tylko chce jak najlepiej zaleczyc nadwyrezona stope i kregoslup. Mysle ze jutro rano troche potruchtam.
Swietnie ze tradycja SBBP jest ciagle podtrzymywana. Oczywiscie Kierowniczka nie zawiodla no i Madach. Gratulacje dla debiutantow Joli i Piotra!!! Tak trzymac
FREDZIO Wiadomość umieszczona 7:11 pm on Aug. 30, 2003
O cholera, to może być słabo. U mnie z pompkami ostatnio nie najlepiej.
Ale już joycat przepraszałem.
Obudziłem się o 6:40 - leje. Na pewno nikt nie przyjdzie.
Jak otworzyłem oczy o 7:40 - to juz własciwie nie padało - ale uznałem, że jest już za późno żebym zdąrzył.
madach Wiadomość umieszczona 4:00 pm on Aug. 30, 2003
Niech tak będzie, a ja będę liczył i nikomu nie odpuszczę!!
wojtek Wiadomość umieszczona 12:48 pm on Aug. 30, 2003
Niech kazden zrobi tyle pompek ile wynosil numer kolejnej edycji SBBP . Dobrze gadam ?
madach Wiadomość umieszczona 11:24 am on Aug. 30, 2003
No i gdzie ci twardziele z SBBP. Czyżby wszyscy przestraszyli się deszczyku? Chyba tak . Przy szlabanie na Podleśnej o ósmej zjawiła się tylko kierowniczka joycat i ja. Dodatkowo po pólgodzinie zjawiła się ubiegłotygodniowa debiutantka Jola wraz z debiutantem Piotrem, ale niestety nie dane było nam się spotkać na trasie ze względu na brak łączności. My z joycat biegaliśmy kółeczka, które pokazał mi Anek, natomiast debiutanci pobiegli na Młociny. Prawdę mówiąc przebiegli więcej od nas. Chwała im za to! Tak trzymać! Ale najważniejsza rzecz to to, że tradycja nie umarła!!!
Aha, na jutro (na Puchar MW) każdy członek SBBP przygotuje usprawiedliwienia dzisiejszej nieobecności!!!
piro20 Wiadomość umieszczona 4:10 pm on Aug. 29, 2003
A ja bardzo jestem ciekawy rywalizacji Pita i Decka w niedzielę. Bardzo chętnie bym sie podłączyl, bo tam gdzie się dwóch bije, to trzeci korzysta..., ale jutro mam wesele i w niedzielę to na pewno będę oglądał ich plecy i to tylko na starcie:-)
deckard Wiadomość umieszczona 1:23 pm on Aug. 29, 2003
mnie jutro nie bedzie. zycze milego biegania.
active Wiadomość umieszczona 10:53 am on Aug. 29, 2003
chętnie się pojawię
dzięki i pozdr
Pit Wiadomość umieszczona 10:42 am on Aug. 29, 2003
Jasne!
Zawsze zapraszamy wszystkich.
A jutro będzie dobra okazja bo pewnie będziemy biegać wyjątkowo spokojnie ze wzgledu na niedzielne zawody na Agrykoli.
Ja zamierzam pobiec pewnie nie więcej niz z 10km a tempo jest zawsze takie, że nikt nie narzeka że za szybko. A lda chetnych jest w środku treningu bieganie pętli na Młocinach i tam już się grupujemy w małe składy i każdy biegnie jak mu pasuje.
Więc o 8.00 przy szlabanie na podlesnej SBBP przyjmie Cię z otwartymi ramionami
active Wiadomość umieszczona 10:35 am on Aug. 29, 2003
Z pewną dozą nieśmiałości pytam, czy można się do Was przyłączyć w sobotę?
Jeśli tak to jaki dystans biegniecie i w jakim tempie?
pozdr
Pit Wiadomość umieszczona 9:27 am on Aug. 29, 2003
Witaj Deck!
Jak tylko wytrzeźwieję, a myślę że do jutra mi się to uda, to wsiadam na rower i jestem na lekkie pobieganko. A w niedzielę służę panu uprzejmie
joycat Wiadomość umieszczona 9:06 am on Aug. 29, 2003
Scarabeus, strasznie mi przykro, że męczysz się z kontuzją, zwłaszcza tuż przed wymarzonym maratonem. Domyślam się co czujesz. Gdyby mnie teraz dopadła jakaś kontuzja, to chyba bym dostała depresji Myślę, że nie powinieneś jednak ryzykować takiego długiego biegu..
Ja jeszcze nie wiem, czy się jutro pojawię na SBBP.
A w ogóle to już nie mogę się doczekac tego całego maratonu i ciągle tylko o tym myślę. To jakaś nieuleczalna choroba.
Deck Wiadomość umieszczona 8:19 am on Aug. 29, 2003
no to wrocilem z delegacji, wyjazdow itp. W sobote stawiam sie na 99% (1% zostawiam sobie na wszelki wypadek ), no a w niedziele... Pit, ty wiesz juz najlepiej co
co do pierwszego maratonu, to Joy rozumiem cie dobrze, sam pamietam jeszcze moje odczucia przed pierwszym startem. Czulem sie super
Pit Wiadomość umieszczona 8:08 am on Aug. 29, 2003
Jutro sobota
Truchtamy leciutko zachowując energię na niedzielne zawody?
Scarabeus Wiadomość umieszczona 11:53 pm on Aug. 28, 2003
Scarabeus - bardzo bym chcial pobiec maraton - debiut
Problem w tym ze przez kontuzje - nadwyrezylem miesnie w stopie i niestety odezwal sie kregoslup - nie trenowalem w tym miesiacy za duzo. Nie pisze nawet ile przybieglem w tym miesiacu bo wstyd.... Kregoslup boli, ale da sie biegac, ale stopa bardzo boli. Jeszcze ten tydzien potraktuje bardzo ulgowo, an nastepny tez bo przed samym biegiem. Nie wiem czy dam rade przebiec. Lekarz mowi, ze nie powinienem ryzykowac, ale juz sie nastawilem na ten maraton.
Joycat - denerwuje sie podwojnie:
1. debiut
2. nie moge trenowac
Oczywiscie zrezygnowalem z biegniecia na jakis okreslony czas. Mam zamiar dobiec
Pebe Wiadomość umieszczona 7:51 pm on Aug. 28, 2003
Pebe - półmaraton
deckard Wiadomość umieszczona 4:44 pm on Aug. 28, 2003
Quote: from wojtek on 2:30 am on Aug. 3, 2003
Jaki jest rekord frekwencji ?
wwłaśnie...
awozni1 Wiadomość umieszczona 2:42 pm on Aug. 28, 2003
Joycat, Pit, miło mi, że o mnie pamiętacie. Niestety w tym roku nie zadebiutuje w maratonie. Powód1: we wrześniu jade na prawie miesiąc do Anglii. Z tego względu chciałem wystartować w Poznaniu. Powód 2: Niestety złapałem poważną kontuzję łydki. Właśnie mi idzie 5 tydzień rekonwalescencji. A Niestety zostało 4 tyg. do Poznania, nie dam rady się przygotować. Przez ostatni miesięc biegałem tylko 2 razy. Zle zrobiłem bo tylko jeszcze bardziej łydke przeciążyłem. W tym momencie po zaleczeniu kontuzji będę się chciał przygotować na Wrocław w kwietniu. Oby tylko nic mi się nie przytrafiło. A wam wszystkim życzę wspaniałego biegu w Warszawie, i ukończeniu maratonu. Pozdrawiam. awozni czyli Adam.
Pit Wiadomość umieszczona 9:23 am on Aug. 28, 2003
Joy ciekawe kogo Kociemba posłucha bo ja raczej namawiam by biegł cały:-)
A ja będę się starał wzbudzić w sobie tremę tydzień przed. Po treningach z EBGB nastapił we mnie przełom i zarzuciłem pomysł by rekreacje uprawiać na MW i będę walczył o życiówkę jednak. Jeszcze nie wiem o jaką ale postanowiłem jednak podejść do tego w pełni skoncentrowany i nie oszczędzać się ani trochę. Więc będzie i trema na razie jest radość:-)
joycat Wiadomość umieszczona 8:58 am on Aug. 28, 2003
Dokładnie.
Maraton to nie przelewki.
A kto z SBBP-owiczów debiutuje w końcu w Maratonie Warszawskim?
Fredzio - kibicuje i fotografuje
Grubcio - półmaraton
Kociemba - leczy pięty (namawiam na rezygnację z dystansu 42,195 na rzecz połówki, jeżeli już zdecydujesz się biec)
Leszek - maraton, ale to nie debiut
Pit - maraton, ale jak wyżej...
Pebe - ..?
Scarabeus - ..?
Awozni - ..?
Kto biegnie maraton po raz pierwszy???
Czy jest ktokolwiek kto przeżywa ten sam stres co ja??
Pebe Wiadomość umieszczona 11:28 pm on Aug. 27, 2003
Wszyscy ostro trenują i nie mają czasu na gadanie.
grubcio Wiadomość umieszczona 4:40 pm on Aug. 27, 2003
virtualnie SBBP kompletnie oklapło.
całe szczęście że frekwencja w soboty coraz lepsza
grubcio Wiadomość umieszczona 9:43 am on Aug. 26, 2003
Quote: from Kociemba on 12:19 am on Aug. 26, 2003
I mi udało się wreszcie dotrzeć do miejsca kaźni SBBP-owiczów. Za namową Grześka Powałki razem ruszyliśmy na młocińską "pętle śmierci". Niestety obaj w nie najlepszej formie. Grzesiek z pobolewającym kolanem, a ja z bolącymi piętami. Cztery pętle dały mi porządnie w kość (piętową). Ale cieszę się, że choć przez chwilę mogłem pogadać z Joycat, Pitem, Grubciem, Leszkiem, ... (długa lista). Mam nadzieję, że szybko wyleczę przebrzydłe kulasy i z radością wrócę do cyklicznych zbiórek pod szlabanem. Rozpocząłem terapię w Fundacji Rozwoju Medycyny Sportowej. Jakieś prochy, dziwne naświetlania, potem ultradźwięki i praca domowa. Ortopeda zabronił mi biegać przez trzy tygodnie, postraszył, że zwapnień nie uda się całkiem usunąć i stany zapalne mogą się powtarzać. Ciekawe, że od razu spytał czy nie zmieniałem ostatnio butów do biegania. Trafił. Swoją drogą taka wizyta u sportowego lekarza to bardzo pouczające doświadczenie. Choć raz troszkę przegiął, proponując mi zamianę biegania na rower. Na maraton 14 września bardzo się marszczył, ale ta zmasowana akcja farmakologiczno-fizykoterapełtyczna ma dać szanse startu.
Strzeżcie się kontuzji kochani SBBP-owicze , bo jak by co to komu będę kibicował na OSMW.
w razie czego zapraszam na towarzyską połówkę :D
joycat Wiadomość umieszczona 8:58 am on Aug. 26, 2003
Zapomniałam zapytać Cię w sobotę co z MW w kontekście Twoich problemów z piętami. Trzymam kciuki, żeby się udało.
Kociemba Wiadomość umieszczona 12:19 am on Aug. 26, 2003
I mi udało się wreszcie dotrzeć do miejsca kaźni SBBP-owiczów. Za namową Grześka Powałki razem ruszyliśmy na młocińską "pętle śmierci". Niestety obaj w nie najlepszej formie. Grzesiek z pobolewającym kolanem, a ja z bolącymi piętami. Cztery pętle dały mi porządnie w kość (piętową). Ale cieszę się, że choć przez chwilę mogłem pogadać z Joycat, Pitem, Grubciem, Leszkiem, ... (długa lista). Mam nadzieję, że szybko wyleczę przebrzydłe kulasy i z radością wrócę do cyklicznych zbiórek pod szlabanem. Rozpocząłem terapię w Fundacji Rozwoju Medycyny Sportowej. Jakieś prochy, dziwne naświetlania, potem ultradźwięki i praca domowa. Ortopeda zabronił mi biegać przez trzy tygodnie, postraszył, że zwapnień nie uda się całkiem usunąć i stany zapalne mogą się powtarzać. Ciekawe, że od razu spytał czy nie zmieniałem ostatnio butów do biegania. Trafił. Swoją drogą taka wizyta u sportowego lekarza to bardzo pouczające doświadczenie. Choć raz troszkę przegiął, proponując mi zamianę biegania na rower. Na maraton 14 września bardzo się marszczył, ale ta zmasowana akcja farmakologiczno-fizykoterapełtyczna ma dać szanse startu.
Strzeżcie się kontuzji kochani SBBP-owicze , bo jak by co to komu będę kibicował na OSMW.
piro20 Wiadomość umieszczona 3:53 pm on Aug. 25, 2003
To juz wiem co będziemy "pałaszować" na 50-tym "urodzinowym" spotkaniu SBBP:-)
joycat Wiadomość umieszczona 10:46 am on Aug. 25, 2003
Pięknie, pięknie.
Ja w tym czasie trenowałam nadziewanie rurek cannelloni farszem. Nawet doszłam do pewnej wprawy, muszę powiedzieć.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 8:24 am on Aug. 25, 2003
Madach przysłał zdjęcia. Nie mam czasu, zeby je obrobić (za duże są do takiego wstawienia od razu) więc będę wstawiał sukcesywnie.
I przepraszam za jakość zdjęć - ale mam w tym momencie tylko jakiś gówniany program do obróbki zdjęć.
Po prawej nowa koleżanka Jola którą Madach przyprowadził.
Madach !! No bardzo milutka! Koniecznie muszę ją poznać.
A tu Madach
(Edited by FREDZIO at 8:52 am on Aug. 25, 2003)
FREDZIO Wiadomość umieszczona 11:54 pm on Aug. 23, 2003
Dzięki za pamięć - zdrowie - jakos tam moze być.
Trochę próbuję biegać ale na razie zabrać się za to powaznie nie mogę.
Kazig Wiadomość umieszczona 10:22 pm on Aug. 23, 2003
Cześć FREDZIO, jak zdrowie?
Wiszę Tobie relację z mojego pobytu w Warszawie. Mimo sporego już upływu czasu dokończę ją.
Pozdrawiam. Kazig.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 10:13 pm on Aug. 23, 2003
No to ja dotykam - słyszałem, zę podciągania były, zdjęcia - coś będzoe można zobaczyć? W razie czego służę pomoca w zakresie opublikowania.
madach Wiadomość umieszczona 7:07 pm on Aug. 23, 2003
No widzę, że dziś wszyscy porządnie pobiegali na SBBP, a zmęczenie do tej pory nie pozwala tknąć klawiatury.
madach Wiadomość umieszczona 4:08 pm on Aug. 22, 2003
Ja też mam nadzieję, że tak będzie. No ale do jej powrotu jeszcze zostało trochę czasu.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 3:35 pm on Aug. 22, 2003
No i żona się przebiegnie jak wróci mam nadzieję.
Pit Wiadomość umieszczona 3:19 pm on Aug. 22, 2003
Nie bój się przecież kaktusa nie ruszy
byt Wiadomość umieszczona 2:47 pm on Aug. 22, 2003
kolezanka jada mięso?
madach Wiadomość umieszczona 2:29 pm on Aug. 22, 2003
Hejka,
chyba udało mi się namówić na wspólne bieganie nową koleżankę. Prawdopodobnie będzie jutro na Podleśnej. Jeśli tak to "frakcja" kobieca SBBP będzie coraz mocniejsza.
Pit Wiadomość umieszczona 11:14 am on Aug. 22, 2003
Jasne! Zapraszamy wszystkich a wobec stosunkowo małego odzewu nie wiem ile nas będzie. ale niedziela, 10.45 Warszawianka jest zbiórka. Kto spóźnialski to można nas szukać w wodzie. Ja będę w rzucającym się oczy biało czerwonym czepku
awozni1 Wiadomość umieszczona 11:05 am on Aug. 22, 2003
Hej, Pit zaproponował w niedziele basen. Czy nie byloby problemu zebym sie też z wami wybrał na basen?Chętnie bym poszedł grupą, bo właściwie to chodzę sam na basen na Nowoursynowską. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Adam.
byt Wiadomość umieszczona 9:49 am on Aug. 22, 2003
Quote: from FREDZIO on 8:24 am on Aug. 22, 2003
Ja chciałem przeprosić - zaanonsowałem te zwisy i podciągania a wygląda na to, że nie będzie mnie w Warszawie w sobotę rano.
Ale rozmawiałem z Grubciem i on zadeklarował, że on je poprowadzi. Więc jest na szczęście godne zastępstwo.
grubcio i zwisy
Pit Wiadomość umieszczona 9:30 am on Aug. 22, 2003
FREDZIO a na basen przyjdziesz?
FREDZIO Wiadomość umieszczona 8:24 am on Aug. 22, 2003
Ja chciałem przeprosić - zaanonsowałem te zwisy i podciągania a wygląda na to, że nie będzie mnie w Warszawie w sobotę rano.
Ale rozmawiałem z Grubciem i on zadeklarował, że on je poprowadzi. Więc jest na szczęście godne zastępstwo.
kledzik Wiadomość umieszczona 9:58 pm on Aug. 21, 2003
Nie ogoliles sie i rosnie Tobie broda?
kledzik
dorka Wiadomość umieszczona 2:27 pm on Aug. 21, 2003
grubcio Wiadomość umieszczona 2:24 pm on Aug. 21, 2003
jestem z natury bardziej sadystą niż masochistą więc chyba nieee
dorka Wiadomość umieszczona 2:20 pm on Aug. 21, 2003
grubcio a może na ochotnika zamienisz się w worek treningowy?
Pit Wiadomość umieszczona 1:46 pm on Aug. 21, 2003
Joy wszyscy co to przeczytali przesyłają Ci teraz uspokajające fluidy więc nastaw receptory
A co do pływania to skoro jest jakiś wstepny termin i miejsce to może otworzę nowy wątek.
joycat Wiadomość umieszczona 1:46 pm on Aug. 21, 2003
Świetna rada.
grubcio Wiadomość umieszczona 1:43 pm on Aug. 21, 2003
pobij kogoś, nie tłum w sobie emocji...
zeby sie na autoagresji nie skończyło..
joycat Wiadomość umieszczona 1:41 pm on Aug. 21, 2003
W sobotę na SBBP będę krótko. Mam trochę roboty w domu.
W niedzielę biegam.
Jakiś środek / sposób na uspokojenie nerwów pilnie potrzebny - help. Liczenie od 10 do 1 nie pomaga.
grubcio Wiadomość umieszczona 1:34 pm on Aug. 21, 2003
co jest dziewczyny? plywać nie lubicie?
warszawianka jest cool. popieram pomysl niedzielnego plywania - proponuję godzine 10.45 spotkanie a o 11 AM wejście. co Wy na to?
czy ekstremiści na to pójdą? (pojadą?) z tego co wiem w niedziele o 8rano jest w planach bieganie.
Pit Wiadomość umieszczona 1:33 pm on Aug. 21, 2003
Mi Warszawianka tez odpowiada. Blisko i karnet też mam z roboty choć nie darmowy.
piro20 Wiadomość umieszczona 1:27 pm on Aug. 21, 2003
Bardzo mi się podobają propozycje, zarówno Fredzia, jak i Pita. Ja optowałbym za basenem na Warszawiance, bo tam mam darmowy karnet z pracy, na który mogę zabrać jeszcze jedną osobę:-)
grubcio Wiadomość umieszczona 10:37 am on Aug. 21, 2003
with pleasure
Pit Wiadomość umieszczona 10:28 am on Aug. 21, 2003
Grubcio, zajmij na początek ławeczkę i rób brzuszki tak długo aż juz wszyscy znudzeni ćwiczeniami bedą chcieli biec z powrotem i jak powiesz, ze teraz sie będziesz podciągał to uciekną.
A tak rozwijając pomysł FREDZIA to może zaplanujmy sobie w sobotę taki dłuzszy pobyt na SBBP. Może nie od razu piknik bo pewnie już za dużo by trzeba było przygotowań ale coś posredniego. Czyli baza na Młocinach i zajęcia różne mniej więcej sportowe.
I jeszcze mam jeden pomysł, z okazji triathlonu trochę było ostatnio o pływaniu i może byśmy się kiedyś umówili na jakimś basenie? Może w niedzielę?
grubcio Wiadomość umieszczona 10:05 am on Aug. 21, 2003
ja mam nadzieję że do soboty wymyślę jakąś wiarygodną ściemę żeby nie pokazywać moich mozliwości w zakresie podciągania się...
dorka Wiadomość umieszczona 8:58 am on Aug. 21, 2003
dobry pomysł! ja wchodzę!
FREDZIO Wiadomość umieszczona 8:32 am on Aug. 21, 2003
Znam parę osób z SBBP które jeszcze biegają: Oluch, Pebe, Grubcio, Regis, Didorka....sorry jeśli o kimś zapomniałem.
A w najbliższą sobotę mam propozycję.
Proponuję pewną odmianę.
Zawsze biegamy, rozciągamy się trochę, znowy biegamy, znowy się trochę rozciągamy, znowu biegamy.
Moja propozycja dotyczy ćwiczeń GÓRNYCH PARTII CIAŁA
Na Młocinach na krótszej pętli są drążki, ławeczki - tam proponuję się spotkać po kednym bądź dwóch kółkach i zrobić ćwiczenia - choćby i samo zwisanie (lub podciąganie) które Antoniii Niemczak polecał.
Wiem, ze niektórrzy zakupili ostatnio nawet drążek i doskonalą w domu techniki podciągania, inni juz od dawna trenują podciąganie z wyskoku - poza tym mięśnie brzucha poprawimy i zobaczymy co jeszcze.
Ja deklaruję, że tam będę i każdemu asystował - fizycznie bądź mentalnie.
Zobaczymy ile dziewczyn jest lepszych od chłopaków w podciąganiu.
(Edited by FREDZIO at 8:33 am on Aug. 21, 2003)
Tomek W Wiadomość umieszczona 4:39 pm on Aug. 20, 2003
Czesc Joycat!! W sobote juz bede na WAT wiec moze we mnie znajdziesz towarzysza popoludniowego biegania Nie wiem czy w sobote zdaze przed zmrokiem dotrzec na Bemowo ale w niedziele juz na pewno bede biegal po Losiowy Blotach. Juz sie za nimi stesknilem Pozdrawiam
joycat Wiadomość umieszczona 4:27 pm on Aug. 20, 2003
A co tu tak pusto i cicho.
Czy ktoś z SBBP w ogóle jeszcze biega?
Wczoraj byłam na WAT z nadzieją, że spotkam Olę, Leszka i Kociembę, a tam... nikogo. Mimo to był to bardzo przyjemny bieg - temperatura 19 st., padał deszcz. I napotkałam wiele sympatycznych winniczków.
Dzisiaj też będę na Łosiowych, między 18 a 19.
Do zobaczenia (ewentualnie).
grubcio Wiadomość umieszczona 2:27 pm on Aug. 18, 2003
...i co popadnie
Pit Wiadomość umieszczona 2:21 pm on Aug. 18, 2003
To z tęsknoty pisalismy gdzie popadnie.
joycat Wiadomość umieszczona 2:10 pm on Aug. 18, 2003
A co Ty opowiadasz, że pusto.
Przekopać się przez te stosy postów nie mogę.
Nie próżnowaliście.
grubcio Wiadomość umieszczona 2:07 pm on Aug. 18, 2003
ooooo
joycat
Pani Kierowniczko
jak tu pusto było bez Pani
wojtek Wiadomość umieszczona 1:53 pm on Aug. 18, 2003
Opowiedz jak bylo
joycat Wiadomość umieszczona 1:44 pm on Aug. 18, 2003
Dzień dobry wszystkim.
... z pewną nieśmiałością tu zaglądam, bo tyle się w Warszawie wydarzyło, że czuję się, jakbym wróciła z podróży kosmicznej, a nie zaledwie ze Szklarskiej...
grubcio Wiadomość umieszczona 12:08 pm on Aug. 17, 2003
RedNacz. odsypiac ciezkie treningi w domciu a nie szlajać się po imprezach
RedNacz Wiadomość umieszczona 5:37 pm on Aug. 16, 2003
Wpadne za dwa tygodnie, zeby sie pokazac jako nowy fascynat LOL.. anyway.. raczej wiecej niz 15 - 20 km nie chce robic.. a juz na pewno nie biegnac nonstop.. bo tak jeszcze nie zlapalem tempa.. ale kto wie.. moze za dwa tygodnie bedzie juz lepiej.. po wczorajszej 20km wycieczce boli mnie wszystko, a jeszcze jadac wieczorem na impreze w autobus jakis metr od mnie walnela Omega jadac 70 na h... na szczescie nikomu sie nic nie stalo.. ale jeden metr blizej i (gdyby to byl niskopodlogowy BUS) to raczej bym sobie juz nie pobiegal ... kiepska sprawa.. jeszcze mam ta scene przed oczami... :|
Regis Wiadomość umieszczona 11:20 am on Aug. 16, 2003
Po wczorajszym półmaratonie trochę brakło nam sił. Nie wiem jak to wyszło kilometrowo, ale biegaliśmy razem ok 40 minut, potem jeszcze Tatuch, Deck i ja zrobiliśmy naszą pętlę (2.7 km) i na tym skończyliśmy. W sumie pewnie 8-9 km.
grubcio Wiadomość umieszczona 11:10 am on Aug. 16, 2003
witka.
RedNacz - patrz na pierwszy post w tym wątku na pierwszej stronie
każda sobota, 8 rano (boszz), szlaban przy wjeździe do lasu bielańskiego - róg klaudyny i podleśnej
dzisiaj SBBP odbyło się w składzie:
Mietek, Didorka, Regis, Deck, Tatuch, rowerowo - Pebe i Deckard.
grane byly koleczka w bielanskim. ile to Wam razem wyszlo?
RedNacz Wiadomość umieszczona 11:53 pm on Aug. 15, 2003
Wszystko fajne tylko piszecie tak nieprecyzyjnie jakby to byla tajemnica...
A moze jest
Anyway... gdzie, bo kiedy to wiem.. w kazda sobote o 8:00 qrcze.. ja wstaje o 12 - 13 bo sa wakacje i nic nie muszem
To gdzie mam wpasc za tydzien albo dwa (raczej dwa) jaki dystans bo musze wiedziec czy zabrac respirator
(Edited by RedNacz at 11:59 pm on Aug. 15, 2003)
grubcio Wiadomość umieszczona 6:59 pm on Aug. 15, 2003
o jej. tak mnie zaafeerowalo to pasta party ze nie wpisalem zwyczajowego czwartkowego "my tu gadu gadu a sobota tuż tuż" mam nadzieję że pomimo to frekwencja dopisze i ze bedzie nas jak zwykle sporo
ekstremaliści jutro raczej beda podmeczeni takze chyba nie bedzie 10minutówek...
scarabus - kuruj się chlopie bo 14IX juz za pasem
Scarabeus Wiadomość umieszczona 10:17 pm on Aug. 14, 2003
Pozdowienia dla Wszystkich SBBP-wiczow. Zycze szczescia i trzymam kciuki za Wszystkich na Polmaratonia w Radzyminie. Niestety z powodu zaleglosci treningowych (przeziebienie i wyjazdy wakacyjne) nie moge wystartowac. Szkoda bo mysle, ze to dobry sprawdzian przed Maratonem w Warszawie. Do zobaczenie na SBBP za tydzien.
grubcio Wiadomość umieszczona 2:20 pm on Aug. 13, 2003
sezzon ogórrkowy
ours brun Wiadomość umieszczona 10:38 am on Aug. 12, 2003
Nie ma sprawy Pit, jeszcze pogadamy i pobiegamy innym razem faktycznie tylu biegaczy co wczoraj jeszcze w bielańskim nie widziałem, a przecież biegam tam już od wielu lat...
Pit Wiadomość umieszczona 7:42 am on Aug. 12, 2003
Przepraszamy za nasze gburowate zachowanie i jedynie może nas tłumaczyć, że trafiłeś akurat gdy biegliśmy ostatni 1000 z 6 które były wczoraj w planie i ten juz był nie na 90% tylko na maksa
A potem gdy już krew z powrotem dopłynęła nam do głów żałowaliśmy, ze nie spotkaliśmy się ciut wcześniej to byś nam narzucił jeszcze ostrzejsze tempo.
A wczoraj ruch w lasku był ogromny i napotkaliśmy mnóstwo znajomych i nieznajomych biegaczy.
I dziś rano budziłem sie jeszcze z uśmiechem gdy nogi leciutko przypomniały wczorajsze zabawy. Fajnie było walczyć na każdym kolejnym tysiączku by nie był gorszy od poprzedniego.
ours brun Wiadomość umieszczona 7:29 am on Aug. 12, 2003
Wczoraj byłem w lasku Bielańskim i truchtam sobie leciutko, a tu patrzę zbliżającą się w tempie ekspresu wieloosobową grupę, pozdrawiam ich - nie reagują - myślę sobie, oto prawdziwi ekstremaliści, nic tylko maraton w głowie...
grubcio Wiadomość umieszczona 10:37 pm on Aug. 11, 2003
moj czas jest dla mnie w dalszym ciagu wielka niewiadomą, do 14 IX jeszcze prawie miesiac , na pewno ponizej 1h45'
Tomek W Wiadomość umieszczona 10:23 pm on Aug. 11, 2003
A na jaki czas na polmaraton sie szykujesz? Ja tez gdybym biegl to raczej polowke. Z tym ze z forma to u mnie nie za dobrze... Pozdrawiam
grubcio Wiadomość umieszczona 10:17 pm on Aug. 11, 2003
cześć Tomek
większość ekstremalistów reprezentuje KB Reebok, reszta SBBPowiczów chyba SBBP, przynajmniej ja tak sie zglosilem do MW (nawiasem mowiac chyba przebiegne polowke, ale jeszcze ostatecznej decyzji nie podjalem), są też tacy jak Pit, który reprezentuje zawsze SBBP i bieganie.pl
staje jeszcze kwestia koszulek, które pojawią sie już za chwilkę już za momencik a w których część naszych chyba pobiegnie MW
Tomek W Wiadomość umieszczona 9:33 pm on Aug. 11, 2003
Widze ze mocna macie ekipe... A jakie macie plany odnosnie Maratonu Warszawskiego? Startujecie grupowo jako SBBP albo jako bieganie.pl? Pozdrawiam
FREDZIO Wiadomość umieszczona 9:34 pm on Aug. 10, 2003
No to ja dodam zdjęcia przez Madacha zrobione.
Start normalnie - bez Joycat i extremistów którzy wówczas juz na Młocinach byli. Był gość - Ula ze Szczecina. Od lewej: Kasia, Ola G, Krzysiak, Ciemaj, klęczy Madach, ja fredzio wskazujący na ULĘ !!!, Mariusz , Magda, Pit, Deck, Ojla, Romek. Można kliknąć na zdjęcie.
A na Młocinach biegali extramiści 9 kółek: Anek, Tatuch, Regis, Grubcio, Oluch napoje podawał, Mamuch asystował. Też możma maz djęcie kliknąć to będzie większe.
grubcio Wiadomość umieszczona 9:08 pm on Aug. 10, 2003
Quote: from Kociemba on 7:26 pm on Aug. 10, 2003
A wszystko to nic w porównaniu z prędkością światła.
hehe a który to światło?
Kociemba Wiadomość umieszczona 7:26 pm on Aug. 10, 2003
grubcio Wiadomość umieszczona 10:01 pm on Aug. 9, 2003
relacja z frakcji ekstremalnej
dzisiaj było maximum perversum
Tatuch, Anek, Regis, jo tyż - biegaliśmy 9 kółek z poświeceniem, Anek odniosła kontuzję!! Aneku! Powrotu do zdrówka!!!
Na uwagę i podziękowanie zasługuje Oluch i Mamuch, które z odwagą przygotowały i obsługiwały punkt regeneracyjny. Także ruchomy - Oluch jeździła na rowerku i proponowała picie zmęczonym biegaczom.
Widzieliśmy też frakcję Zdrowych Umysłowo, część kółek wykonaliśmy razem, cześć Jeszcze Zdrowych zgłosiła akces do Ekstremalistów. Czekam na opis Fredzia - jak to się dzisiaj pod szlabanem odbywało
FREDZIO Wiadomość umieszczona 7:43 pm on Aug. 8, 2003
DOWIEDZIAŁEM SIĘ ŻE JAKIEŚ TOTALNE EXTREMUM SIĘ ZAPOWIADA.
NIEKTÓRZY MAJĄ ZACZĄĆ OD RAZU NA MŁOCINACH I BIEC 9 KÓŁEK. UFFF....
dorka Wiadomość umieszczona 5:35 pm on Aug. 8, 2003
FREDZIO Wiadomość umieszczona 5:04 pm on Aug. 8, 2003
ok, obiecałem, zrobię.
dorka Wiadomość umieszczona 3:08 pm on Aug. 8, 2003
A ja z przykrością donoszę, że nie będzie mnie wśród Was w sobotę. Jadę na 15-tkę do Kodenia.
Fredzio rób zdjęcia! No i przypominam, że coś mi obiecałeś...
Deck Wiadomość umieszczona 1:58 pm on Aug. 8, 2003
Quote: from FREDZIO on 6:09 pm on Aug. 7, 2003
No, Deck - ostatnio grupa strasznie zekstremalniała. Nie wiem czy wytrzymasz tempo.
nie boje sie, twardym trza byc a nie mientkim
oluch Wiadomość umieszczona 11:32 am on Aug. 8, 2003
Z tego, co wiem to Ekstremaliści nie będą jutro zaburzać tępa na SBBP, bo zamierzają od razu jechać na kółeczka na Młociny.
Ojla 1 Wiadomość umieszczona 10:15 am on Aug. 8, 2003
Czy te ekstremalne wyczyny mają na celu odstraszenie potencjalnych gości? Chciałam jutro do Was zawitać razem z Ulą ze Szczecińskiej Grupy Biegowej i ewentualnymi chętnymi z PSB.
Jola
FREDZIO Wiadomość umieszczona 6:09 pm on Aug. 7, 2003
No, Deck - ostatnio grupa strasznie zekstremalniała. Nie wiem czy wytrzymasz tempo.
Deck Wiadomość umieszczona 1:10 pm on Aug. 7, 2003
wszystkie znaki wskazuja na to, ze uda mi sie tym razem przybyc, ale na razie cicho sza, zeby nie zapeszyc
grubcio Wiadomość umieszczona 11:33 am on Aug. 7, 2003
ale zleciało co? a tu juz czwartek :D
w takim razie uwaga uwaga:
"my tu gadu gadu a sobota tuż tuż"
w zeszła sobote byliśmy blisko rekordu frekwencji. co stanie sie w tym tygodniu?
sam się boję własnych myśli
dorka Wiadomość umieszczona 3:58 pm on Aug. 5, 2003
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 3:46 pm on Aug. 5, 2003
Di(dorka) gdyby to ode mnie zależało to ....
Leszek
dorka Wiadomość umieszczona 2:24 pm on Aug. 5, 2003
Myślisz Leszku, że nie zaliczą mi stażu? a może nikt się nie skapnie???
cześć deckard
deckard Wiadomość umieszczona 1:11 pm on Aug. 5, 2003
cześć dorothy
(Edited by deckard at 2:12 pm on Aug. 5, 2003)
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 1:02 pm on Aug. 5, 2003
Cześć (di)dorka !!!
Staż od nowa - chyba Ci nie zaliczą?
Pozdrawiam
Leszek
dorka Wiadomość umieszczona 12:21 pm on Aug. 5, 2003
cześć,
niestety zostałam zmuszona do zmiany ksywki z didorka na dorka. miałam jakieś problemy techniczne, z którymi inaczej nie umiałam się uporać. Witam więc w nowym wcieleniu!
DORKA
Kociemba Wiadomość umieszczona 11:49 am on Aug. 4, 2003
Zdjęcia i sama idea to po prostu BOMBA. Już tylko pobieżne obejrzenie daje potężny impuls do pojawienia się na linii startu. FREDZIU i MADACH - BRAWO. Dobrze by było umieścić linki do tej strony w wielu miejscach.
Lechu - TWARDZIELU gratulacje.
(Edited by Kociemba at 11:50 am on Aug. 4, 2003)
FREDZIO Wiadomość umieszczona 11:44 am on Aug. 4, 2003
No myślę, że tyłeczek boli.
Ja się wczoraj przejechałem tylko z 55 km i bolał.
A co tu mówić o 250 !?
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 11:04 am on Aug. 4, 2003
Siedzę.
Było super - w piątek start 16.10 samochodem z rowerami do Fromborka 300km i nocleg, sobota -wodolotem do Kaliningradu, z dalej na rowerach 150 km Mierzeją Kurońską (Kurszskaja Kosa) do końca i z powrotem do Pervalki na nocleg. Niedziela z Prevalki do Kaliningradu na rowerach 110 km i pociągiem do Braniewa, do Fromborka 10 km rowerami i z Fromborka do Warszawy samochodem - zakończenie godzina 23.50
Średnie tempo jazdy bez postojów na góralach 22.5 km/h - około 12 godzin na siodełku (tyłeczek boli, oj boli - ale od siedzenia !!!)
Pozdrawiam
Leszek
Pit Wiadomość umieszczona 10:17 am on Aug. 4, 2003
Lechu stoisz przy kompie czy siedzisz?
Napisz coś wiecej. O Kłajpedzie a nie koniecznie o zajmowanej w tej chwili pozycji.
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 10:13 am on Aug. 4, 2003
Wróciłem z Kłajpedy - sobota, niedziela 270 km na rowerze. Było super.
Frekwencja na SBBP imponująca - to już naprawdę instytucja. Niby sezon urlopowy ? BOMBA.
FREDZIO zdjęcia - wspaniała robota.
ours brun Wiadomość umieszczona 10:02 am on Aug. 4, 2003
Dzięki za wycieczkę po Warszawie. Mam nadzieję przebiec tę trasę, ale nie w takiej pogodzie.
Pit Wiadomość umieszczona 8:41 am on Aug. 4, 2003
Super przegląd trasy! Od razu sie chce biec.
Byle do Wilanowa i potem juz gaz do dechy
Deck Wiadomość umieszczona 8:22 am on Aug. 4, 2003
nooooo, na bieganiu coraz ciasniej, w ta sobote sie nie udalo, ale duze nadzieje wiaze z przyszla
Fredzio i Madach, swietna robota, duuuuze brawa
FREDZIO Wiadomość umieszczona 3:11 am on Aug. 4, 2003
break break - członkowie SBBP wykonali wczoraj zadanie.
Kliknijcie na zdjęcie.
wojtek Wiadomość umieszczona 12:30 am on Aug. 4, 2003
No tak sie zdazylo , ze na trasie mam rozmieszczone kamery . To byl moj ulubiony staly fragment gry podczas przygotowan do roznych biegow .
oluch Wiadomość umieszczona 11:37 pm on Aug. 3, 2003
czyżby Zgredzio zdążył już puścić plotkę o naszym bieganku, aż tak daleko?
Pętelka fajowa, była miłym urozmaiceniem. Myślę, że wprowadzimy ją do naszych treningów na stałe.
krzysiak Wiadomość umieszczona 11:10 pm on Aug. 3, 2003
Przez najbliższe kilka dni pozwolę swojej bolącej stopie odpoczywać. Ale Anek biega z wami!
wojtek Wiadomość umieszczona 11:04 pm on Aug. 3, 2003
Siostruchy , jak Wam sie podobala moja petelka crossowa w Lasku Bielanskim ?
Regis Wiadomość umieszczona 10:50 pm on Aug. 3, 2003
Hej Krzysiaku!
Witaj na forum.
Biegasz z nami jutro?
pozdrawiam
Marek
krzysiak Wiadomość umieszczona 10:33 pm on Aug. 3, 2003
Jeszcze jedna poprawka do listy FREDZIA:
Nie "Krzysiek Anuchowy", a krzysiak.
Pozdrawiam serdecznie
Pebe Wiadomość umieszczona 9:24 pm on Aug. 3, 2003
Dzisiaj byłem poza Warszawą i nie mogłem
rano przyjść. W poniedziałek będę przy szlabanie.
oluch Wiadomość umieszczona 2:19 pm on Aug. 3, 2003
Jutro o 18:00 zaczynamy trening przy szlabanie - zapraszamy.
wojtek Wiadomość umieszczona 1:30 am on Aug. 3, 2003
FREDZIO Wiadomość umieszczona 11:29 pm on Aug. 2, 2003
Poprawiłem, sorry za błędy.
oluch Wiadomość umieszczona 10:47 pm on Aug. 2, 2003
Pebe prosił żeby dawać znać jak będziemy biegać w Lasku Bielańskim: jutro od 8:00 (Tatuch to pewnie ze 2h), zaczynamy przy szlabanie i robimy kółeczka po 2700m. Oczywiście zapraszamy wszystkich (nie tylko Pebe)
oluch Wiadomość umieszczona 10:33 pm on Aug. 2, 2003
no i Anek (nie Anuch)
oluch Wiadomość umieszczona 10:31 pm on Aug. 2, 2003
Adam Michniok (nie Michnicki)
FREDZIO Wiadomość umieszczona 10:27 pm on Aug. 2, 2003
No OK, ale mam już z tym czasem problem. No więc od lewej:
FREDZIO, Piro20, Grubcio, Magdalena, Pebe, Kociemba, klęczy Madach w nowej koszulce Mizuno prosto z Japonii, Roman, Krzysiak, Anek, Mamuch, Adam Michniok, Oluch, Didorka, Regis, Kasia (nowa), Awozni, Ciemaj, Kingeri, Mietek.
(Edited by FREDZIO at 11:09 pm on Aug. 3, 2003)
wojtek Wiadomość umieszczona 7:45 pm on Aug. 2, 2003
Brakuje listy obecnosci
FREDZIO Wiadomość umieszczona 6:54 pm on Aug. 2, 2003
Trochę spóźniony jestem, bo już pawie 19:00 ale wstawiam dowody na to, że SBBP odbyło się w pokaźnym składzie.
Grupka 4-o kółkowców
Kociemba&Co
Magda
A to był dzisiejszy lider Piro20 (4 ekspresowe kółka na Młocinach) który jednak pod koniec osłabł i na Podleśną doczłapał się ostatni aż wszyscy się martwili.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 4:26 pm on Aug. 1, 2003
Nie moze być SBBP (4) bo:
tu było 4
a tu 5
caryca Wiadomość umieszczona 4:15 pm on Aug. 1, 2003
ok
a ciasteczek nie bylo tak to jest jak sie z samymi facetami pracuje... eh
a ile stopni jest w wawie? moze przygrzewa niektorym :D
grubcio Wiadomość umieszczona 3:58 pm on Aug. 1, 2003
Caryca. ciiicho z tym piwem
joycat Wiadomość umieszczona 3:57 pm on Aug. 1, 2003
Romek, nie przejmuj się.
To Syndrom Piątkowego Popołudnia.
caryca Wiadomość umieszczona 3:57 pm on Aug. 1, 2003
Grubcio co ty w pracy robisz??
Pizza, piwo, galaretka, sernik?? qurka ide na kawe, moze jakies ciasteczka sie ostaly w kafeterii
awozni1 Wiadomość umieszczona 3:53 pm on Aug. 1, 2003
Już w nowym wątku chciałem potwierdzić, że będziemy jutro: awozni1, kingeri i ciemaj. Pozdrawiam. Adam.
romek Wiadomość umieszczona 3:53 pm on Aug. 1, 2003
Grubcio, Minia - szokujecie mnie. I jaki sernik, jaka galaretka. Dziwny ten wątek. W dodatku nie SBBP(4) tylko SBBP
Regis Wiadomość umieszczona 3:25 pm on Aug. 1, 2003
Za mocno się ścieła. Musimy ją zjeść i zrobić nową.
grubcio Wiadomość umieszczona 3:23 pm on Aug. 1, 2003
regis, ratuj sernik. co z galaretką?
Regis Wiadomość umieszczona 3:22 pm on Aug. 1, 2003
Quote: from joycat on 3:00 pm on Aug. 1, 2003
Triss Merigold???
Podejrzany ten buziaczek w profilu i liczba 73 - rok urodzenia, jak sądzę, bo nicków Triss w sieci jest zatrzęsienie.
Dziwne, że nowa osoba na forum tak bezbłędnie trafia do wątku SBBP, w którym - och, zupełnie przypadkowo - rozmawiamy o buziaczkach
Świetne!
Minia Wiadomość umieszczona 3:20 pm on Aug. 1, 2003
no tak, lepiej będzie jak powarczymy w pokoju HAHAHAHA
grubcio Wiadomość umieszczona 3:19 pm on Aug. 1, 2003
Minia, nie możemy tak gadać poprzez forum, w końcu przecież się widzimy :D
Minia Wiadomość umieszczona 3:17 pm on Aug. 1, 2003
wystraszyłeś chyba troszkę towarzystwo tym swoim wrrr
grubcio Wiadomość umieszczona 3:10 pm on Aug. 1, 2003
Minia, wrrrr
Minia Wiadomość umieszczona 3:08 pm on Aug. 1, 2003
A ja wiem co Grubcio miał na myśli...
hehehe i ma nadal
ale dam szansę innym...
bo w sumie siedzę teraz koło Grubcia
i byłoby niesparwiedliwe gdybym wygrała HAHAHA
grubcio Wiadomość umieszczona 3:01 pm on Aug. 1, 2003
Triss, co za jędrny rok urodzenia
joycat Wiadomość umieszczona 3:00 pm on Aug. 1, 2003
Triss Merigold???
Podejrzany ten buziaczek w profilu i liczba 73 - rok urodzenia, jak sądzę, bo nicków Triss w sieci jest zatrzęsienie.
Dziwne, że nowa osoba na forum tak bezbłędnie trafia do wątku SBBP, w którym - och, zupełnie przypadkowo - rozmawiamy o buziaczkach
Świetne!
grubcio Wiadomość umieszczona 2:56 pm on Aug. 1, 2003
wyjście pizzowe lekko się przedłużyło.... :E
mam problem... hehe nie pamietam co miałem na myśli :E
Triss, czy jesteś Fredziem?
(takie pytanie zawsze pada w stosunku do niezmaterializowanych kobiet na tym forum )
W razei czego - umiem już tag gryźć żebvy było przyjemnie :D
ciekawy jestem bardzo Twoich Joy skojarzeń, fiu fiu, lubię też dosłowne skojarzenia
Daaga, czy moze być poza konkursem? (buzi buzi )
Romek - żadnych buziaczków
Wojtek - wąsy? boże teraz ja mam skojarzenia
Fredzio - jaki oziębły. No chodź Misiu chodź, hehe cmok cmok
piro20 Wiadomość umieszczona 2:55 pm on Aug. 1, 2003
A mi się wydaje, że Grubcio już wzdycha do jutrzejszego biegania i zastanawia się, czy przebiegnie trzy, czy cztery kółka:-)
Triss Wiadomość umieszczona 2:16 pm on Aug. 1, 2003
To chyba oznacza, że jesteś wampirkiem z wielkimi kłami, albo że jesteś niezadowolony ( :e )
Mam nadzieję że wygrałam główną nagrodę ( i że będziesz uważał na ząbki)
Triss
FREDZIO Wiadomość umieszczona 1:23 pm on Aug. 1, 2003
Poprosiłem Kociembe o przyniesienie na SBBP wydrukowanej mapy.
W sobote albo w niedzielę mam nadzieje że znajdę czas aby przejechać na rowerze całą trasę Maratonu Warszawskiego, robiąc zdjęcia co nie więcej niż 500 m z punktu widzenia przyszłych biegaczy.
A potem dla wszystkich nie z Warszawy to może pomóc w zapoznaniu się z trasą.
Ktoś ma ochotę się ze mną przejechać?
Aparatu wprawdzie chwilowo nie mam (kolega mi zabrał) ale mam nadzieje wkrótce odzyskać.
Daaga Wiadomość umieszczona 1:10 pm on Aug. 1, 2003
Eee, ale Ty jestes
Tak, to moze podlaczymy sie do prosby Romka: pizza, pizza, pizza! (no w koncu jest lunch time )
wojtek Wiadomość umieszczona 1:09 pm on Aug. 1, 2003
Zapuszcza wasy
romek Wiadomość umieszczona 12:55 pm on Aug. 1, 2003
to już wiem, grubciowi ślinka ciekła z głodu - grubcio w nagrodę możesz mi zamówić pizze - tez jestem głodny
grubcio Wiadomość umieszczona 12:51 pm on Aug. 1, 2003
czekam w dalszym ciagu na Wasze pomysły.
dziewczęta. ale zafiksowałyście się na tym całowaniu.
na razie ide na pizze pomyslę o nagrodach, oj pomyslę...
romek Wiadomość umieszczona 12:50 pm on Aug. 1, 2003
no, grubcio jest za mało sprytny, albo poluje na jakąś inną niewiastę - kto mu udowodni, co miał naprawdę na myśli - ja na wszelki wypadek już nie ryzykuję
Daaga Wiadomość umieszczona 12:46 pm on Aug. 1, 2003
No przeciez wlasnie o to chodzi !
Ale, ale zobaczymy co na to Grubcio ... czekamy
joycat Wiadomość umieszczona 12:42 pm on Aug. 1, 2003
Uważaj Daaga, bo wygrasz pocałunek z języczkiem.
Też miałam to skojarzenie, ale to za bardzo dosłowne.
Daaga Wiadomość umieszczona 12:39 pm on Aug. 1, 2003
że jestes wampirem internetowym?
grubcio Wiadomość umieszczona 12:38 pm on Aug. 1, 2003
konkurs trwa. :D
szczelajcie.
romek Wiadomość umieszczona 12:29 pm on Aug. 1, 2003
Fredzo, biegam już tyle, że chyba będę musiał przemyśleć swoje plany, aby nie biegać więcej niż 5xtydzien i/lub 1xdziennie.
Grubcio - czy wpadłeś na jakąś genialną myśl
Regis Wiadomość umieszczona 12:20 pm on Aug. 1, 2003
Quote: from FREDZIO on 12:07 pm on Aug. 1, 2003
Grubcio wpadł ostatnio w szał wieczornego biegania z grupą Tarchomińską i ma halucynacje z wysiłku.
No Fredzio,
Wczoraj chyba też pozazdrościłeś Grubciowi. Może też niedługo wpadniesz w szał
(Edited by Regis at 12:22 pm on Aug. 1, 2003)
joycat Wiadomość umieszczona 12:19 pm on Aug. 1, 2003
To do mnie, czy do Kociemby?
grubcio Wiadomość umieszczona 12:19 pm on Aug. 1, 2003
nie skupiaj sie na dosłownej interpretacji tego znaku graficznego, puść wodze podświadomości
joycat Wiadomość umieszczona 12:18 pm on Aug. 1, 2003
To oznaka nudy.
Już nie tylko avatar ziewa.
Ziewa również Grubcio.
Kociemba Wiadomość umieszczona 12:16 pm on Aug. 1, 2003
Bolą Cię zęby?
grubcio Wiadomość umieszczona 12:10 pm on Aug. 1, 2003
moze w szal tak ale nie biegania.
a terraz konkurs. nagrodę wymyślę później. uważajcie, to równie dobrze może być pocałunek z języczkiem (zobaczymy kto wygra)
Kto zgadnie co miałem na myśli pisząc poprzedniego posta? :D
FREDZIO Wiadomość umieszczona 12:07 pm on Aug. 1, 2003
Grubcio wpadł ostatnio w szał wieczornego biegania z grupą Tarchomińską i ma halucynacje z wysiłku.
Romek - no a Ty ile biegasz ostatnio?
romek Wiadomość umieszczona 11:32 am on Aug. 1, 2003
grubcio, dziwnie się wyrażasz
grubcio Wiadomość umieszczona 11:12 am on Aug. 1, 2003
:E
grubcio Wiadomość umieszczona 10:38 am on Aug. 1, 2003
masz po prostu większą rozdzielczość (podobnie jak ja).
romek Wiadomość umieszczona 10:31 am on Aug. 1, 2003
trochę OT: o co chodzi z tym zawijaniem się, bo nie zauważyłem niczego niepokojącego?
joycat Wiadomość umieszczona 10:27 am on Aug. 1, 2003
Kazała, kazała...
Poprosiła Cię ładnie.
Bo poprzedni wątek zawijał się.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 10:24 am on Aug. 1, 2003
No Joycat kazała otworzyć to otwieram nowy wątek.
Każda sobota, 8:00, róg Klaudyny i Podleśnej, przy szlabanie przy wejściu do Lasku Bielańskiego.
Tempo spokojne, dystans minimum ~10 km.
Wkleje go nie jako cytat to bedzie normalna czcionką.
Aha ale będzie w odwrotnej kolejnosci jak widzę
ODZYSK
Przypomnienie tematu (od najnowszej wiadomości)
Scarabeus Wiadomość umieszczona 8:00 pm on Sep. 2, 2003
Leszek GRATULACJE!!!
Mam nadzieje, ze kiedys bede mial tyle sil i samozaparcia, zeby pobiec taki dystans.
Mam rowniez nadzieje, ze do 25 MW Leszkowi i Kociebie uda sie wykurowac i wystartujemy silna ekipa w biegu.
Moja stopa juz sie "wyleczyla", natomiast nad kregoslupem pracuje. Od dwoch tygodni wzmacniam solidnie miesnie grzbietu i brzucha cwiczeniami poleconymi przez rehabilitanta (1-1.5 dziennie). Przyznam sie, ze lekarz raczej delikatnie mowiac odradzal mi start w maratonie, a tak wogole to bardzo zachecal mnie do porzucenia biegania....
Jednak jestem uparty, a moze glupi - bardzo sie wciagnalem w bieganie. To dziala jak narkotyk.
Jezeli chodzi o Jubileusz to tez bardzo chetnie bym wpadl, ale "niestety" przypadl mi zaszczyt bycia Ojcem Chrzestnym.
joycat Wiadomość umieszczona 7:58 am on Sep. 2, 2003
Kociemba - mój aqua jogger w służbie SBBP jest do Twojej dyspozycji.
Leszek, gratulacje!!!!!
Ścięgna z kewlaru he he...
Ktoś już widział film Terminator 3?
Pit Wiadomość umieszczona 7:29 am on Sep. 2, 2003
Lechu na ściegna pod kolanem to bieganie w wodzie raczej niewskazane ale Kociemba koniecznie do wody! Serio biegaj bo to i realnie daje szansę na szybki powrót do formy i w ten sposób poprawia samopoczucie.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 1:23 am on Sep. 2, 2003
Quote: from Kociemba on 12:42 am on Sep. 2, 2003
Kociemba Wiadomość umieszczona 12:42 am on Sep. 2, 2003
Liczę na Ciebie w OSMW. Więcej lodu i dasz radę.
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wracaj do zdrowia i do zobaczenia u Pita
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 9:03 pm on Sep. 1, 2003
Joycat - wcale się nie tłumaczę - sławiłem imie SBBP na Zamojskiej setce i powiem, że nie poszło najgorzej czas łączny 100 km - 9 godzin 12 minut i 59 sekund.
Kociemba - coś mi się zdaje, że razem ze Scarabeusem będziemy podziwiać OSMW jako kibice- mam naderwane ścięgna pod kolanem i może mi się nie udać zaleczyć kontuzje do 14 -tego.
Leszek
P.S. Joycat gratuluje życiówki - teraz honor SBBP w Twoich rękach (oczywiście nogach).
LG
(Edited by Leszek Gwiazdowski at 9:05 pm on Sep. 1, 2003)
joycat Wiadomość umieszczona 4:55 pm on Sep. 1, 2003
Drogi Kociembo, my Ciebie też gorąco pozdrawiamy i liczymy, że wkrótce do nas dołączysz.
Tymczasem przestań się mazgaić. Za pięć dni jubel SBBP. Przy tej okazji postaramy się wyprostować Ci morale.
Uściski.
Kociemba Wiadomość umieszczona 3:55 pm on Sep. 1, 2003
Po pierwsze przepraszam, że tak rzadko uczestniczę w wirtualnym życiu SBBP. Jak zaglądam na forum to najczęściej wszystko co miałem do powiedzenia zostało już powiedziane, a że ostatnio wiodę żywot rencisty tęskniącego za bieganiem, to nawet nie mam punktu zaczepienia. Właściwie mogę dodawać do każdego postu , że bardzo wam zazdroszczę, że zaczynam obrastać w tłuszcz i że pięta goi się zdecydowanie za wolno, a nadzieje na MW właściwie stracone. Dopiero teraz zdałem sobie sprawę jak jestem uzależniony od biegania, od naszego kochanego SBBP, od startowych emocji i przede wszystkim od Was SBBP-owicze. Mam nadzieję, że jak szczęśliwie powrócę na bielańskie ścieżki, to będzie jeszcze ktoś za kim nadążę. Wyobrażam sobie jak daleko musieliście mi odskoczyć z formą. Tu pełne podziwu gratulacje dla Joycat. Jesteś naprawdę uparta. Miałaś już tyle okazji do zwątpienia w swoje tętno, w swoje czasy i przetrwałaś to wszystko. Nagroda musiała nadejść. Gratuluje życiówki, jeszcze bardziej poprawy parametrów HR w biegu, a najbardziej determinacji. Scarabeus, jak by co to założymy podgrupę kuśtykającą. Przy okazji życzę rychłego powrotu do zdrowia.
Gorące pozdrowienia dla wszystkich SBBP-wiczów.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 11:37 am on Sep. 1, 2003
No - dowód jest. Jestem z was dumny - uratowaliście honor SBBP. Chociaż to nie jest najmniejszy skład biegowy w jakim SBBP się odbyło - kiedys biegał tylko Romek a ja jechałem na rowerze.
joycat Wiadomość umieszczona 11:24 am on Sep. 1, 2003
Ale się wszyscy tłumaczą hi hi hi...
Pit Wiadomość umieszczona 11:20 am on Sep. 1, 2003
Przyznaję się, że deszcz pomógł mi podjąć decyzję ale podstawowym powodem było to, ze w sobotę póżniej miałem mieć sesje fotograficzną i wolałem być wyspany a nie z podkrążonymi oczami
Proszę zajrzyjcie w temat który otworzyłem czyli SBBP jubileusz i powiedzcie czy wpadniecie do mnie. Mam nadzieje ze tak
madach Wiadomość umieszczona 11:16 am on Sep. 1, 2003
Joycat, zdjęcie już jedzie. Niedługo dojedzie do Fredzia. Za chwilę będzie dowód, że sobotnie SBBP odbyło się
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 11:09 am on Sep. 1, 2003
Nie przestraszyłem się ulewy - biegałem 4 dni w Zamościu.
Pozdrawiam
Leszek
joycat Wiadomość umieszczona 10:14 am on Sep. 1, 2003
Madach, a gdzie zdjęcie z soboty, to zrobione przy szlabanie?
Świadectwo, że Ty i ja uratowaliśmy honor SBBP, które gremialnie przestraszyło się ulewy przechodzącej nad Warszawą o 7. rano?
joycat Wiadomość umieszczona 8:53 am on Sep. 1, 2003
Dziękuję wszystkim za gratulacje
Rzeczywiście bardzo dobrze mi się wczoraj biegło - myślę, że głownie psychologiczna bariera została pokonana.
A z wynikiem na maratonie, to jeszcze zobaczymy. Główny cel: ukończyć.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 10:29 pm on Aug. 31, 2003
Tak, gratulowałem jej dodatkowo - prognozuję jej wynik w MW nawet na 4:20.
madach Wiadomość umieszczona 10:09 pm on Aug. 31, 2003
Gratulacje dla Joycat, pobiła życiówkę o 4 minuty!!!
FREDZIO Wiadomość umieszczona 8:43 pm on Aug. 31, 2003
Nooo. I ja teraz dopiero rozumiem pewną sprawę: podejrzanie uchachanego i szczęśliwego Grubcia 2 tygodnie temu!!!
A tu jeszcze fajne zdjęcie:
FREDZIO Wiadomość umieszczona 6:22 pm on Aug. 31, 2003
Mało, że nie zrezygnowała to jeszcze pobiegła (wprawdzie tylko część) w biegu Pucharu MW.
A tu jest krótkie nawiązanie: KLIK KLIK
A Joycat bardzo dobrze pobiegła.
Arek007 Wiadomość umieszczona 10:22 am on Aug. 31, 2003
Zaluje ze nie dotarlem na SBBP w ostatnia sobote.
To nawet nie deszcz, po prostu zaspalem. Musialem biegac pozniej samotnie w Parku Skaryszewskim.
Dwie godziny samotnego biegania to troche nudno.
Co prawda mialem pretekst. Boli mnie nieco lydka i wolalem biec krotka petle by latwiej bylo przestac jesli by bylo gorzej.
Bardzo sie ciesze ze Jola nie zrezygnowala z SBBP.
W ubiegla niedziele prawie ja zagonilismy...
Do zobaczenia za tydzien
Scarabeus Wiadomość umieszczona 10:11 pm on Aug. 30, 2003
Szczerze mowiac to deszcz mnie nie przestraszyl, tylko chce jak najlepiej zaleczyc nadwyrezona stope i kregoslup. Mysle ze jutro rano troche potruchtam.
Swietnie ze tradycja SBBP jest ciagle podtrzymywana. Oczywiscie Kierowniczka nie zawiodla no i Madach. Gratulacje dla debiutantow Joli i Piotra!!! Tak trzymac
FREDZIO Wiadomość umieszczona 7:11 pm on Aug. 30, 2003
O cholera, to może być słabo. U mnie z pompkami ostatnio nie najlepiej.
Ale już joycat przepraszałem.
Obudziłem się o 6:40 - leje. Na pewno nikt nie przyjdzie.
Jak otworzyłem oczy o 7:40 - to juz własciwie nie padało - ale uznałem, że jest już za późno żebym zdąrzył.
madach Wiadomość umieszczona 4:00 pm on Aug. 30, 2003
Niech tak będzie, a ja będę liczył i nikomu nie odpuszczę!!
wojtek Wiadomość umieszczona 12:48 pm on Aug. 30, 2003
Niech kazden zrobi tyle pompek ile wynosil numer kolejnej edycji SBBP . Dobrze gadam ?
madach Wiadomość umieszczona 11:24 am on Aug. 30, 2003
No i gdzie ci twardziele z SBBP. Czyżby wszyscy przestraszyli się deszczyku? Chyba tak . Przy szlabanie na Podleśnej o ósmej zjawiła się tylko kierowniczka joycat i ja. Dodatkowo po pólgodzinie zjawiła się ubiegłotygodniowa debiutantka Jola wraz z debiutantem Piotrem, ale niestety nie dane było nam się spotkać na trasie ze względu na brak łączności. My z joycat biegaliśmy kółeczka, które pokazał mi Anek, natomiast debiutanci pobiegli na Młociny. Prawdę mówiąc przebiegli więcej od nas. Chwała im za to! Tak trzymać! Ale najważniejsza rzecz to to, że tradycja nie umarła!!!
Aha, na jutro (na Puchar MW) każdy członek SBBP przygotuje usprawiedliwienia dzisiejszej nieobecności!!!
piro20 Wiadomość umieszczona 4:10 pm on Aug. 29, 2003
A ja bardzo jestem ciekawy rywalizacji Pita i Decka w niedzielę. Bardzo chętnie bym sie podłączyl, bo tam gdzie się dwóch bije, to trzeci korzysta..., ale jutro mam wesele i w niedzielę to na pewno będę oglądał ich plecy i to tylko na starcie:-)
deckard Wiadomość umieszczona 1:23 pm on Aug. 29, 2003
mnie jutro nie bedzie. zycze milego biegania.
active Wiadomość umieszczona 10:53 am on Aug. 29, 2003
chętnie się pojawię
dzięki i pozdr
Pit Wiadomość umieszczona 10:42 am on Aug. 29, 2003
Jasne!
Zawsze zapraszamy wszystkich.
A jutro będzie dobra okazja bo pewnie będziemy biegać wyjątkowo spokojnie ze wzgledu na niedzielne zawody na Agrykoli.
Ja zamierzam pobiec pewnie nie więcej niz z 10km a tempo jest zawsze takie, że nikt nie narzeka że za szybko. A lda chetnych jest w środku treningu bieganie pętli na Młocinach i tam już się grupujemy w małe składy i każdy biegnie jak mu pasuje.
Więc o 8.00 przy szlabanie na podlesnej SBBP przyjmie Cię z otwartymi ramionami
active Wiadomość umieszczona 10:35 am on Aug. 29, 2003
Z pewną dozą nieśmiałości pytam, czy można się do Was przyłączyć w sobotę?
Jeśli tak to jaki dystans biegniecie i w jakim tempie?
pozdr
Pit Wiadomość umieszczona 9:27 am on Aug. 29, 2003
Witaj Deck!
Jak tylko wytrzeźwieję, a myślę że do jutra mi się to uda, to wsiadam na rower i jestem na lekkie pobieganko. A w niedzielę służę panu uprzejmie
joycat Wiadomość umieszczona 9:06 am on Aug. 29, 2003
Scarabeus, strasznie mi przykro, że męczysz się z kontuzją, zwłaszcza tuż przed wymarzonym maratonem. Domyślam się co czujesz. Gdyby mnie teraz dopadła jakaś kontuzja, to chyba bym dostała depresji Myślę, że nie powinieneś jednak ryzykować takiego długiego biegu..
Ja jeszcze nie wiem, czy się jutro pojawię na SBBP.
A w ogóle to już nie mogę się doczekac tego całego maratonu i ciągle tylko o tym myślę. To jakaś nieuleczalna choroba.
Deck Wiadomość umieszczona 8:19 am on Aug. 29, 2003
no to wrocilem z delegacji, wyjazdow itp. W sobote stawiam sie na 99% (1% zostawiam sobie na wszelki wypadek ), no a w niedziele... Pit, ty wiesz juz najlepiej co
co do pierwszego maratonu, to Joy rozumiem cie dobrze, sam pamietam jeszcze moje odczucia przed pierwszym startem. Czulem sie super
Pit Wiadomość umieszczona 8:08 am on Aug. 29, 2003
Jutro sobota
Truchtamy leciutko zachowując energię na niedzielne zawody?
Scarabeus Wiadomość umieszczona 11:53 pm on Aug. 28, 2003
Scarabeus - bardzo bym chcial pobiec maraton - debiut
Problem w tym ze przez kontuzje - nadwyrezylem miesnie w stopie i niestety odezwal sie kregoslup - nie trenowalem w tym miesiacy za duzo. Nie pisze nawet ile przybieglem w tym miesiacu bo wstyd.... Kregoslup boli, ale da sie biegac, ale stopa bardzo boli. Jeszcze ten tydzien potraktuje bardzo ulgowo, an nastepny tez bo przed samym biegiem. Nie wiem czy dam rade przebiec. Lekarz mowi, ze nie powinienem ryzykowac, ale juz sie nastawilem na ten maraton.
Joycat - denerwuje sie podwojnie:
1. debiut
2. nie moge trenowac
Oczywiscie zrezygnowalem z biegniecia na jakis okreslony czas. Mam zamiar dobiec
Pebe Wiadomość umieszczona 7:51 pm on Aug. 28, 2003
Pebe - półmaraton
deckard Wiadomość umieszczona 4:44 pm on Aug. 28, 2003
Quote: from wojtek on 2:30 am on Aug. 3, 2003
wwłaśnie...
awozni1 Wiadomość umieszczona 2:42 pm on Aug. 28, 2003
Joycat, Pit, miło mi, że o mnie pamiętacie. Niestety w tym roku nie zadebiutuje w maratonie. Powód1: we wrześniu jade na prawie miesiąc do Anglii. Z tego względu chciałem wystartować w Poznaniu. Powód 2: Niestety złapałem poważną kontuzję łydki. Właśnie mi idzie 5 tydzień rekonwalescencji. A Niestety zostało 4 tyg. do Poznania, nie dam rady się przygotować. Przez ostatni miesięc biegałem tylko 2 razy. Zle zrobiłem bo tylko jeszcze bardziej łydke przeciążyłem. W tym momencie po zaleczeniu kontuzji będę się chciał przygotować na Wrocław w kwietniu. Oby tylko nic mi się nie przytrafiło. A wam wszystkim życzę wspaniałego biegu w Warszawie, i ukończeniu maratonu. Pozdrawiam. awozni czyli Adam.
Pit Wiadomość umieszczona 9:23 am on Aug. 28, 2003
Joy ciekawe kogo Kociemba posłucha bo ja raczej namawiam by biegł cały:-)
A ja będę się starał wzbudzić w sobie tremę tydzień przed. Po treningach z EBGB nastapił we mnie przełom i zarzuciłem pomysł by rekreacje uprawiać na MW i będę walczył o życiówkę jednak. Jeszcze nie wiem o jaką ale postanowiłem jednak podejść do tego w pełni skoncentrowany i nie oszczędzać się ani trochę. Więc będzie i trema na razie jest radość:-)
joycat Wiadomość umieszczona 8:58 am on Aug. 28, 2003
Dokładnie.
Maraton to nie przelewki.
A kto z SBBP-owiczów debiutuje w końcu w Maratonie Warszawskim?
Fredzio - kibicuje i fotografuje
Grubcio - półmaraton
Kociemba - leczy pięty (namawiam na rezygnację z dystansu 42,195 na rzecz połówki, jeżeli już zdecydujesz się biec)
Leszek - maraton, ale to nie debiut
Pit - maraton, ale jak wyżej...
Pebe - ..?
Scarabeus - ..?
Awozni - ..?
Kto biegnie maraton po raz pierwszy???
Czy jest ktokolwiek kto przeżywa ten sam stres co ja??
Pebe Wiadomość umieszczona 11:28 pm on Aug. 27, 2003
Wszyscy ostro trenują i nie mają czasu na gadanie.
grubcio Wiadomość umieszczona 4:40 pm on Aug. 27, 2003
virtualnie SBBP kompletnie oklapło.
całe szczęście że frekwencja w soboty coraz lepsza
grubcio Wiadomość umieszczona 9:43 am on Aug. 26, 2003
Quote: from Kociemba on 12:19 am on Aug. 26, 2003
w razie czego zapraszam na towarzyską połówkę :D
joycat Wiadomość umieszczona 8:58 am on Aug. 26, 2003
Zapomniałam zapytać Cię w sobotę co z MW w kontekście Twoich problemów z piętami. Trzymam kciuki, żeby się udało.
Kociemba Wiadomość umieszczona 12:19 am on Aug. 26, 2003
piro20 Wiadomość umieszczona 3:53 pm on Aug. 25, 2003
To juz wiem co będziemy "pałaszować" na 50-tym "urodzinowym" spotkaniu SBBP:-)
joycat Wiadomość umieszczona 10:46 am on Aug. 25, 2003
Pięknie, pięknie.
Ja w tym czasie trenowałam nadziewanie rurek cannelloni farszem. Nawet doszłam do pewnej wprawy, muszę powiedzieć.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 8:24 am on Aug. 25, 2003
Madach przysłał zdjęcia. Nie mam czasu, zeby je obrobić (za duże są do takiego wstawienia od razu) więc będę wstawiał sukcesywnie.
I przepraszam za jakość zdjęć - ale mam w tym momencie tylko jakiś gówniany program do obróbki zdjęć.
Po prawej nowa koleżanka Jola którą Madach przyprowadził.
Madach !! No bardzo milutka! Koniecznie muszę ją poznać.
A tu Madach
(Edited by FREDZIO at 8:52 am on Aug. 25, 2003)
FREDZIO Wiadomość umieszczona 11:54 pm on Aug. 23, 2003
Dzięki za pamięć - zdrowie - jakos tam moze być.
Trochę próbuję biegać ale na razie zabrać się za to powaznie nie mogę.
Kazig Wiadomość umieszczona 10:22 pm on Aug. 23, 2003
Cześć FREDZIO, jak zdrowie?
Wiszę Tobie relację z mojego pobytu w Warszawie. Mimo sporego już upływu czasu dokończę ją.
Pozdrawiam. Kazig.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 10:13 pm on Aug. 23, 2003
No to ja dotykam - słyszałem, zę podciągania były, zdjęcia - coś będzoe można zobaczyć? W razie czego służę pomoca w zakresie opublikowania.
madach Wiadomość umieszczona 7:07 pm on Aug. 23, 2003
No widzę, że dziś wszyscy porządnie pobiegali na SBBP, a zmęczenie do tej pory nie pozwala tknąć klawiatury.
madach Wiadomość umieszczona 4:08 pm on Aug. 22, 2003
Ja też mam nadzieję, że tak będzie. No ale do jej powrotu jeszcze zostało trochę czasu.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 3:35 pm on Aug. 22, 2003
No i żona się przebiegnie jak wróci mam nadzieję.
Pit Wiadomość umieszczona 3:19 pm on Aug. 22, 2003
Nie bój się przecież kaktusa nie ruszy
byt Wiadomość umieszczona 2:47 pm on Aug. 22, 2003
kolezanka jada mięso?
madach Wiadomość umieszczona 2:29 pm on Aug. 22, 2003
Hejka,
chyba udało mi się namówić na wspólne bieganie nową koleżankę. Prawdopodobnie będzie jutro na Podleśnej. Jeśli tak to "frakcja" kobieca SBBP będzie coraz mocniejsza.
Pit Wiadomość umieszczona 11:14 am on Aug. 22, 2003
Jasne! Zapraszamy wszystkich a wobec stosunkowo małego odzewu nie wiem ile nas będzie. ale niedziela, 10.45 Warszawianka jest zbiórka. Kto spóźnialski to można nas szukać w wodzie. Ja będę w rzucającym się oczy biało czerwonym czepku
awozni1 Wiadomość umieszczona 11:05 am on Aug. 22, 2003
Hej, Pit zaproponował w niedziele basen. Czy nie byloby problemu zebym sie też z wami wybrał na basen?Chętnie bym poszedł grupą, bo właściwie to chodzę sam na basen na Nowoursynowską. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Adam.
byt Wiadomość umieszczona 9:49 am on Aug. 22, 2003
Quote: from FREDZIO on 8:24 am on Aug. 22, 2003
grubcio i zwisy
Pit Wiadomość umieszczona 9:30 am on Aug. 22, 2003
FREDZIO a na basen przyjdziesz?
FREDZIO Wiadomość umieszczona 8:24 am on Aug. 22, 2003
kledzik Wiadomość umieszczona 9:58 pm on Aug. 21, 2003
Nie ogoliles sie i rosnie Tobie broda?
kledzik
dorka Wiadomość umieszczona 2:27 pm on Aug. 21, 2003
grubcio Wiadomość umieszczona 2:24 pm on Aug. 21, 2003
jestem z natury bardziej sadystą niż masochistą więc chyba nieee
dorka Wiadomość umieszczona 2:20 pm on Aug. 21, 2003
grubcio a może na ochotnika zamienisz się w worek treningowy?
Pit Wiadomość umieszczona 1:46 pm on Aug. 21, 2003
Joy wszyscy co to przeczytali przesyłają Ci teraz uspokajające fluidy więc nastaw receptory
A co do pływania to skoro jest jakiś wstepny termin i miejsce to może otworzę nowy wątek.
joycat Wiadomość umieszczona 1:46 pm on Aug. 21, 2003
Świetna rada.
grubcio Wiadomość umieszczona 1:43 pm on Aug. 21, 2003
pobij kogoś, nie tłum w sobie emocji...
zeby sie na autoagresji nie skończyło..
joycat Wiadomość umieszczona 1:41 pm on Aug. 21, 2003
W sobotę na SBBP będę krótko. Mam trochę roboty w domu.
W niedzielę biegam.
Jakiś środek / sposób na uspokojenie nerwów pilnie potrzebny - help. Liczenie od 10 do 1 nie pomaga.
grubcio Wiadomość umieszczona 1:34 pm on Aug. 21, 2003
co jest dziewczyny? plywać nie lubicie?
warszawianka jest cool. popieram pomysl niedzielnego plywania - proponuję godzine 10.45 spotkanie a o 11 AM wejście. co Wy na to?
czy ekstremiści na to pójdą? (pojadą?) z tego co wiem w niedziele o 8rano jest w planach bieganie.
Pit Wiadomość umieszczona 1:33 pm on Aug. 21, 2003
Mi Warszawianka tez odpowiada. Blisko i karnet też mam z roboty choć nie darmowy.
piro20 Wiadomość umieszczona 1:27 pm on Aug. 21, 2003
Bardzo mi się podobają propozycje, zarówno Fredzia, jak i Pita. Ja optowałbym za basenem na Warszawiance, bo tam mam darmowy karnet z pracy, na który mogę zabrać jeszcze jedną osobę:-)
grubcio Wiadomość umieszczona 10:37 am on Aug. 21, 2003
with pleasure
Pit Wiadomość umieszczona 10:28 am on Aug. 21, 2003
Grubcio, zajmij na początek ławeczkę i rób brzuszki tak długo aż juz wszyscy znudzeni ćwiczeniami bedą chcieli biec z powrotem i jak powiesz, ze teraz sie będziesz podciągał to uciekną.
A tak rozwijając pomysł FREDZIA to może zaplanujmy sobie w sobotę taki dłuzszy pobyt na SBBP. Może nie od razu piknik bo pewnie już za dużo by trzeba było przygotowań ale coś posredniego. Czyli baza na Młocinach i zajęcia różne mniej więcej sportowe.
I jeszcze mam jeden pomysł, z okazji triathlonu trochę było ostatnio o pływaniu i może byśmy się kiedyś umówili na jakimś basenie? Może w niedzielę?
grubcio Wiadomość umieszczona 10:05 am on Aug. 21, 2003
ja mam nadzieję że do soboty wymyślę jakąś wiarygodną ściemę żeby nie pokazywać moich mozliwości w zakresie podciągania się...
dorka Wiadomość umieszczona 8:58 am on Aug. 21, 2003
dobry pomysł! ja wchodzę!
FREDZIO Wiadomość umieszczona 8:32 am on Aug. 21, 2003
Znam parę osób z SBBP które jeszcze biegają: Oluch, Pebe, Grubcio, Regis, Didorka....sorry jeśli o kimś zapomniałem.
A w najbliższą sobotę mam propozycję.
Proponuję pewną odmianę.
Zawsze biegamy, rozciągamy się trochę, znowy biegamy, znowy się trochę rozciągamy, znowu biegamy.
Moja propozycja dotyczy ćwiczeń GÓRNYCH PARTII CIAŁA
Na Młocinach na krótszej pętli są drążki, ławeczki - tam proponuję się spotkać po kednym bądź dwóch kółkach i zrobić ćwiczenia - choćby i samo zwisanie (lub podciąganie) które Antoniii Niemczak polecał.
Wiem, ze niektórrzy zakupili ostatnio nawet drążek i doskonalą w domu techniki podciągania, inni juz od dawna trenują podciąganie z wyskoku - poza tym mięśnie brzucha poprawimy i zobaczymy co jeszcze.
Ja deklaruję, że tam będę i każdemu asystował - fizycznie bądź mentalnie.
Zobaczymy ile dziewczyn jest lepszych od chłopaków w podciąganiu.
(Edited by FREDZIO at 8:33 am on Aug. 21, 2003)
Tomek W Wiadomość umieszczona 4:39 pm on Aug. 20, 2003
Czesc Joycat!! W sobote juz bede na WAT wiec moze we mnie znajdziesz towarzysza popoludniowego biegania Nie wiem czy w sobote zdaze przed zmrokiem dotrzec na Bemowo ale w niedziele juz na pewno bede biegal po Losiowy Blotach. Juz sie za nimi stesknilem Pozdrawiam
joycat Wiadomość umieszczona 4:27 pm on Aug. 20, 2003
A co tu tak pusto i cicho.
Czy ktoś z SBBP w ogóle jeszcze biega?
Wczoraj byłam na WAT z nadzieją, że spotkam Olę, Leszka i Kociembę, a tam... nikogo. Mimo to był to bardzo przyjemny bieg - temperatura 19 st., padał deszcz. I napotkałam wiele sympatycznych winniczków.
Dzisiaj też będę na Łosiowych, między 18 a 19.
Do zobaczenia (ewentualnie).
grubcio Wiadomość umieszczona 2:27 pm on Aug. 18, 2003
...i co popadnie
Pit Wiadomość umieszczona 2:21 pm on Aug. 18, 2003
To z tęsknoty pisalismy gdzie popadnie.
joycat Wiadomość umieszczona 2:10 pm on Aug. 18, 2003
A co Ty opowiadasz, że pusto.
Przekopać się przez te stosy postów nie mogę.
Nie próżnowaliście.
grubcio Wiadomość umieszczona 2:07 pm on Aug. 18, 2003
ooooo
joycat
Pani Kierowniczko
jak tu pusto było bez Pani
wojtek Wiadomość umieszczona 1:53 pm on Aug. 18, 2003
Opowiedz jak bylo
joycat Wiadomość umieszczona 1:44 pm on Aug. 18, 2003
Dzień dobry wszystkim.
... z pewną nieśmiałością tu zaglądam, bo tyle się w Warszawie wydarzyło, że czuję się, jakbym wróciła z podróży kosmicznej, a nie zaledwie ze Szklarskiej...
grubcio Wiadomość umieszczona 12:08 pm on Aug. 17, 2003
RedNacz. odsypiac ciezkie treningi w domciu a nie szlajać się po imprezach
RedNacz Wiadomość umieszczona 5:37 pm on Aug. 16, 2003
Wpadne za dwa tygodnie, zeby sie pokazac jako nowy fascynat LOL.. anyway.. raczej wiecej niz 15 - 20 km nie chce robic.. a juz na pewno nie biegnac nonstop.. bo tak jeszcze nie zlapalem tempa.. ale kto wie.. moze za dwa tygodnie bedzie juz lepiej.. po wczorajszej 20km wycieczce boli mnie wszystko, a jeszcze jadac wieczorem na impreze w autobus jakis metr od mnie walnela Omega jadac 70 na h... na szczescie nikomu sie nic nie stalo.. ale jeden metr blizej i (gdyby to byl niskopodlogowy BUS) to raczej bym sobie juz nie pobiegal ... kiepska sprawa.. jeszcze mam ta scene przed oczami... :|
Regis Wiadomość umieszczona 11:20 am on Aug. 16, 2003
Po wczorajszym półmaratonie trochę brakło nam sił. Nie wiem jak to wyszło kilometrowo, ale biegaliśmy razem ok 40 minut, potem jeszcze Tatuch, Deck i ja zrobiliśmy naszą pętlę (2.7 km) i na tym skończyliśmy. W sumie pewnie 8-9 km.
grubcio Wiadomość umieszczona 11:10 am on Aug. 16, 2003
witka.
RedNacz - patrz na pierwszy post w tym wątku na pierwszej stronie
każda sobota, 8 rano (boszz), szlaban przy wjeździe do lasu bielańskiego - róg klaudyny i podleśnej
dzisiaj SBBP odbyło się w składzie:
Mietek, Didorka, Regis, Deck, Tatuch, rowerowo - Pebe i Deckard.
grane byly koleczka w bielanskim. ile to Wam razem wyszlo?
RedNacz Wiadomość umieszczona 11:53 pm on Aug. 15, 2003
Wszystko fajne tylko piszecie tak nieprecyzyjnie jakby to byla tajemnica...
A moze jest
Anyway... gdzie, bo kiedy to wiem.. w kazda sobote o 8:00 qrcze.. ja wstaje o 12 - 13 bo sa wakacje i nic nie muszem
To gdzie mam wpasc za tydzien albo dwa (raczej dwa) jaki dystans bo musze wiedziec czy zabrac respirator
(Edited by RedNacz at 11:59 pm on Aug. 15, 2003)
grubcio Wiadomość umieszczona 6:59 pm on Aug. 15, 2003
o jej. tak mnie zaafeerowalo to pasta party ze nie wpisalem zwyczajowego czwartkowego "my tu gadu gadu a sobota tuż tuż" mam nadzieję że pomimo to frekwencja dopisze i ze bedzie nas jak zwykle sporo
ekstremaliści jutro raczej beda podmeczeni takze chyba nie bedzie 10minutówek...
scarabus - kuruj się chlopie bo 14IX juz za pasem
Scarabeus Wiadomość umieszczona 10:17 pm on Aug. 14, 2003
Pozdowienia dla Wszystkich SBBP-wiczow. Zycze szczescia i trzymam kciuki za Wszystkich na Polmaratonia w Radzyminie. Niestety z powodu zaleglosci treningowych (przeziebienie i wyjazdy wakacyjne) nie moge wystartowac. Szkoda bo mysle, ze to dobry sprawdzian przed Maratonem w Warszawie. Do zobaczenie na SBBP za tydzien.
grubcio Wiadomość umieszczona 2:20 pm on Aug. 13, 2003
sezzon ogórrkowy
ours brun Wiadomość umieszczona 10:38 am on Aug. 12, 2003
Nie ma sprawy Pit, jeszcze pogadamy i pobiegamy innym razem faktycznie tylu biegaczy co wczoraj jeszcze w bielańskim nie widziałem, a przecież biegam tam już od wielu lat...
Pit Wiadomość umieszczona 7:42 am on Aug. 12, 2003
Przepraszamy za nasze gburowate zachowanie i jedynie może nas tłumaczyć, że trafiłeś akurat gdy biegliśmy ostatni 1000 z 6 które były wczoraj w planie i ten juz był nie na 90% tylko na maksa
A potem gdy już krew z powrotem dopłynęła nam do głów żałowaliśmy, ze nie spotkaliśmy się ciut wcześniej to byś nam narzucił jeszcze ostrzejsze tempo.
A wczoraj ruch w lasku był ogromny i napotkaliśmy mnóstwo znajomych i nieznajomych biegaczy.
I dziś rano budziłem sie jeszcze z uśmiechem gdy nogi leciutko przypomniały wczorajsze zabawy. Fajnie było walczyć na każdym kolejnym tysiączku by nie był gorszy od poprzedniego.
ours brun Wiadomość umieszczona 7:29 am on Aug. 12, 2003
Wczoraj byłem w lasku Bielańskim i truchtam sobie leciutko, a tu patrzę zbliżającą się w tempie ekspresu wieloosobową grupę, pozdrawiam ich - nie reagują - myślę sobie, oto prawdziwi ekstremaliści, nic tylko maraton w głowie...
grubcio Wiadomość umieszczona 10:37 pm on Aug. 11, 2003
moj czas jest dla mnie w dalszym ciagu wielka niewiadomą, do 14 IX jeszcze prawie miesiac , na pewno ponizej 1h45'
Tomek W Wiadomość umieszczona 10:23 pm on Aug. 11, 2003
A na jaki czas na polmaraton sie szykujesz? Ja tez gdybym biegl to raczej polowke. Z tym ze z forma to u mnie nie za dobrze... Pozdrawiam
grubcio Wiadomość umieszczona 10:17 pm on Aug. 11, 2003
cześć Tomek
większość ekstremalistów reprezentuje KB Reebok, reszta SBBPowiczów chyba SBBP, przynajmniej ja tak sie zglosilem do MW (nawiasem mowiac chyba przebiegne polowke, ale jeszcze ostatecznej decyzji nie podjalem), są też tacy jak Pit, który reprezentuje zawsze SBBP i bieganie.pl
staje jeszcze kwestia koszulek, które pojawią sie już za chwilkę już za momencik a w których część naszych chyba pobiegnie MW
Tomek W Wiadomość umieszczona 9:33 pm on Aug. 11, 2003
Widze ze mocna macie ekipe... A jakie macie plany odnosnie Maratonu Warszawskiego? Startujecie grupowo jako SBBP albo jako bieganie.pl? Pozdrawiam
FREDZIO Wiadomość umieszczona 9:34 pm on Aug. 10, 2003
No to ja dodam zdjęcia przez Madacha zrobione.
Start normalnie - bez Joycat i extremistów którzy wówczas juz na Młocinach byli. Był gość - Ula ze Szczecina. Od lewej: Kasia, Ola G, Krzysiak, Ciemaj, klęczy Madach, ja fredzio wskazujący na ULĘ !!!, Mariusz , Magda, Pit, Deck, Ojla, Romek. Można kliknąć na zdjęcie.
A na Młocinach biegali extramiści 9 kółek: Anek, Tatuch, Regis, Grubcio, Oluch napoje podawał, Mamuch asystował. Też możma maz djęcie kliknąć to będzie większe.
grubcio Wiadomość umieszczona 9:08 pm on Aug. 10, 2003
Quote: from Kociemba on 7:26 pm on Aug. 10, 2003
hehe a który to światło?
Kociemba Wiadomość umieszczona 7:26 pm on Aug. 10, 2003
grubcio Wiadomość umieszczona 10:01 pm on Aug. 9, 2003
relacja z frakcji ekstremalnej
dzisiaj było maximum perversum
Tatuch, Anek, Regis, jo tyż - biegaliśmy 9 kółek z poświeceniem, Anek odniosła kontuzję!! Aneku! Powrotu do zdrówka!!!
Na uwagę i podziękowanie zasługuje Oluch i Mamuch, które z odwagą przygotowały i obsługiwały punkt regeneracyjny. Także ruchomy - Oluch jeździła na rowerku i proponowała picie zmęczonym biegaczom.
Widzieliśmy też frakcję Zdrowych Umysłowo, część kółek wykonaliśmy razem, cześć Jeszcze Zdrowych zgłosiła akces do Ekstremalistów. Czekam na opis Fredzia - jak to się dzisiaj pod szlabanem odbywało
FREDZIO Wiadomość umieszczona 7:43 pm on Aug. 8, 2003
DOWIEDZIAŁEM SIĘ ŻE JAKIEŚ TOTALNE EXTREMUM SIĘ ZAPOWIADA.
NIEKTÓRZY MAJĄ ZACZĄĆ OD RAZU NA MŁOCINACH I BIEC 9 KÓŁEK. UFFF....
dorka Wiadomość umieszczona 5:35 pm on Aug. 8, 2003
FREDZIO Wiadomość umieszczona 5:04 pm on Aug. 8, 2003
ok, obiecałem, zrobię.
dorka Wiadomość umieszczona 3:08 pm on Aug. 8, 2003
A ja z przykrością donoszę, że nie będzie mnie wśród Was w sobotę. Jadę na 15-tkę do Kodenia.
Fredzio rób zdjęcia! No i przypominam, że coś mi obiecałeś...
Deck Wiadomość umieszczona 1:58 pm on Aug. 8, 2003
Quote: from FREDZIO on 6:09 pm on Aug. 7, 2003
nie boje sie, twardym trza byc a nie mientkim
oluch Wiadomość umieszczona 11:32 am on Aug. 8, 2003
Z tego, co wiem to Ekstremaliści nie będą jutro zaburzać tępa na SBBP, bo zamierzają od razu jechać na kółeczka na Młociny.
Ojla 1 Wiadomość umieszczona 10:15 am on Aug. 8, 2003
Czy te ekstremalne wyczyny mają na celu odstraszenie potencjalnych gości? Chciałam jutro do Was zawitać razem z Ulą ze Szczecińskiej Grupy Biegowej i ewentualnymi chętnymi z PSB.
Jola
FREDZIO Wiadomość umieszczona 6:09 pm on Aug. 7, 2003
Deck Wiadomość umieszczona 1:10 pm on Aug. 7, 2003
wszystkie znaki wskazuja na to, ze uda mi sie tym razem przybyc, ale na razie cicho sza, zeby nie zapeszyc
grubcio Wiadomość umieszczona 11:33 am on Aug. 7, 2003
ale zleciało co? a tu juz czwartek :D
w takim razie uwaga uwaga:
"my tu gadu gadu a sobota tuż tuż"
w zeszła sobote byliśmy blisko rekordu frekwencji. co stanie sie w tym tygodniu?
sam się boję własnych myśli
dorka Wiadomość umieszczona 3:58 pm on Aug. 5, 2003
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 3:46 pm on Aug. 5, 2003
Di(dorka) gdyby to ode mnie zależało to ....
Leszek
dorka Wiadomość umieszczona 2:24 pm on Aug. 5, 2003
Myślisz Leszku, że nie zaliczą mi stażu? a może nikt się nie skapnie???
cześć deckard
deckard Wiadomość umieszczona 1:11 pm on Aug. 5, 2003
cześć dorothy
(Edited by deckard at 2:12 pm on Aug. 5, 2003)
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 1:02 pm on Aug. 5, 2003
Cześć (di)dorka !!!
Staż od nowa - chyba Ci nie zaliczą?
Pozdrawiam
Leszek
dorka Wiadomość umieszczona 12:21 pm on Aug. 5, 2003
cześć,
niestety zostałam zmuszona do zmiany ksywki z didorka na dorka. miałam jakieś problemy techniczne, z którymi inaczej nie umiałam się uporać. Witam więc w nowym wcieleniu!
DORKA
Kociemba Wiadomość umieszczona 11:49 am on Aug. 4, 2003
Zdjęcia i sama idea to po prostu BOMBA. Już tylko pobieżne obejrzenie daje potężny impuls do pojawienia się na linii startu. FREDZIU i MADACH - BRAWO. Dobrze by było umieścić linki do tej strony w wielu miejscach.
Lechu - TWARDZIELU gratulacje.
(Edited by Kociemba at 11:50 am on Aug. 4, 2003)
FREDZIO Wiadomość umieszczona 11:44 am on Aug. 4, 2003
No myślę, że tyłeczek boli.
Ja się wczoraj przejechałem tylko z 55 km i bolał.
A co tu mówić o 250 !?
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 11:04 am on Aug. 4, 2003
Siedzę.
Było super - w piątek start 16.10 samochodem z rowerami do Fromborka 300km i nocleg, sobota -wodolotem do Kaliningradu, z dalej na rowerach 150 km Mierzeją Kurońską (Kurszskaja Kosa) do końca i z powrotem do Pervalki na nocleg. Niedziela z Prevalki do Kaliningradu na rowerach 110 km i pociągiem do Braniewa, do Fromborka 10 km rowerami i z Fromborka do Warszawy samochodem - zakończenie godzina 23.50
Średnie tempo jazdy bez postojów na góralach 22.5 km/h - około 12 godzin na siodełku (tyłeczek boli, oj boli - ale od siedzenia !!!)
Pozdrawiam
Leszek
Pit Wiadomość umieszczona 10:17 am on Aug. 4, 2003
Lechu stoisz przy kompie czy siedzisz?
Napisz coś wiecej. O Kłajpedzie a nie koniecznie o zajmowanej w tej chwili pozycji.
Leszek Gwiazdowski Wiadomość umieszczona 10:13 am on Aug. 4, 2003
Wróciłem z Kłajpedy - sobota, niedziela 270 km na rowerze. Było super.
Frekwencja na SBBP imponująca - to już naprawdę instytucja. Niby sezon urlopowy ? BOMBA.
FREDZIO zdjęcia - wspaniała robota.
ours brun Wiadomość umieszczona 10:02 am on Aug. 4, 2003
Dzięki za wycieczkę po Warszawie. Mam nadzieję przebiec tę trasę, ale nie w takiej pogodzie.
Pit Wiadomość umieszczona 8:41 am on Aug. 4, 2003
Super przegląd trasy! Od razu sie chce biec.
Byle do Wilanowa i potem juz gaz do dechy
Deck Wiadomość umieszczona 8:22 am on Aug. 4, 2003
nooooo, na bieganiu coraz ciasniej, w ta sobote sie nie udalo, ale duze nadzieje wiaze z przyszla
Fredzio i Madach, swietna robota, duuuuze brawa
FREDZIO Wiadomość umieszczona 3:11 am on Aug. 4, 2003
break break - członkowie SBBP wykonali wczoraj zadanie.
Kliknijcie na zdjęcie.
wojtek Wiadomość umieszczona 12:30 am on Aug. 4, 2003
No tak sie zdazylo , ze na trasie mam rozmieszczone kamery . To byl moj ulubiony staly fragment gry podczas przygotowan do roznych biegow .
oluch Wiadomość umieszczona 11:37 pm on Aug. 3, 2003
czyżby Zgredzio zdążył już puścić plotkę o naszym bieganku, aż tak daleko?
Pętelka fajowa, była miłym urozmaiceniem. Myślę, że wprowadzimy ją do naszych treningów na stałe.
krzysiak Wiadomość umieszczona 11:10 pm on Aug. 3, 2003
Przez najbliższe kilka dni pozwolę swojej bolącej stopie odpoczywać. Ale Anek biega z wami!
wojtek Wiadomość umieszczona 11:04 pm on Aug. 3, 2003
Siostruchy , jak Wam sie podobala moja petelka crossowa w Lasku Bielanskim ?
Regis Wiadomość umieszczona 10:50 pm on Aug. 3, 2003
Hej Krzysiaku!
Witaj na forum.
Biegasz z nami jutro?
pozdrawiam
Marek
krzysiak Wiadomość umieszczona 10:33 pm on Aug. 3, 2003
Jeszcze jedna poprawka do listy FREDZIA:
Nie "Krzysiek Anuchowy", a krzysiak.
Pozdrawiam serdecznie
Pebe Wiadomość umieszczona 9:24 pm on Aug. 3, 2003
Dzisiaj byłem poza Warszawą i nie mogłem
rano przyjść. W poniedziałek będę przy szlabanie.
oluch Wiadomość umieszczona 2:19 pm on Aug. 3, 2003
Jutro o 18:00 zaczynamy trening przy szlabanie - zapraszamy.
wojtek Wiadomość umieszczona 1:30 am on Aug. 3, 2003
FREDZIO Wiadomość umieszczona 11:29 pm on Aug. 2, 2003
Poprawiłem, sorry za błędy.
oluch Wiadomość umieszczona 10:47 pm on Aug. 2, 2003
Pebe prosił żeby dawać znać jak będziemy biegać w Lasku Bielańskim: jutro od 8:00 (Tatuch to pewnie ze 2h), zaczynamy przy szlabanie i robimy kółeczka po 2700m. Oczywiście zapraszamy wszystkich (nie tylko Pebe)
oluch Wiadomość umieszczona 10:33 pm on Aug. 2, 2003
no i Anek (nie Anuch)
oluch Wiadomość umieszczona 10:31 pm on Aug. 2, 2003
Adam Michniok (nie Michnicki)
FREDZIO Wiadomość umieszczona 10:27 pm on Aug. 2, 2003
No OK, ale mam już z tym czasem problem. No więc od lewej:
FREDZIO, Piro20, Grubcio, Magdalena, Pebe, Kociemba, klęczy Madach w nowej koszulce Mizuno prosto z Japonii, Roman, Krzysiak, Anek, Mamuch, Adam Michniok, Oluch, Didorka, Regis, Kasia (nowa), Awozni, Ciemaj, Kingeri, Mietek.
(Edited by FREDZIO at 11:09 pm on Aug. 3, 2003)
wojtek Wiadomość umieszczona 7:45 pm on Aug. 2, 2003
Brakuje listy obecnosci
FREDZIO Wiadomość umieszczona 6:54 pm on Aug. 2, 2003
Trochę spóźniony jestem, bo już pawie 19:00 ale wstawiam dowody na to, że SBBP odbyło się w pokaźnym składzie.
Grupka 4-o kółkowców
Kociemba&Co
Magda
A to był dzisiejszy lider Piro20 (4 ekspresowe kółka na Młocinach) który jednak pod koniec osłabł i na Podleśną doczłapał się ostatni aż wszyscy się martwili.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 4:26 pm on Aug. 1, 2003
Nie moze być SBBP (4) bo:
tu było 4
a tu 5
caryca Wiadomość umieszczona 4:15 pm on Aug. 1, 2003
ok
a ciasteczek nie bylo tak to jest jak sie z samymi facetami pracuje... eh
a ile stopni jest w wawie? moze przygrzewa niektorym :D
grubcio Wiadomość umieszczona 3:58 pm on Aug. 1, 2003
Caryca. ciiicho z tym piwem
joycat Wiadomość umieszczona 3:57 pm on Aug. 1, 2003
Romek, nie przejmuj się.
To Syndrom Piątkowego Popołudnia.
caryca Wiadomość umieszczona 3:57 pm on Aug. 1, 2003
Grubcio co ty w pracy robisz??
Pizza, piwo, galaretka, sernik?? qurka ide na kawe, moze jakies ciasteczka sie ostaly w kafeterii
awozni1 Wiadomość umieszczona 3:53 pm on Aug. 1, 2003
Już w nowym wątku chciałem potwierdzić, że będziemy jutro: awozni1, kingeri i ciemaj. Pozdrawiam. Adam.
romek Wiadomość umieszczona 3:53 pm on Aug. 1, 2003
Grubcio, Minia - szokujecie mnie. I jaki sernik, jaka galaretka. Dziwny ten wątek. W dodatku nie SBBP(4) tylko SBBP
Regis Wiadomość umieszczona 3:25 pm on Aug. 1, 2003
Za mocno się ścieła. Musimy ją zjeść i zrobić nową.
grubcio Wiadomość umieszczona 3:23 pm on Aug. 1, 2003
regis, ratuj sernik. co z galaretką?
Regis Wiadomość umieszczona 3:22 pm on Aug. 1, 2003
Quote: from joycat on 3:00 pm on Aug. 1, 2003
Triss Merigold???
Świetne!
Minia Wiadomość umieszczona 3:20 pm on Aug. 1, 2003
no tak, lepiej będzie jak powarczymy w pokoju HAHAHAHA
grubcio Wiadomość umieszczona 3:19 pm on Aug. 1, 2003
Minia, nie możemy tak gadać poprzez forum, w końcu przecież się widzimy :D
Minia Wiadomość umieszczona 3:17 pm on Aug. 1, 2003
wystraszyłeś chyba troszkę towarzystwo tym swoim wrrr
grubcio Wiadomość umieszczona 3:10 pm on Aug. 1, 2003
Minia, wrrrr
Minia Wiadomość umieszczona 3:08 pm on Aug. 1, 2003
A ja wiem co Grubcio miał na myśli...
hehehe i ma nadal
ale dam szansę innym...
bo w sumie siedzę teraz koło Grubcia
i byłoby niesparwiedliwe gdybym wygrała HAHAHA
grubcio Wiadomość umieszczona 3:01 pm on Aug. 1, 2003
Triss, co za jędrny rok urodzenia
joycat Wiadomość umieszczona 3:00 pm on Aug. 1, 2003
Triss Merigold???
Świetne!
grubcio Wiadomość umieszczona 2:56 pm on Aug. 1, 2003
wyjście pizzowe lekko się przedłużyło.... :E
mam problem... hehe nie pamietam co miałem na myśli :E
Triss, czy jesteś Fredziem?
(takie pytanie zawsze pada w stosunku do niezmaterializowanych kobiet na tym forum )
W razei czego - umiem już tag gryźć żebvy było przyjemnie :D
ciekawy jestem bardzo Twoich Joy skojarzeń, fiu fiu, lubię też dosłowne skojarzenia
Daaga, czy moze być poza konkursem? (buzi buzi )
Romek - żadnych buziaczków
Wojtek - wąsy? boże teraz ja mam skojarzenia
Fredzio - jaki oziębły. No chodź Misiu chodź, hehe cmok cmok
piro20 Wiadomość umieszczona 2:55 pm on Aug. 1, 2003
A mi się wydaje, że Grubcio już wzdycha do jutrzejszego biegania i zastanawia się, czy przebiegnie trzy, czy cztery kółka:-)
Triss Wiadomość umieszczona 2:16 pm on Aug. 1, 2003
To chyba oznacza, że jesteś wampirkiem z wielkimi kłami, albo że jesteś niezadowolony ( :e )
Mam nadzieję że wygrałam główną nagrodę ( i że będziesz uważał na ząbki)
Triss
FREDZIO Wiadomość umieszczona 1:23 pm on Aug. 1, 2003
Poprosiłem Kociembe o przyniesienie na SBBP wydrukowanej mapy.
W sobote albo w niedzielę mam nadzieje że znajdę czas aby przejechać na rowerze całą trasę Maratonu Warszawskiego, robiąc zdjęcia co nie więcej niż 500 m z punktu widzenia przyszłych biegaczy.
A potem dla wszystkich nie z Warszawy to może pomóc w zapoznaniu się z trasą.
Ktoś ma ochotę się ze mną przejechać?
Aparatu wprawdzie chwilowo nie mam (kolega mi zabrał) ale mam nadzieje wkrótce odzyskać.
Daaga Wiadomość umieszczona 1:10 pm on Aug. 1, 2003
Eee, ale Ty jestes
Tak, to moze podlaczymy sie do prosby Romka: pizza, pizza, pizza! (no w koncu jest lunch time )
wojtek Wiadomość umieszczona 1:09 pm on Aug. 1, 2003
Zapuszcza wasy
romek Wiadomość umieszczona 12:55 pm on Aug. 1, 2003
to już wiem, grubciowi ślinka ciekła z głodu - grubcio w nagrodę możesz mi zamówić pizze - tez jestem głodny
grubcio Wiadomość umieszczona 12:51 pm on Aug. 1, 2003
czekam w dalszym ciagu na Wasze pomysły.
dziewczęta. ale zafiksowałyście się na tym całowaniu.
na razie ide na pizze pomyslę o nagrodach, oj pomyslę...
romek Wiadomość umieszczona 12:50 pm on Aug. 1, 2003
no, grubcio jest za mało sprytny, albo poluje na jakąś inną niewiastę - kto mu udowodni, co miał naprawdę na myśli - ja na wszelki wypadek już nie ryzykuję
Daaga Wiadomość umieszczona 12:46 pm on Aug. 1, 2003
No przeciez wlasnie o to chodzi !
Ale, ale zobaczymy co na to Grubcio ... czekamy
joycat Wiadomość umieszczona 12:42 pm on Aug. 1, 2003
Uważaj Daaga, bo wygrasz pocałunek z języczkiem.
Też miałam to skojarzenie, ale to za bardzo dosłowne.
Daaga Wiadomość umieszczona 12:39 pm on Aug. 1, 2003
że jestes wampirem internetowym?
grubcio Wiadomość umieszczona 12:38 pm on Aug. 1, 2003
konkurs trwa. :D
szczelajcie.
romek Wiadomość umieszczona 12:29 pm on Aug. 1, 2003
Fredzo, biegam już tyle, że chyba będę musiał przemyśleć swoje plany, aby nie biegać więcej niż 5xtydzien i/lub 1xdziennie.
Grubcio - czy wpadłeś na jakąś genialną myśl
Regis Wiadomość umieszczona 12:20 pm on Aug. 1, 2003
Quote: from FREDZIO on 12:07 pm on Aug. 1, 2003
No Fredzio,
Wczoraj chyba też pozazdrościłeś Grubciowi. Może też niedługo wpadniesz w szał
(Edited by Regis at 12:22 pm on Aug. 1, 2003)
joycat Wiadomość umieszczona 12:19 pm on Aug. 1, 2003
To do mnie, czy do Kociemby?
grubcio Wiadomość umieszczona 12:19 pm on Aug. 1, 2003
nie skupiaj sie na dosłownej interpretacji tego znaku graficznego, puść wodze podświadomości
joycat Wiadomość umieszczona 12:18 pm on Aug. 1, 2003
To oznaka nudy.
Już nie tylko avatar ziewa.
Ziewa również Grubcio.
Kociemba Wiadomość umieszczona 12:16 pm on Aug. 1, 2003
Bolą Cię zęby?
grubcio Wiadomość umieszczona 12:10 pm on Aug. 1, 2003
moze w szal tak ale nie biegania.
a terraz konkurs. nagrodę wymyślę później. uważajcie, to równie dobrze może być pocałunek z języczkiem (zobaczymy kto wygra)
Kto zgadnie co miałem na myśli pisząc poprzedniego posta? :D
FREDZIO Wiadomość umieszczona 12:07 pm on Aug. 1, 2003
Romek - no a Ty ile biegasz ostatnio?
romek Wiadomość umieszczona 11:32 am on Aug. 1, 2003
grubcio, dziwnie się wyrażasz
grubcio Wiadomość umieszczona 11:12 am on Aug. 1, 2003
:E
grubcio Wiadomość umieszczona 10:38 am on Aug. 1, 2003
masz po prostu większą rozdzielczość (podobnie jak ja).
romek Wiadomość umieszczona 10:31 am on Aug. 1, 2003
trochę OT: o co chodzi z tym zawijaniem się, bo nie zauważyłem niczego niepokojącego?
joycat Wiadomość umieszczona 10:27 am on Aug. 1, 2003
Kazała, kazała...
Poprosiła Cię ładnie.
Bo poprzedni wątek zawijał się.
FREDZIO Wiadomość umieszczona 10:24 am on Aug. 1, 2003
No Joycat kazała otworzyć to otwieram nowy wątek.
Każda sobota, 8:00, róg Klaudyny i Podleśnej, przy szlabanie przy wejściu do Lasku Bielańskiego.
Tempo spokojne, dystans minimum ~10 km.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
A to jeszcze w taki sposób spróbuję
Zagubiony wątek
Zagubiony wątek
biec goniąc marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
Pit, odebra³am Twojego maila.
Niestety nic nie pomaga.
Zajrzyj do linku pod "zagubionym w±tkie", zobaczysz trzy moje testowe wiadomo¶ci z 11:51 i 11:53. Na g³ównej stronie forum pojawia³y siê aktualizacje, ale na PPP nadal nic nie widaæ.
Niestety nic nie pomaga.
Zajrzyj do linku pod "zagubionym w±tkie", zobaczysz trzy moje testowe wiadomo¶ci z 11:51 i 11:53. Na g³ównej stronie forum pojawia³y siê aktualizacje, ale na PPP nadal nic nie widaæ.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
No temat istnieje tylko stracił jakos adres? powiązanie do PPP. Dostałem maile z informacją że dodałaś posty ale nie było napisane w jakim temacie.
biec goniąc marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
A może tak napisać opis "jak przywracać skasowane wątki - zrób to sam". Kilka osób to robiło.
Po krótce wygląda to tak:
1) Trzeba znaleźć (np. w historii przeglądarki) adres strony zawierającej "zniknięty" wątek.
2) Teraz otwieramy nowy wątek o nazwie zbliżonej do oryginalnego (np. "humor - odzyskany") i w pierwszym poście podajemy linka do straconego wątka.
Rozwiązanie jest mało eleganckie ale nikt nie wymyślił lepszej metody.
Po krótce wygląda to tak:
1) Trzeba znaleźć (np. w historii przeglądarki) adres strony zawierającej "zniknięty" wątek.
2) Teraz otwieramy nowy wątek o nazwie zbliżonej do oryginalnego (np. "humor - odzyskany") i w pierwszym poście podajemy linka do straconego wątka.
Rozwiązanie jest mało eleganckie ale nikt nie wymyślił lepszej metody.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak jak zrobi³e¶ w przypadku w±tku "joycat vs. krzysiekk"?
Ale to prowizorka.
Zaczyna mnie to irytowaæ. Nie znasz dnia ni godziny, kiedy forum wyleci w powietrze.
Ale to prowizorka.
Zaczyna mnie to irytowaæ. Nie znasz dnia ni godziny, kiedy forum wyleci w powietrze.