Nie możesz zarzucać mi braku obiektywizmu sugerując tym samym, iż to Ty jesteś obiektywna ponieważ jesteś stroną w dyskusjizłośliwa wiedźma pisze:Naprawdę nie wiem jak można dyskutować z kimś kto po prostu nie chce spojrzeć na sprawę obiektywnie.
TAK JESTEŚMY KARANE. Za pierwsze miejsce facet dostaje 10000 za pierwsze miejsce kobieta 4000. Dlaczego za przebiegnięcie tego samego dystansu mam dostać mniejszą nagrodę? Czy ktoś obniża mi rachunki za czynsz, wodę czy prąd tylko dlatego, że jestem kobietą??
Odnośnie nagród:
Jestem współorganizatorem turniejów piłkarskich i z doświadczenia wiem, że wysokość nagród zależy od rangi zawodów oraz tego ile zespołów zgłosi się do rywalizacji. Jeśli będzie to 5 drużyn to nagrody będą skromniutkie, ale jeśli przyjedzie 50 zespołów to nagrody będą adekwatne do liczby uczestników.
Podobnie jest w zawodach biegowych - ilość kategorii wiekowych dla kobiet i mężczyzn oraz wysokość nagród zależy od liczby uczestników (mała konkurencja=niskie nagrody).
Nie tylko Ty, ja również.złośliwa wiedźma pisze:Poza tym Ja też chciałabym oglądać jakąś ZAWODNICZKĘ światowego formatu, a przy takiej dysproporcji nagród szanse są na to ZEROWE!!!!
Sprawa jest prosta - wysyłamy zaproszenie do gwiazdy z "czekiem na odpowiednią sumę" i przyjedzie (szkoda tylko, że organizatorów na to nie stać)
Gdybyś czytała uważnie moje wcześniejsze wypowiedzi to wiedziałabyś jakie jest moje zdanie w tej sprawie.złośliwa wiedźma pisze:...pasującą na mnie koszulkę, szatnie i prysznice dla swojej płci!
Cóż powtórzę je jeszcze raz: to się należy nam wszystkim niezależnie od płci! (pisząc prościej: zgadzam się)
Pozdrawiam.