Czy biegacze to....?
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czy to się nazywa socjologia? niewazne. Nagle zacząłem sie zastanawiać czy biegacze to nadete bufony, niedostepni zarozumialcy, wstretni egoisci i niepoprawni megalomani, a moze mili ludzie, uczynni wysportowni koledzy, bezinteresowni i pracowici pasjonaci a może normalne dbajace o zdrowie osoby?
Pewnie znajdą sie i tacy i tacy, ale może kilka przykładów dla zobrazowania biegowej rzeczywistosci i co z tego wynika? Na koniec mozna by sie pokusic o charakterystyke przecietnego biegacza. U mnie juz nikt sie nie puka w czoło jak widzi biegnacą sylwetkę, wiec stereotyp chyba trochę sie zmienia.
Pewnie znajdą sie i tacy i tacy, ale może kilka przykładów dla zobrazowania biegowej rzeczywistosci i co z tego wynika? Na koniec mozna by sie pokusic o charakterystyke przecietnego biegacza. U mnie juz nikt sie nie puka w czoło jak widzi biegnacą sylwetkę, wiec stereotyp chyba trochę sie zmienia.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli chodzi o mnie to "wstrętny egoista" 

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
- Zaprawiony W Bojach
To tak jak w książce u JS: "To nie prawda, że biegacze myslą tylko o jednym. Myślą o dwóch treningach dziennie"ruh hożuf pisze:U mnie tak jak wyżej - wstrętny egoista - najważniejsze żeby wyjśc na bieganie, reszta nieważna do czasu powrotu.

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
moja odpowieź to "...normani ludzie", imho wśród normalnych ludzi zawsze znajdziesz
bebej pisze:nadete bufony, niedostepni zarozumialcy, wstretni egoisci i niepoprawni megalomani, a moze mili ludzie, uczynni wysportowni koledzy, bezinteresowni i pracowici pasjonaci
-
- Wyga
- Kontakt:
dla mnie to normalni ludzie... bo tak jak w normalnym spoleczenstwie sa ludzie roznego pokroju... i mysle ze kazdy typ pewnie by sie znalazl 

- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ankieta bada tak naprawdę co sami o sobie myślimy. Te same pytania gdybyśmy zadali ludziom niebiegajacym pewnie zupełnie inny wynik by się ukazał. Czy mozna wyciagnac jakies wnioski z takiej ankiety? Ktos sie pokusi o interpretację? Aha dwa głosy są, że mamy inne wyobrażenie o biegaczach. Ciekawe jakie, nieprawdaż? Jesli jakąs bzdure pisze to sorry, ale jestem socjolog laik.
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
dopisz jeszcze jednego buraka nikotynistę z grubą dupą ale za to bez poczucia humoru.
zawiodłem się na tobie, że nie ma tak oczywistej opcji do wyboru.
przecież wszyscy by to wybierali, nie tylko ja.
pozdro
zawiodłem się na tobie, że nie ma tak oczywistej opcji do wyboru.
przecież wszyscy by to wybierali, nie tylko ja.
pozdro
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
U was w Rossiji ocień mnoga burakow, katoryje liubiat kurić cigarety? - ja zabył napisac etowa, izwinitie pożausta.