Jaką suplementacje proponujecie na poprawienie kondycji na 1000m duzo tu osob chwali xploda jak wogule sie w bieganiu stosuje kreatyne przed czy po treningu czy ktos juz kiedys bral storma w kulturystyce bardzo popularny i znakomite efekty czy w biegani na poprawienie kondycji najlepsza jest kreatyna??? w jakich dawkach wogule sie ja stosuje kiedys jak chodzilem na siłonie to brałem mono universala tyle za od 20 do 10 g. czystej krety dziennie
prosze o odp.
Storm czy moze bac na kondycje
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Proponuję na początek słownik bo aż oczy bolą !matias pisze:Jaką suplementacje proponujecie na poprawienie kondycji na 1000m duzo tu osob chwali xploda jak wogule sie w bieganiu stosuje kreatyne przed czy po treningu czy ktos juz kiedys bral storma w kulturystyce bardzo popularny i znakomite efekty czy w biegani na poprawienie kondycji najlepsza jest kreatyna??? w jakich dawkach wogule sie ja stosuje kiedys jak chodzilem na siłonie to brałem mono universala tyle za od 20 do 10 g. czystej krety dziennie
prosze o odp.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Widzę, że coraz więcej osób czuje wiosnę... Proponuje najpierw "biegać" tak szybko żeby suple stały się niezbędne. Kolejność - trening, właściwe odżywanie+regeneracja. Jeżeli to będzie za mało można myśleć o suplementacji...matias pisze:Jaką suplementacje proponujecie na poprawienie kondycji na 1000m duzo tu osob chwali xploda jak wogule sie w bieganiu stosuje kreatyne przed czy po treningu czy ktos juz kiedys bral storma w kulturystyce bardzo popularny i znakomite efekty czy w biegani na poprawienie kondycji najlepsza jest kreatyna??? w jakich dawkach wogule sie ja stosuje kiedys jak chodzilem na siłonie to brałem mono universala tyle za od 20 do 10 g. czystej krety dziennie
prosze o odp.

- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wysek, no co ty, najpierw garmin405 bez paska na klatę, odlotciuszki, bajeranckie najkusie w promocji, ajpodmikro z pałersongiem, suple, witaminki, solarium
a bieganie? jakie bieganie?