![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Celowo robię to jeszcze przed północą, żeby ubiec innych.
Ale miałem (nadal mam) ostatnio możliwość obserwowania zachowań pewnej liczby kobiet - głównie zgłoszenia do drużyn Ona czy On ale i Kobiecy Team Biegowy (tylko tam spostrzeżenia są inne.
I zauważam, że:
1. Panie są zdecydowanie mniej przekonane co do swojej wartości jako biegaczki. (są skromniejsze)
2. Panie w ogóle nie dbają o dobrą fotograficzną dokumentację swoich biegów.
Ad1 - zgłoszenia do drużyn przyszły tylko od naprawdę mocnych biegaczek podczas kiedy u Panów - spektrum było bardzo szerokie.
Ad2 - wybrane osoby zostały poproszone o nadesłanie swoich zdjęć biegowych. Za kilka dni wszyscy zobaczycie efekt ale od razu uprzedzam - zdjęcia Panów są naprawdę wypasione w porównaniu do zdjęć Pań. Ani jedno z nadesłanych zdjęć Pań nie mogło się równać ze średnim poziomem zdjęć męskich - wszędzie Panie albo niewidoczne, albo małe, albo poruszone (jedyne niezłe jakościowo zdjęcie jakie pojawi się w galerii zostało wybrane przeze mnie z Galerii ENTRE Teamu bo akurat znam Dominikę i wiem że należy do ENTRE Teamu więc wiedziałem gdzie szukać zdjęć). No co jest ???? Czy Paniom nie zależy na tym żeby zobaczyć na dobrym jakościowo zdjęciu jak wyglądają w biegu ? To zupełnie niezwykłe. A może nie podobacie się sobie podczas biegania ? Czy może nie ma dobrych fotografów ? O co chodzi ?
PS - przypominam o dzisiejszym Wieczornym Konkursie TYLKO dla PAŃ gdzie wygrać możecie buty PUMY.