Zapytanie
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Panowie,
prawda zawsze po srodku, faktem jest ze Nagor ostatnio jest jakis bardziej arogancki niż nas do tego przyzwyczaił , z drugiej strony jak widze dyskusje w której bierze udział tomasz i tomo to nawet jej nie czytam, i tak wiem co będzie się działo.
w ten sposób zabiliście [wszyscy trzej] dział trening, już nie wiem kiedy coś tam czytałem...
prawda zawsze po srodku, faktem jest ze Nagor ostatnio jest jakis bardziej arogancki niż nas do tego przyzwyczaił , z drugiej strony jak widze dyskusje w której bierze udział tomasz i tomo to nawet jej nie czytam, i tak wiem co będzie się działo.
w ten sposób zabiliście [wszyscy trzej] dział trening, już nie wiem kiedy coś tam czytałem...
Meritum jest inne. No ale widzę, że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem.
Po prostu nikt inny prócz mnie i tOmo nie pokazuje tego, jak bardzo masz blade pojęcie o żywieniu. Inni wierzą Tobie albo milczą, my nie dajemy się omamić taką amatorską wiedzą dietetyczną jaką prezentujesz Ty.
Dlatego histeryzujesz. Fredzio dał Ci autonomię a Ty nieumiejętnie z niej korzystasz i szkodzisz.
ooco - to jest tylko forum, nie zaś praca doktorska. Mnie wiele rzeczy nie interesuje – zwyczajnie tego nie czytam. Przecież nikt nie ma obowiązku czytać postów moich, czy tOmo.
Jeśli redakcja pragnie głosić prawy objawione i nietykalne, to przecież może pisać artykuły na stronie głównej. Tymczasem tutaj jest forum, wolna dyskusja.
Po prostu nikt inny prócz mnie i tOmo nie pokazuje tego, jak bardzo masz blade pojęcie o żywieniu. Inni wierzą Tobie albo milczą, my nie dajemy się omamić taką amatorską wiedzą dietetyczną jaką prezentujesz Ty.
Dlatego histeryzujesz. Fredzio dał Ci autonomię a Ty nieumiejętnie z niej korzystasz i szkodzisz.
ooco - to jest tylko forum, nie zaś praca doktorska. Mnie wiele rzeczy nie interesuje – zwyczajnie tego nie czytam. Przecież nikt nie ma obowiązku czytać postów moich, czy tOmo.
Jeśli redakcja pragnie głosić prawy objawione i nietykalne, to przecież może pisać artykuły na stronie głównej. Tymczasem tutaj jest forum, wolna dyskusja.
Ostatnio zmieniony 04 mar 2009, 22:37 przez tomasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- t0mo
- Wyga
@Fredzio
Mógłbyś pokazać, w którym miejscu wygadywałem bzdury w tematach dietetycznych? Serio pytam, człowiek uczy się całe życie - może czegoś nowego się dowiem, podejście do paru rzeczy zmienię.
@ooco - ale co ja mam z działem trening wspólnego? Mam tam może 5 postów.
No i faktycznie, kasowane są posty dwóch osób. Cztery piszą na forum, a czterdzieści siedzi u konkurencji. Ciekawe, dlaczego...
Mógłbyś pokazać, w którym miejscu wygadywałem bzdury w tematach dietetycznych? Serio pytam, człowiek uczy się całe życie - może czegoś nowego się dowiem, podejście do paru rzeczy zmienię.
@ooco - ale co ja mam z działem trening wspólnego? Mam tam może 5 postów.
No i faktycznie, kasowane są posty dwóch osób. Cztery piszą na forum, a czterdzieści siedzi u konkurencji. Ciekawe, dlaczego...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tu nie chodzi o to czy i jak szybko Nagór biega ale czy robi postępy i czy są one transparentne i dostepne do obserwacji.t0mo pisze: Nie oceniam przydatności Nagora w działach dotyczących treningu biegowego, chociaż argument "bo szybko przebiera nogami" jest taki trochę... nieciekawy.
Natomiast oceniam jego przydatność w dziale dotyczącym odżywiania, bo po prostu na tym się znam jak mało kto.
A w kwestii odżywania - czy możesz powiedzieć co to znaczy, że na odżywianiu znasz się jak mało kto ? Masz jakieś studia kierunkowe czy co ?
A co, Wy macie?
Kto skończył z Was studia, które predysponują was do wypowiadania się na te wszystkie tematy?
Skończyliście AWF, albo dietetykę?
Widzisz - takie argumenty są mało sensowne. Nikt nie borni się Nagorowi wypowiadać. Ale niech nie robi usilnego wrażenia, że jest wyrocznią. Argumenty merytoryczne zawsze skazane, tymczasem u niego ich najczęściej brak.
Chodzi tylko o to, by nie kasować postów i nie zamykać tematów - nic więcej.
Kto skończył z Was studia, które predysponują was do wypowiadania się na te wszystkie tematy?
Skończyliście AWF, albo dietetykę?
Widzisz - takie argumenty są mało sensowne. Nikt nie borni się Nagorowi wypowiadać. Ale niech nie robi usilnego wrażenia, że jest wyrocznią. Argumenty merytoryczne zawsze skazane, tymczasem u niego ich najczęściej brak.
Chodzi tylko o to, by nie kasować postów i nie zamykać tematów - nic więcej.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
t0m0 - byłbym wdzięczny za odpowiedź.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Tomasz, poprostu nie mam ochoty więcej czytać twoich bzdetów dlatego ostatnie dwa posty skasowałem. Trzeciego już nie skasuję.
To nie są bzdety.
Ja założyłem wątek (Wy zmieniliście nawet tytuł), w którym dyskutujemy o tym jak rozpieściłeś Nagora, jak on się panoszy na forum.
Teraz z kolei sam niszczysz dyskusję. Nie dość, że wypowiadasz się nie na temat, to jeszcze kasujesz moje posty – po raz kolejny.
Przecież możesz albo założyć inny wątek, albo zapytać go na priv o wykształcenie. Zaśmiecasz forum, tak to się nazywa. Pytasz o sprawy zupełnie niezwiązane z tematem, wręcz osobiste.
Poza tym jeśli nie chcesz czytać, nie musisz – nikt Cię nie zmusza.
Ja założyłem wątek (Wy zmieniliście nawet tytuł), w którym dyskutujemy o tym jak rozpieściłeś Nagora, jak on się panoszy na forum.
Teraz z kolei sam niszczysz dyskusję. Nie dość, że wypowiadasz się nie na temat, to jeszcze kasujesz moje posty – po raz kolejny.
Przecież możesz albo założyć inny wątek, albo zapytać go na priv o wykształcenie. Zaśmiecasz forum, tak to się nazywa. Pytasz o sprawy zupełnie niezwiązane z tematem, wręcz osobiste.
Poza tym jeśli nie chcesz czytać, nie musisz – nikt Cię nie zmusza.
Dla konkurencji pisza Ci, ktorzy wola tematy typu: 'co jecie w tej chwili', 'czego sluchacie w tej chwili', 'poziom wody na Sanie w Przemyslu' - pierwsze z brzegu.t0mo pisze: Innymi słowy, żenada. Jeden z powodów, dlaczego 10 krotnie więcej osób pisze na konkurencji.
Jesli ktos szuka informacji, a nie lubi sie przekopywac przez smieci tego typu, by znalezc cokolwiek na temat biegania - wiadomo, ktore forum wybierze ;)
Przykro mi tylko z jednego powodu - ze tomasz, tak latwo dal sie wkrecic do spolki z t0mo. Wszyscy wiemy jak pisze tomasz i ze ciezko sie nieraz czyta jego posty (mozna zawsze nie czytac), ale poziom fochow, jaki teraz zaprezentowal nie jest jednak (taka mam nadzieje), w jego naturze.
Tomasz, wyluzuj i troche pomysl, na czym komu faktycznie zalezy - nie z kazdym warto rozmawiac na gg. W koncu filozofia to tez nauki spoleczne ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Coś mi się zdaje, że na tej konkurencji TOmo dostał bana...airda pisze:t0mo pisze: Innymi słowy, żenada. Jeden z powodów, dlaczego 10 krotnie więcej osób pisze na konkurencji.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak jak napisał ooco prawda leży pośrodku.
Nagór to prawdziwy dr. Jekyll i Mr Hyde. Z jednej strony jest wykształconym, oczytanym i bywałym w świecie człowiekiem, zawodnikiem z sukcesami i wiedzą na temat dyscypliny. Potrafi z dystansem odpowiedzieć, doradzić, wykpić tak żeby było śmiesznie, a nie przykro.
Z drugiej strony zachowuje się czasem jak ostatni bufon, który pozjadał wszystkie rozumy i ma misję ochrony wszystkich użytkowników forum przed nawiedzonymi, według niego kolesiami, typu t0mo.
Nie na tym moim zdaniem polega rola moderatora. Skąd pewność że każemu nie pasuje to co pisze na przykład Tomasz czy t0mo. Zakładanie kagańca na inne niż moderatora poglądy, kasowanie i zamykanie dyskusji niezgodnych z wyobrażeniem moderatora to prosta droga do początku końca tego forum. A tego byśmy chyba wszyscy nie chcieli.
Nagór to prawdziwy dr. Jekyll i Mr Hyde. Z jednej strony jest wykształconym, oczytanym i bywałym w świecie człowiekiem, zawodnikiem z sukcesami i wiedzą na temat dyscypliny. Potrafi z dystansem odpowiedzieć, doradzić, wykpić tak żeby było śmiesznie, a nie przykro.
Z drugiej strony zachowuje się czasem jak ostatni bufon, który pozjadał wszystkie rozumy i ma misję ochrony wszystkich użytkowników forum przed nawiedzonymi, według niego kolesiami, typu t0mo.
Nie na tym moim zdaniem polega rola moderatora. Skąd pewność że każemu nie pasuje to co pisze na przykład Tomasz czy t0mo. Zakładanie kagańca na inne niż moderatora poglądy, kasowanie i zamykanie dyskusji niezgodnych z wyobrażeniem moderatora to prosta droga do początku końca tego forum. A tego byśmy chyba wszyscy nie chcieli.
Myslalam, ze to watek o dzialaniu forum..., a okazuje sie, ze to analiza osobowosci moderatora ;)
Ordnung muss sein ;)
Ordnung muss sein ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
To jak pomyślisz jeszcze chwilkę, to może wpadniesz na genialną myśl, iż osobowość moderatora jest bardzo istotnym czynnikiem działania forum. Moim zdaniem wręcz kluczowym.airda pisze:Myslalam, ze to watek o dzialaniu forum..., a okazuje sie, ze to analiza osobowosci moderatora