Zapewne dużo z Was zastanawia sie jak wygląda praca redakcji, jak wygląda ona od węwnatrz. Ile kilemetrów codziennie przebiega nasz szef redakcji? A jakie plany związane z portalem ma Fredzio? Jak powstał portal? Jeśli macie jakiekolwiek pytania, również trudne i dociekliwie piszcie na adres "redakcja(małpa)bieganie.pl do końca marca.
Pretekstem powstania wywiadu jest fakt, że dziś redaktor naczelny obchodzi urodziny! (sto lat stary chłopie)
Ale to tylko jest pretekst...
Wydaję mi się, że jest taka potrzeba aby uzytkownicy mogli sie wypowiedziec na dręczące ich tematy i inne kwestie dotyczące funkcjonowania portalu.
Wywiad z redaktorem naczelnym.
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
-
- Zaprawiony W Bojach
No ta zaraz się zacznie: regulamin, kasowanie, moderacja, weganizm, .... ładnie to tak przy urodzinach?
Sto lat i sto kilometrów tygodniowo bez wysiłku, z okazji urodzin Adamie!

Sto lat i sto kilometrów tygodniowo bez wysiłku, z okazji urodzin Adamie!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dzięki za życzenia. Niestety wszyscy sie na moje urodziny w domu rozchorowali, jakaś grypa żołądkowa.
Co do wywiady, pytań - wg mnie na forum zawsze wszystkim odpowiadam więc nie wiem czy będzie jakieś szczególne zainteresowanie jakimiś "specjalnymi" pytaniami - jesteśmy transparentni.
Co do wywiady, pytań - wg mnie na forum zawsze wszystkim odpowiadam więc nie wiem czy będzie jakieś szczególne zainteresowanie jakimiś "specjalnymi" pytaniami - jesteśmy transparentni.

-
- Zaprawiony W Bojach
Ee tam, możesz sie trochę wylansować, opowiedzieć jaki to dobry portal to Bieganie.pl, generalnie ostatnio jest to modne.
Tak w ogóle to serdeczne życzenia, a tak nawiasem to wczoraj Arek Sowa kończył trzydzieści lat, ech, piękny wiek.
Tak w ogóle to serdeczne życzenia, a tak nawiasem to wczoraj Arek Sowa kończył trzydzieści lat, ech, piękny wiek.