Proszę, proszę, to pogodę można zamawiać???michał bartoszak pisze:
Pogodę zamówiłem na niedzielę ...
Michaś, jesli masz jakies chody na Górze to ja poprosze o rozkwitającą wiosenkę. Myślę, ze z korzyścią dla Wszystkich, będzie milej się biegało

Proszę, proszę, to pogodę można zamawiać???michał bartoszak pisze:
Pogodę zamówiłem na niedzielę ...
Wiem wiem, uwielbiam biegać w moim rodzinnym mieście, tereny są tam rewelacyjne:) Co do 10szki tam to jeszcze nie zdecydowałem,kiedy jest ten bieg? Rok temu chyba w kwietniu był jak pamiętam. W sumie nigdy nie brałem udziału w nim więc przebiegłbym się:)jest co zgłębiać, to jedno z najpiękniej położonych miast Polski, biegniesz na 10km w Szczecinku?
chyba Rusłaka Zimą a nie Malta...bebej pisze:Jestem równiez za niedzielnym przedmuchaniem - Malta Zima odpada w tym roku - 20zł za te zawody to przesada - wykreslam je z moich startów - chociaz byc to bede nad Rusałka w sobotę z racji młodzieży.
Par exellencegasper pisze:[
chyba Rusłaka Zimą a nie Malta...
michał bartoszak pisze:Pyrlandio,
Dzięki ,że byliście wyrozumiali i ze względu na mój bolący przyczep Achillesa biegaliśmy wolno.
Obiecuję ,ze jak noga przestanie boleć to pobiegamy szybciej i średnia trenigów będzie O.K. .... - hahaha
Tak na serio ,patrząc w jakim tempie Bebej,Wiesiek,Tomek i Russia odbiegliście, w pewnej chwili pomyślałem , że to nasze tempo Was męczy.
Co myślicie na małe przetarcie przed Maniacką 10ką za tydzień.
Proponuję zrobić rozgrzewkę -1x Rusałkę ,następnie gimnastykę ,2x100 rytm i wio..tzn 1xRusałka szybko no i póżniej 1 lub 2 x Rusałka w ramach rozruchu.
Jestem pewien ,ze takie urozmaicenie dodrze zrobi i tym z nas ,którzy wystartują w Maniackiej ( będą trochę przetarci ) jak i tym ,ktorzy nie wystartują ale i tak się trochę podkręcą i następne treningi będą biegali z większą swobodą.
Dajcie znać czy Wam się pomysł podoba.
Pozdrawiam