Wyczytałem ostatnio w prasie o cudownych tabletkach alli,które mają wprowadzić jako narodowy program odchudzania wielorybów w UK i USA.
Produkowane przez glaxosmithkline
http://www.mypharmassist.co.uk/document ... .01.09.pdf
http://wiadomosci.onet.pl/1415126,242,1 ... skart.html
Postanowiłem zakupić cudowne tabletki w ilości 2x150 sztuk w tzw pakietach startowych z instrukcją,pojemniczkiem na kapsułki i samymi kapsułkami.
Powód. Pomimo wysiłków zatrzymałem się na wadze 74kilo z 90kg a potrzebuję jeszcze z 10 zrzucić.
Od razu powiem,że wygląda mi to bardziej na przekręt pomiędzy GSK i rządami USA i UK.
Nie wierzę więc w ich działanie. Efekt placebo wykluczony.
Postanowiłem zdawać relację z mojej kuracji.Będę brał 2 tabletki dziennie a nie 3,bo grubasem nie jestem a w sumie spożywam dwa obfite posiłki dziennie.
Więcej informacji na
http://www.myalli.com/
ps. wieloryb - potoczna nazwa dziewczyny w UK,w wieku powyżej 20 lat,ważącej ok 100kg
Alli
- Gawron
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przepraszam to ile masz wzrostu jesli chcesz 64kg wazyc?Irko S pisze: Pomimo wysiłków zatrzymałem się na wadze 74kilo z 90kg a potrzebuję jeszcze z 10 zrzucić.
Run 4 Fun
Biegam w Joma Carrera VI /
Puma Complete Infinitus
Biegam w Joma Carrera VI /
Puma Complete Infinitus
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
Ooco a myślałem, że tylko ja świntuszę
Pozdrawiam uśmiechnięty

Pozdrawiam uśmiechnięty
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
-
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe ile jeszcze razy ludzie będą się dawali nabierać na takie g..
Powinni wogóle zakazać sprzedaży takich świństw to wtedy może ludzie by pojęli, że nie ma cudów i nie wywalali pieniędzy w błoto, przy okazjii niszcząc sobie zdrowie.
Powinni wogóle zakazać sprzedaży takich świństw to wtedy może ludzie by pojęli, że nie ma cudów i nie wywalali pieniędzy w błoto, przy okazjii niszcząc sobie zdrowie.
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
NIE POLECAM NIKOMU TEGO SPECYFIKU.
Co prawda przez 3 tygodnie zrzuciłem ponad 7kg. Niestety skutki uboczne nie pozwalają na stosowanie tego dłużej.
Jest to lek dla bardzo otyłych osób i powinien być stosowany pod kontrolą lekarza specjalisty.
Biegunki, osłabienie i nawet depresja powodują,że działa na organizm destrukcyjnie.
O dziwo u innej osoby,która stosowała lek w tym samym czasie nie wystąpiły podobne reakcje.
Co prawda przez 3 tygodnie zrzuciłem ponad 7kg. Niestety skutki uboczne nie pozwalają na stosowanie tego dłużej.
Jest to lek dla bardzo otyłych osób i powinien być stosowany pod kontrolą lekarza specjalisty.
Biegunki, osłabienie i nawet depresja powodują,że działa na organizm destrukcyjnie.
O dziwo u innej osoby,która stosowała lek w tym samym czasie nie wystąpiły podobne reakcje.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2009, 13:49 przez Irko S, łącznie zmieniany 1 raz.