Dlaczego weganizm?

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
fotman
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ludzie, co wy wszyscy bełkoczecie?

To jest forum o bieganiu?

T0mo o twojej nienawiści do każdej myśli innej niż twoja własna już się przekonalem wcześniej na tym forum i na biegajznami.pl z którego zostałeś usuniety właśnie z powodu swojej nieposkromionej nienawiści (w tym wypadku do kleru katolickiego).

Ta dyskusja zeszła ma poziom komentarzy, które można znaleźć pod każdym artykułem w internecie, w którym pojawiają się slowa takie jak religia, chrześcijaństwo, ksiądz itp. Natychmiast pojawia się tam grupa "komentatorów" pomiatających katolicyzmem i klerem. To jakaś szajba. Ale nie sądziłem, że to się przedostanie i tutaj.

Apeluję aby posty będące atakami na religię oraz pseudofilozoficzne bulgoty prznieść do działu Melanż z tytułem "Jesteś anonimowy- ulżyj sobie". Usunięcie ich z forum uważam za niepotrzebną przysługę dla ich autorów, którzy mogliby odgrywać nieśmiertelna rolę męczenników walki o wolność słowa.

Jako człowiek czuję się obrażony niskim poziomem intelektualnym tych dywagacji a jako katolik czuję żal, że tyle bezinteresownej (?) nienawiści rozlewa się po internecie a teraz dotarło na bieganie.pl.
Kiprun
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Fotman, Jumper - ja nie mam zamiaru pozwalać na obrażanie kogokolwiek. Proszę jednak o wskazanie, które konkretnie zdanie obraża tu kościół czy katolików. Widzę sporo bredni, T0mo ma jakieś skrzywienie co do małp, bo często o nich wspomina, ale generalnie nie widzę żadnego ciosu poniżej pasa. Jeśli mi wskażecie, zgodzę się lub nie.

Generalnie zostawiłem ten wątek, w przeciwieństwie do kilku innych na podobny temat, które usunąłem, z jednego powodu. Otóż każdy myślący człowiek zorientuje się, która strona tej dyskusji ma nierówno pod kopułą. To chyba lepsze niż ciągłe usuwanie.
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ależ koledzy żarliwie broniący KK zachowuja sie dokładnie tak jak obśmiewany przez nich t0mo - "my mamy racje i patent na mądrośc, a jeżeli fakty są przeciwko nam to tym gorzej dla faktów"
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nagor: Widzę w twojej ostatniej wypowiedzi pewną nieścisłość.
W wielopłaszczyznowym pojedynku wegetarianie - reszta świata w konkurencji "liczba wariatów po każdej stronie" według moich pobieżnych obliczeń mamy remis 2:2
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Usunąłem ostatnie wypowiedzi, bo jednak przeginacie. Czym innym jest dyskusja o etyce w kontekście wegetarianizmu, czym innym piętnowanie wszystkich grzechów świata. Tu nie jest miejsce na to.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Przenieście się na religia.pl
Zablokowany