Elektroniczny dzieniczek treningowy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na kolarskim portalu pod adresem http://www.pro-cycling.org/index.php?ka ... ykul=11476
można ściagnąc dość fajny dzieniczek treningowy. Jest on bardoz iniwersalny spokojnie można go stosowac też do biegania polecam
Tompoz
można ściagnąc dość fajny dzieniczek treningowy. Jest on bardoz iniwersalny spokojnie można go stosowac też do biegania polecam
Tompoz
Tompoz
-
- Stary Wyga
Patrzyłem zainstalowałem, jednak osobiście bardziej polecam dziennik treningowy na stronie www.runmania.com Jest o wiele lepiej rozbudowany no ale to kwestia indywidualna. Zawsze to już dwa do porównania. Pozdro
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą
-
- Zaprawiony W Bojach
dziękuje kioledze na wypowiedz. Sam oosbiscie od lat stosuje jako dzienik treningowy zwykła tabelkę wwordzie gdzie piszę to co uważam za stosowne. Zapisywanie jednego treningu zajmuje mi 15 minut i to rutyał ale bardoz potrzebny. Kaltulatory i dzienikczki na tejs tornie co podałeś są interesujace pozdrawiam
Tompoz
Tompoz
Tompoz
-
- Stary Wyga
Ja też zapisuje nie tylko na tej stronie co podałem, ja mam zrobione i od kilku lak tj. od 2004roku (choć trenuje dłużej, no ale nie wiedziałem wtedy jeszcze że warto) tzw. plan realizacji treningu w wordzie (tabela ogólna roczna) i w excelu szczegółowe rozpisanie treningu z datami, seriami, samopoczuciem, ciężarem, lub w przypadku biegania intensywnością itd.tompoz pisze:Sam oosbiscie od lat stosuje jako dzienik treningowy zwykła tabelkę wwordzie gdzie piszę to co uważam za stosowne. Tompoz
Uważam, że to bardzo dobra sprawa
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
a kto powiedział, ze coś trzeba i ze czegoś nie można? nawet jest stopka pokazująca ilość godzin poświęconych na trening... sprawdź zanim napiszesz, ze coś jest betomasz pisze:Nie jest ok, bo trzeba wpisywać dystans - a jak ktoś woli czas?
Poważnie myślałeś, że wypowiadam się bez wiedzy i uprzedniego sprawdzenia? Korzystałem z runmanii przez chyba 2,5 tyś kilometrów.
Kto powiedział, że coś trzeba a czegoś nie można? Ów dzienniczek, z którego korzystasz. Nie ma możliwości pominięcia w zapisie kilometrów. Jeśli w rubryczkę „dystans” nie wpiszesz nic, to w szczegółach i tak będzie widniał napis „km”. Zaś w kratce od kalendarze nie pojawi się wpisany czas, będzie ona pusta jeśli będziemy życzyli sobie by widniał w nim czas zamiast kilometrów.
Zatem nie ma możliwości posiłkowania się czasem w kratkach, które są przydzielone do konkretnych dni – one po prostu nie są wyświetlane.
Kto powiedział, że coś trzeba a czegoś nie można? Ów dzienniczek, z którego korzystasz. Nie ma możliwości pominięcia w zapisie kilometrów. Jeśli w rubryczkę „dystans” nie wpiszesz nic, to w szczegółach i tak będzie widniał napis „km”. Zaś w kratce od kalendarze nie pojawi się wpisany czas, będzie ona pusta jeśli będziemy życzyli sobie by widniał w nim czas zamiast kilometrów.
Zatem nie ma możliwości posiłkowania się czasem w kratkach, które są przydzielone do konkretnych dni – one po prostu nie są wyświetlane.
-
- Rozgrzewający Się
Klasyka gatunku: dzienniczek biegowy Konroz-a.
http://www.sbbp.pl
http://www.sbbp.pl
http://www.youtube.com/watch?v=NLD1nxRVUwc&feature=related