gasper pisze:tompoz pisze: Wdalszym ciągu powtarzam że w przypadku Justyny nie było BPS podnoszącego jeszcze jej formę w stosunku do tego co reprezentowała 1-3 tygodnie temu.
skąd to wiesz? ona jeszcze leci na 30 km i celuje też w zdobycie Pucharu Świata i to nie jest takie proste, jak w innych dyscyplinach, że przygotowujesz sie na dany start - ona przygotowała sie kompleksowo i zrobiła to celująco . No i skąd wiesz w jakich cyklach ona trenuje i kiedy u niej wypadał BPS albo czy wogóle był jej potrzebny? Ważne, że trener jej tak to poukładał, że ze startu na start była coraz mocniejsza.
Kolego Gaspor twoja wypowiedz jest pierwsza merytoryczną w tym temacie, ma sens bardzo prawdopodobne że tak włąśnie Wieretelnyj kombinował.
Dziękuje kolego Nagor za szybkie zadziałanie wtemacie. Ale ja nie muszę się przyznawać do żadnego błędu, to ze Justyna wygrała dzis to nie zmienia faktu że jej starty wskazuja na to że jest w formie od 3 tygdni i tyle. Powiedziałem kutulazyjne zdanie o trenerze Wieretwelnym to zwycieńsców się nie ocenia i tyle.
Chodz dalej uważam że prawdpodobnie Justyna jest od 3 tygodni wwielkim gazie i tak zrozpędu startuje tutaj z sukcesami.
Bardzo rozsądna wypowiedz dał kolega Gaspor i zakładajać ten temat oczekiwałem włąsnie takich wypowiedzi analizujących temat. Sa mczęsto analizuje starty kolarzy np. przed Tour de France patrzac w jka rózny spossób realizują BPS itd.
Tompoz