Grupa Katowicka - wirtualnie i nie tylko
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A tak zupełnie odbiegając od rekordów w ilości stron - czy może jakiś wspólny trening się szykuję. Właśnie przeglądałem stronę SBBP - zazdrość mnię ogarneła ! Jeśli ktoś chcę podeptać trochę asfalt w WPKiW to zapraszam. Trening najczęściej zaczynam około 15:00 - 15:30, środy wolne, w piątek około 14:00. Zresztą co do dokładnej godziny zawszę można się dogadać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
łukasz
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Strasznie niewygodnie się czyta ale nikt nie powiedział że miało być łatwoQuote: from joycat on 10:47 am on Nov. 4, 2003
Myślałam, że Wam się niewygodnie czyta taką rozciągniętą stronę, ale skoro nie - to OK!![]()

łukasz
-
- Zaprawiony W Bojach
No Łukasz widzę że już nawet nie pamiętasz kontuzji! Wspaniale!
hmm tak wspólne bieganie to jest coś, tylko problemam jest ..dużo problemów, raczej szybciej spotkamy się na jakiś zawodach (Ustroń w sobotę?).
Chyba się wybiorę, rodzinka chce jechać.
hmm tak wspólne bieganie to jest coś, tylko problemam jest ..dużo problemów, raczej szybciej spotkamy się na jakiś zawodach (Ustroń w sobotę?).
Chyba się wybiorę, rodzinka chce jechać.
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Zawody na razie odpadają. Kontuzji już nie odczuwam, ale ciągle pamiętam, dlatego też na razie wolę nie przesadzać. No ale może jakoś uda się zorganizować spotkanie treningowe GK.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
łukasz