Grupa Katowicka - wirtualnie i nie tylko
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam nadzieję że nie chodzi o jakieś ekstremalne bieganie od soboty do niedzieliQuote: from kussy on 12:47 pm on Oct. 23, 2003
OKI JA TEZ SIE PISZE NA BIEGANIE SOBOTNO - NIEDZIELNE
![]()

hmmm jeśli chodzi o mnie to pasowała by mi sobota godziny popołudniowe, miejsce to wolałbym Mikołów bo na tych ścieżkach rowerowych mogą nas rozjechać a i w lesie Mikołowskim jest przyjemniej. Kussy mogę po Ciebie podskoczyć na Giszowiec. I na 30 km też się piszę.
Tylko coś ustalmy bo czasu mało.
- kussy
- Wyga
przykro mi ale mialem nadzieje ze w sobote pobiegamy z raniutka(9.00-10.00) a pozatym 30km to dla mnie duzo wiec bede musial odmowic
chyba ze ktos jest chetny w niedziele (jestem do dyspozycji od rana do wieczora)ale max. 20km:)

chyba ze ktos jest chetny w niedziele (jestem do dyspozycji od rana do wieczora)ale max. 20km:)
-
- Zaprawiony W Bojach
sobota !! sobota !!Quote: from lecho on 12:56 pm on Oct. 23, 2003
To może w niedzielę około 10 po mifamą,podjedziemy pod leśniczówkę idalej to już ze 2 pętelki plus coś tam jeszcze.
-
- Zaprawiony W Bojach
dobra a teraz poważnie: niedzielę rezerwuję sobie (a może zarezerwowano mi) dla rodziny i raczej takie długie biegi w ciągu dnia odpadają (raczej wieczór i do 15 km), w sobotę jestem do dyspozycji przez cały dzień bo poczyniłem pewne przygotowania.
Tak więc chętnie Lechu 30 km (WB1) ale w sobotę i może być o 9-10 rano.
Na komunikator podeślę telefony w razie czego a na necie dziś będę do ok. 18:30.
Tak więc chętnie Lechu 30 km (WB1) ale w sobotę i może być o 9-10 rano.
Na komunikator podeślę telefony w razie czego a na necie dziś będę do ok. 18:30.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak już dojdziemy do 38 stron i znowu Nas wykopią z wątkiem to proponuję nazwę grupa górnośląska w odróżnieniu od dolnośląskiej.Oczywiście odstępuję od tego by ująć grupa górnośląska wraz z południowo-wschodnią wielkopolską -czyli mną.

- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Hej Foma ciebie przyłączymy pod każdą nazwę jako exs ślązaka:).Tak pozatym trenuję ostro z naszym Killerem jest bardzo wymagającym trenerem:)
No i liczę że nas nie wywalą.Jak tam zdrowie czy kontuzja to już wspomnienie.
No i liczę że nas nie wywalą.Jak tam zdrowie czy kontuzja to już wspomnienie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Lecho
Dzięki. Teraz tylko w weekendy biegam, bo dzień krótki i spedzam go w pracy.Po ciemku mi sie nie chce biegać, brak motywacji. Z niecierpliwością wyglądam miesiąca marca kiedy sie dzień wydłuży.Postanowiłem się przypilnować z wagą, żeby nie prekroczyć 81kg przez zimę. Bedzie mi łatwiej wtedy na wiosnę wdrożyć się do treningów.
Pozdrawiam wszystkich mocno ćwiczących.
Dzięki. Teraz tylko w weekendy biegam, bo dzień krótki i spedzam go w pracy.Po ciemku mi sie nie chce biegać, brak motywacji. Z niecierpliwością wyglądam miesiąca marca kiedy sie dzień wydłuży.Postanowiłem się przypilnować z wagą, żeby nie prekroczyć 81kg przez zimę. Bedzie mi łatwiej wtedy na wiosnę wdrożyć się do treningów.
Pozdrawiam wszystkich mocno ćwiczących.