Lublin- grupa biegowa
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wstyd sie przyznać ale.. nastawiłam budzik żeby z Wami pobiegać.. wyłączyłam i poszłam spać dalej
wczoraj za bardzo poszalałam i dziś skutki tego szaleństwa zwaliły mnie z nóg
wczoraj za bardzo poszalałam i dziś skutki tego szaleństwa zwaliły mnie z nóg
-
- Rozgrzewający Się
Witam serdecznie wszystkich biegaczy. Zapraszam do wspólnego biegania codziennie wieczorkiem w godz 18:00 - 20:00 po osiedlu "BRONOWICE"(ostatni mialem 2 tygodnie przerwy z powodu choroby). A dokładniej biegam sobie na Felin i spowrotem. Mam też wyznaczonych kilka innych "swoich"ścierzek. Pozdrawiam serdecznie. W niedziele niestety nie moge rano biegac nad zalewem, prawie zawsze są jakieś wyjazdy poza miasto. jeszcze raz, mimo zimy gorąco zachęcam do ruchu. Jak cos pisac na maila: cinusek@wp.pl
- andre1105
- Wyga
Nic nie wiem o kasowaniu postów. A dzisiaj 12 km w II zakresie:)m`arcinek pisze:hmmm kto kasuje posty? mogę się założyć że ktoś tu pisał jeszcze..
pozdrowienia dla wszystkich biegaczy-amatorów
-
- Rozgrzewający Się
Dzisiaj było jakieś 17 km-ów (z bronowic nad zalew i z powrotem nad Bystrzycą). Mimo takiej aury jak dzisiaj, mijałem kilka osób, w tym troje na rowerach i dwoje na nartach. Serdecznie zachęcam do ruchu na powietrzu niezależnie od aury. Niech leń zostanie w domu. POZDRAWIAM!!!!
- andre1105
- Wyga
Dziękuję 11 panom za wspólne bieganie nad Zalewem mimo, że warunki pogodowe nie były za dobre: miejsca dużo śniegu i wiejący wiatr:) Jednak dla prawdziwych biegaczy to nie było aż tak wielką przeszkodą. Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień.
-
- Dyskutant
Szanowni biegacze z Lublina, przepraszam, że wcinam się off topic w ten wątek, ale któż mi lepiej odpowie niż wy. Otóż mam powód do wizyty w Lublinie i pomyślałem, żeby połączyć to ze startem w jakimś biegu 10+. Czy możecie mi coś podpowiedzieć. Termin na dziś nie gra roli, byle nie w wakacje.
Dziękuję i pozdrawiam.
Dziękuję i pozdrawiam.
rig
- kaktus71
- Dyskutant
Żeby sobie pobiegać musimy zwykle gdzieś wyjeżdżać. Powyżej 10 km to tylko 3 razy w roku (wszystkie ok 12 km):
1. bieg dookoła Zalewu Zemborzyckiego - połowa maja
2. Bieg Solidarności ze Świdnika do Lublina - początek czerwca
3. Bieg Mikołajkowy - około 6 grudnia w Łęcznej.
Niestety dokładnych dat na ten rok jeszcze nie znam.
1. bieg dookoła Zalewu Zemborzyckiego - połowa maja
2. Bieg Solidarności ze Świdnika do Lublina - początek czerwca
3. Bieg Mikołajkowy - około 6 grudnia w Łęcznej.
Niestety dokładnych dat na ten rok jeszcze nie znam.
-
- Rozgrzewający Się
mam pytanie: biega ktoś (a jeśli nie, to czy może ma ochotę zacząć biegać) po Parku Saskim? Ostatnio tam biegam trochę i szukam ludziów do biegania.
-
- Wyga
Dla uściślenia, jest to bieg Barbórkowy nie bez powodu startujemy spod Kopalni Bogdankakaktus71 pisze: 3. Bieg Mikołajkowy - około 6 grudnia w Łęcznej.
.
A tak swoją drogą to trzeba przyznać, że ta część kraju kuleje w tej dziedzinie (jak i w innych...)
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu