Grupa Katowicka - wirtualnie i nie tylko
-
- Zaprawiony W Bojach
MarekC Mikael
Aleście się dzisiaj napracowali tym pisaniem.Nie mogłem dojść do tego, gdzie ostatni raz czytałem
lecho
Plan w maratonie na przyszły rok juz przedstawiłeś.Co z pozostałymi dystansami.Trenując z MacGor jesteś narażony na poprawę wyników w zakresie 10-21km.:)bo MacGor się od maratonów odrzeka.
Mikael
Ile masz wzrostu do tej swojej wagi?
kussy
zrób sobie jakieś interwały przed główną częścią treningu, która nastapi o 16.00 Proponuję Ci 16x400
Aleście się dzisiaj napracowali tym pisaniem.Nie mogłem dojść do tego, gdzie ostatni raz czytałem
lecho
Plan w maratonie na przyszły rok juz przedstawiłeś.Co z pozostałymi dystansami.Trenując z MacGor jesteś narażony na poprawę wyników w zakresie 10-21km.:)bo MacGor się od maratonów odrzeka.
Mikael
Ile masz wzrostu do tej swojej wagi?
kussy
zrób sobie jakieś interwały przed główną częścią treningu, która nastapi o 16.00 Proponuję Ci 16x400
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Foma - 182cm Trochę do Lecha mi brakuje;)
A co do planów maratonowych to na kurczaczym u Marka spotkaniu MacGor wspominała, że chciałaby coś osiągnąć w maratonie, nie pomnę tylko jaki to był czas, zdaje się poniżej 3h. Biegać do tego nie ma sensu;)
Kussy - fajnie, że będzie okazja się spotkać. Tylko ostrzegam raz jeszcze, że możemy się krótko widzieć jeśli zaczniecie biegać coś więcej niż OWB1
A co do planów maratonowych to na kurczaczym u Marka spotkaniu MacGor wspominała, że chciałaby coś osiągnąć w maratonie, nie pomnę tylko jaki to był czas, zdaje się poniżej 3h. Biegać do tego nie ma sensu;)
Kussy - fajnie, że będzie okazja się spotkać. Tylko ostrzegam raz jeszcze, że możemy się krótko widzieć jeśli zaczniecie biegać coś więcej niż OWB1
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mikael jeśli planujesz stracić 10 kg w sensownym czasie to z tego co wiem najlepszym zakresem do osiągnięcia tego jest trucht - ew. OWB1, no ale żeby przebiec maraton w 3h to niestety do odchudzania trzeba zastosować inne metody (MŻT).
././././././.,.,.,.,/,/,/ kurde a może dasz rade <5 ? he? tak 4:50?
././././././.,.,.,.,/,/,/ kurde a może dasz rade <5 ? he? tak 4:50?
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Zamierzenia maratonowe dotyczą MACGOR.
Moje są o wieeeeeele skromniejsze.... i dopiero chyba na jesień przyszłego roku.
MŻT? Coś w stylu mniej żreć teraz?)
Staram się:hej: szczególnie muszę uważać wieczorem.
Moje są o wieeeeeele skromniejsze.... i dopiero chyba na jesień przyszłego roku.
MŻT? Coś w stylu mniej żreć teraz?)
Staram się:hej: szczególnie muszę uważać wieczorem.
Któż jak Bóg!