1 Konkurs Timex DROGA do LONDYNU

Konkursy lub plebiscyty realizowane przez forum.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:Losowanie się odbyło i wygrał....właśnie Gasper !!
Gratuluję, wyślij swoje namiary na maila: redakcja małpa bieganie.pl
żeby można było wysłąć zkuriera z zegarkiem.
huuuuuuuuuuuuuuraaaaaa :)
New Balance but biegowy
janosik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

gratulacje dla gaspera... pytanie do fredzio: kiedy kolejny konkurs.. troche napalilem sie na ten zegarek :ble:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Za 2 tygodnie.
janosik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dzieki za odpowiedz
Iaaf
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czy nie można zrobić następnym razem konkursu bardziej dla wszystkich, a nie dla garstki osób, które siedzą cały czas na necie.

Jakieś pytania konkursowe i termin, a nie kto pierwszy ten lepszy. Wzięło by wtedy udział znacznie więcej osób a nie 20 czy 30.

Pozdrawiam
Kita
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W takiej sytuacji jest też mniejsza szansa na wygraną..., uważam też, że należy się cieszyć, że w ogóle konkursy są, a nie narzekać. Bo chyba nie co dzień ktoś na ulicy cię zatrzymuje i daje sto złotych?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Ogłoszenie o konkursie pokazywało się przez kilka dni na stronie głównej, wyglądało mniej więcej tak:

Obrazek
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Iaaf pisze:Czy nie można zrobić następnym razem konkursu bardziej dla wszystkich, a nie dla garstki osób, które siedzą cały czas na necie.

Jakieś pytania konkursowe i termin, a nie kto pierwszy ten lepszy. Wzięło by wtedy udział znacznie więcej osób a nie 20 czy 30.

Pozdrawiam
Uwazam, ze ten ostatni konkurs byl najlepiej zorganizowany i otwarty na najwieksza liczbe osob z dotychczasowych konkursow na forum. I wcale nie trzeba siedziec 24/7 online zeby wziasc udzial ; )
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dokładnie - jak ktoś jest ciapa ( np ja bardzo dużo przebywam na forum ale nie wziąłem udziału, ......bo jestem gapa) to może miec pretensje do siebie samego.
Za bardzo dyskutuję - ale przynajmniej tutaj jest z kim i o czym. Teraz za kare jeszcze więcej żaru włożę w moje tezy. :oczko: i macie mnie z głowy, bo pewnie przegapie nastepny konkurs.
Iaaf
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A czy nie lepiej robić konkursu dla większej grupki. W tego typu konkursach jak ten zawsze bierze udział mała grupka ~20 osób, a w normalnych 10-20 i więcej razy tyle.

Dla sponsora nagród chyba też by było lepiej gdyby się tym zainteresowało więcej osób. Ja przyznam się, ze po przeczytaniu zasad od razu podziękowałem.

Podobnie jak w zawodach sportowych, wolę gdy startuje więcej osób.

Tak z ciekawości jak już się skończy konkurs na najlepszego sportowca, to podajcie ile osób wzięło w nim udział a ile w tych forumowych.

A tłumaczenie, że jest większa szansa na wygraną, to może najlepiej zrobić jakiś zamknięty konkurs, tyle że wtedy to już nikt nie będzie chciał nagród fundować.

Pozdrawiam
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Iaaf pisze:A czy nie lepiej robić konkursu dla większej grupki. W tego typu konkursach jak ten zawsze bierze udział mała grupka ~20 osób, a w normalnych 10-20 i więcej razy tyle.
no ale czy ktoś ogranicza dostęp do konkursu? były informacje kiedy będzie i o której, troche też trwało zanim padły wszystkie odpowiedzi więc nie narzekaj - pewnie jakby konkurs był w jakiś inny dzień i trwał dobe to byś miał pretensje dlaczego właśnie we wtorek a nie niedziele itd.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Iaaf pisze:A czy nie lepiej robić konkursu dla większej grupki. W tego typu konkursach jak ten zawsze bierze udział mała grupka ~20 osób, a w normalnych 10-20 i więcej razy tyle.
Chodzi Ci o to, żeby konkurs był nie przez forum, tak? Maile, "kartki" itd.
Ale mnie takie konkursy raczej nie interesują. Mnie interesuje jakieś związanie ludzi ze stroną, ludzie obecni na forum mają powiedzmy pewną premię lojalnościową.
Sponsorzy zawsze wiedzą jak są rozgrywane konkursy.
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bardzo przemyslany konkurs, pytanie dobre a możliwość kilkanastu opdowiedzi rewelacyjna, świetnie się to sprawdziło na forum. dotego w konkursie wzieło udział ze 20 osób, więc wynik bardzo dobry.
dla mnie bomba, kto nie rozumie regulaminu ten trąba ;)
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ooco pisze:bardzo przemyslany konkurs, pytanie dobre a możliwość kilkanastu opdowiedzi rewelacyjna, świetnie się to sprawdziło na forum. dotego w konkursie wzieło udział ze 20 osób, więc wynik bardzo dobry.
dla mnie bomba, kto nie rozumie regulaminu ten trąba ;)
:taktak: :hej:
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
janosik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

chociaz ja jestem tu nowy i brak mi porownania, to dla mnie ten konkurs byl jak najbardziej OK. Trudno szukac satysfakcji u wszystkich.

Ile innych takich portali daje mozliwosc wygrania nagrody? niemowiac o merytorcznych poradach co do treningu, roznych imprez biegowych.

Z gory przepraszam za wszytki bledy ortografycznie, jednakze polski nie jest moim jezykiem ojczystym...

nie moge sie juz doczekac kolejnej konfrontacji polsko-slowackiej :ble:
ODPOWIEDZ