Co PUMA na wiosnę....?

airda

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze: Mam na razie mniejsze obawy, że zrobisz sobie krzywdę w tym Saucony niż np Nike Free.
A dlaczego mialabym sobie zrobic w ogole krzywde w tych saucony?

Myslalam takze, o xodus, od saucony. Jednak z tego co przeczytalam to model dla neutrali lub lekkich supinatorow, wiec zapewne niestety nie dla mnie :(
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Napisałem, że w Saucony raczej nie zrobisz sobie krzywdy a Nike Free narazie owszem.
airda

Nieprzeczytany post

No i kicha :(
Mojego rozmiaru brak :(

Fredzio, moze masz jeszcze jakies sugestie?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Asics
GEL-TRABUCO 11 WR
Gel-Trail Sensor 2 WR

Trail sensor jest mniej antypronacyjny - ale ja osobiście go wolę.
Choć tylko teoretycznie. :) - bie nie biegałem w żadnym z nich (kiedyś, w pierwszej wersji Trabucco).
Będziemy mieli za kilka dni test Trabucco i jest ok ale trudno jest tak ocenić te pronacyjne aspekty jeśłi osoba testująca za mocno nie pronuje (a taką mieliśmy testerkę). Teoretycznie tez powinien być ok.
airda

Nieprzeczytany post

airda pisze:Ja moge juz z prawie czystym sumieniem napisac, ze zakup pum complete trail 100 to byl straszliwy blad .
No i zmuszona jestem odszczekac wszystko to co zlego napisalam o tym modelu pumy :)

Wrocilam do niego, kiedy zaczelam walczyc ze zmiana sposobu biegania (nazwijmy to zmiana techniki). Okazuje sie, iz od tego momentu nic mi nie dolega, nic mnie nie boli i biega mi sie po prostu swietnie.

Abstrahujac od wszystkiego, odpowiada mi bardzo kolorystyka, a poniewaz mam meski model nie ma obawy o kwiatki czy inne tego typu :)
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to jak Puma się chwali to ja też się pochwalę, my startujemy troszkę póżniej ale też w kwietniu i będą 3 hiciory "butowe"

Asics
Nike
New Balance

+ szmatki
po szczegóły zapraszam na priv
Tomek
mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:no to jak Puma się chwali to ja też się pochwalę, my startujemy troszkę póżniej ale też w kwietniu i będą 3 hiciory "butowe"

Asics
Nike
New Balance

+ szmatki
po szczegóły zapraszam na priv
a dlaczego Priv?o promocji pumy pisano wczesniej a Wy nie mozecie uchylic rabka tajemnicy?
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

oczywiście ,że możemy :ble:
trzymam się zasad wprowadzonych przez admina , uważam że są słuszne
jak każdy zrobi sobie z forum pole do marketingu i promocji swojego sklepu /sieci to nie będzie profesjonalne
od tego jest reklama , która mam nadzieję niedługo się pojawi
Tomek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

airda pisze:
airda pisze:Ja moge juz z prawie czystym sumieniem napisac, ze zakup pum complete trail 100 to byl straszliwy blad .
No i zmuszona jestem odszczekac wszystko to co zlego napisalam o tym modelu pumy :)

Wrocilam do niego, kiedy zaczelam walczyc ze zmiana sposobu biegania (nazwijmy to zmiana techniki). Okazuje sie, iz od tego momentu nic mi nie dolega, nic mnie nie boli i biega mi sie po prostu swietnie.

Abstrahujac od wszystkiego, odpowiada mi bardzo kolorystyka, a poniewaz mam meski model nie ma obawy o kwiatki czy inne tego typu :)
No proszę :)
No to zdaj sprawozdanie za jakiś czas jak Ci sie układa z tą nową techniką. :)
airda

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:No proszę :)
No to zdaj sprawozdanie za jakiś czas jak Ci sie układa z tą nową techniką. :)
Wiem, wiem FREDZIO, iz sceptycznie jestes nastawiony, do 'tej nowej techniki' ;)
Tym niemniej nie omieszkam zdac sprawy, kiedy bede pewna, iz sie udalo :)
airda

Nieprzeczytany post

No i jednak, te kwiatki to takie sobie sa. Nie mowiac o kroju damskich gratisow ;) Niestety nie podoba mi sie i tyle.
Za to eutopia, calkiem, calkiem :) Zobaczymy jak sie beda sprawowaly po pierwszych treningach :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ