PABIANICE
- olusl
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W ten śnieg nie ruszam się z domu. Zaczynam sama trochę biegać od jutra, w poniedziałek zaczynamy ostre trenowanie w klubie.
RKS Łódź. <3
-
- Rozgrzewający Się
Czyli piecuch jesteś;-)
Od soboty ma się zrobić ładna pogoda, wiosna podobno zbliża się do nas dużymi krokami z czego bardzo się cieszę;-)
W Poznaniu dziś deszcz ze śniegiem, ale biegać trzeba..bryyy
Od jakiego czasu/dystansu masz zamiar zacząć bieganie?
Od soboty ma się zrobić ładna pogoda, wiosna podobno zbliża się do nas dużymi krokami z czego bardzo się cieszę;-)
W Poznaniu dziś deszcz ze śniegiem, ale biegać trzeba..bryyy
Od jakiego czasu/dystansu masz zamiar zacząć bieganie?
Droga to przygoda.
- olusl
- Wyga
- Kontakt:
Nie mam pojęcia... Nie wiem jak się wziąć do tego.
Szybkość mam, wytrzymałość jako taką mam, teraz zaczniemy wzmacniać. Siły też mam dużo więc nic mi nie jest straszne.
Szybkość mam, wytrzymałość jako taką mam, teraz zaczniemy wzmacniać. Siły też mam dużo więc nic mi nie jest straszne.
RKS Łódź. <3
-
- Rozgrzewający Się
Ja biegam dla czystej przyjemności, ale ja jestem amatorem.
W Twoim przypadku jeśli trenujesz sprinty, zastanawia się czy nie powinnaś dystansu/czasu/tempa biegu skonsultować ze swoim trenerem?
Tak mi podpowiada logika;-)
W Twoim przypadku jeśli trenujesz sprinty, zastanawia się czy nie powinnaś dystansu/czasu/tempa biegu skonsultować ze swoim trenerem?
Tak mi podpowiada logika;-)
Droga to przygoda.
- olusl
- Wyga
- Kontakt:
Powinnam, powinnam... Ale jak mu powiem to mi zakaże kategorycznie, tak więc jutro robię tylko rozbieganie żebym się nie zastała jak wznowię treningi.
RKS Łódź. <3
- olusl
- Wyga
- Kontakt:
Nie było bo było strasznie. :P Jutro już rano jest na pewno, problemy kobiece już mi nie mają prawa przeszkodzić.
RKS Łódź. <3
-
- Rozgrzewający Się
olusl, qwerty_123, ponieważ umówiliśmy się na wspólne bieganie, może połączymy nasze spotkania i wyjdzie nam już mała grupka biegowa;-)
Wstępna propozycja najbliższa sobota lub niedziela.
W grupie biega się zdecydowanie przyjemniej;-)
Wstępna propozycja najbliższa sobota lub niedziela.
W grupie biega się zdecydowanie przyjemniej;-)
Droga to przygoda.
- olusl
- Wyga
- Kontakt:
W sobotę niestety Wam nie zapewnię towarzystwa... Możecie pobiegać sami... :*
RKS Łódź. <3
- AgA_G
- Wyga
Witam.
Odświeżam wątek biegających w Pabianicach. Mieszkam na Bugaju i biegam trzy razy w tygodniu około 5km. Ostatnio byłam chora więc miałam miesięczny przestój ale od jutra w końcu wracam na biegowe ścieżki
Ciekawi mnie czy jest ktoś biegający w moich okolicach ?
Pozdrawiam Aga
Odświeżam wątek biegających w Pabianicach. Mieszkam na Bugaju i biegam trzy razy w tygodniu około 5km. Ostatnio byłam chora więc miałam miesięczny przestój ale od jutra w końcu wracam na biegowe ścieżki
Ciekawi mnie czy jest ktoś biegający w moich okolicach ?
Pozdrawiam Aga
-
- Rozgrzewający Się
Cześć wszystkim Temat trochę stary i niestety nie cieszył sie zbyt szerokim zainteresowaniem. Mam nadzieję jednak, że przez te 3 lata od kiedy powstał dużo się zmieniło Chciałbym zebrać grupkę ludzi, którzy mają ochotę biegać w towarzystwie innych osób. Wiadomo, że w grupie raźniej. A biegając sobie po tych naszych Pabianicach często widzę pojedyncze osoby, czasami jakieś pary, ale nigdy jakichś większych grupek. A szkoda. Czas, częstotliwość, dystans, tempo i wszystko inne ustali się tak żeby w miarę możliwości każdemu pasowało. Ja jestem z bugaju i najczęściej biegam właśnie po tych okolicach(lasek miejski, mosir, itp.) Czekam na zainteresowanych i pozdrawiam
Robert.
Robert.
-
- Rozgrzewający Się
Witaj Robert.
Troszkę zmieniło się - mamy nieformalną grupę biegową Korona Pabianice, jest nas około 10 osób, biegamy regularnie w niedzielę od godziny 7:30 na Rydzynach - zbiórka przy krzyżu dystans około 15 km, w środę na Rudzkiej Górze o 20:30 dystans około 10 km i w piątki ścieżką rowerową wzdłuż ul. Jankego o godz. 20 dystans 12 km. Jeżeli jesteś zainteresowany wspólnymi biegami zapraszam - Marek 512 100 416 możemy umówić się na dojazd na bieg w niedzielę lub w środę. ( 3 kwietnia nie biegamy na Rydzynach - biegamy w Półmaratonie ZHP w Pabianicach)
Troszkę zmieniło się - mamy nieformalną grupę biegową Korona Pabianice, jest nas około 10 osób, biegamy regularnie w niedzielę od godziny 7:30 na Rydzynach - zbiórka przy krzyżu dystans około 15 km, w środę na Rudzkiej Górze o 20:30 dystans około 10 km i w piątki ścieżką rowerową wzdłuż ul. Jankego o godz. 20 dystans 12 km. Jeżeli jesteś zainteresowany wspólnymi biegami zapraszam - Marek 512 100 416 możemy umówić się na dojazd na bieg w niedzielę lub w środę. ( 3 kwietnia nie biegamy na Rydzynach - biegamy w Półmaratonie ZHP w Pabianicach)
żyj tym oddechem, który maratończyk zna...
-
- Rozgrzewający Się
Witam serdecznie :)
Chętnie zabrałbym się na ten bieg środowy. Zupełnie nie znam niestety tych okolic, a z drugiej strony nie chcę zawracać komuś głowy transportem. Może jakieś małe wskazówki jak tam się dostać?
Chętnie zabrałbym się na ten bieg środowy. Zupełnie nie znam niestety tych okolic, a z drugiej strony nie chcę zawracać komuś głowy transportem. Może jakieś małe wskazówki jak tam się dostać?
- AdamKobi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:06
Witam serdecznie,
aż miło poczytać o powstaniu grupy biegowej Korona Pabianice. Ostatnio na stronie ŻP czytałem o waszych wynikach w ostatnich biegach Maratonie i 10k - gratuluje.
Gdy 3 lata temu wyjeżdżałem z Pabianic to ciężko było o zorganizowanie jakiejś grupy. Czasami pojedyncze osoby mijałem w okolicy Świetlickiego a na stadionie Włókniarza pustki. Cieszę się, że to się powoli zmienia.
Do Pabianic na jakiś czas wracam ok. 20 lipca chętnie spotkałbym się uczestnikami grupy na treningu.
Gdy za 2 lata wrócę do Pabianic mam nadzieje, że będzie to już w pełni działający KB z wyrobioną marką:)
PS. Czy wybiera się ktoś na HM do Szczecina lub Piły albo bierze udział w Maratonie w Poznaniu ?
pozdrawiam aktywnych z Pabianic.
aż miło poczytać o powstaniu grupy biegowej Korona Pabianice. Ostatnio na stronie ŻP czytałem o waszych wynikach w ostatnich biegach Maratonie i 10k - gratuluje.
Gdy 3 lata temu wyjeżdżałem z Pabianic to ciężko było o zorganizowanie jakiejś grupy. Czasami pojedyncze osoby mijałem w okolicy Świetlickiego a na stadionie Włókniarza pustki. Cieszę się, że to się powoli zmienia.
Do Pabianic na jakiś czas wracam ok. 20 lipca chętnie spotkałbym się uczestnikami grupy na treningu.
Gdy za 2 lata wrócę do Pabianic mam nadzieje, że będzie to już w pełni działający KB z wyrobioną marką:)
PS. Czy wybiera się ktoś na HM do Szczecina lub Piły albo bierze udział w Maratonie w Poznaniu ?
pozdrawiam aktywnych z Pabianic.