Grupa Katowicka - wirtualnie i nie tylko
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
HM... wspominałem już, żeby może rozszerzyć nazwę Grupy coby niekatowiczanie też się poczuli "u siebie":)
Myślę, że "śląska" byłoby dobrze.
Za sobotę dziękuję wszytskim za współudział w moim sukcesie:) Za podtrzymanie na duchu, trzymanie kcuików, podpowiedzi i pilotaż do mety
Myślę, że "śląska" byłoby dobrze.
Za sobotę dziękuję wszytskim za współudział w moim sukcesie:) Za podtrzymanie na duchu, trzymanie kcuików, podpowiedzi i pilotaż do mety
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jako prezes sugeruję drogę oficjalną tzn złożyć wniosek, podanie o rozpatrzenie, niezbędne załączniki i cierpliwie czekać na odpowiedź!!!!
wszelkie próby pominięcia drogi służbowej będą surowo karane !!
Prezes
wszelkie próby pominięcia drogi służbowej będą surowo karane !!
Prezes
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Dobra - to jak dojdziemy do seti (stron) to nastepny temat bedzie już o "śląskiej" Grupie:)
Lecho - zamierzam zimę przebiegać aby nauczyć się długich wybiegań i ten maraton jakoś łazi po głowie. Na jesień przyszłego roku, może właśnie Poznań...
Ale zobaczymy, czy zycie nie zweryfikuje tych "szlachetnych planów";)
Lecho - zamierzam zimę przebiegać aby nauczyć się długich wybiegań i ten maraton jakoś łazi po głowie. Na jesień przyszłego roku, może właśnie Poznań...
Ale zobaczymy, czy zycie nie zweryfikuje tych "szlachetnych planów";)
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
hehe dostanę skarpetki?Quote: from Mikael on 2:35 pm on Oct. 13, 2003
Ja to już nawet "załącznik" przygotowałem:hej:
Poza tym podania powinny chyba wpływać do mnie jako sekretarza:hahaha:
a droga służbowa jak najbardziej odpowiednia: przecież nie będę się zajmował pierdołami
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
NARESZCIE
Wczoraj zrobiłem pierwszy trening - na razie nie boli, to już jakiś sukces. No ale ostatnie 4 tygodnie zupełnie bez biegania a jakby tak dobrze policzyć to od 21 tygodni nie zrobiłem porządnego treningu. Uff - nigdy więcej.
Wczoraj zrobiłem pierwszy trening - na razie nie boli, to już jakiś sukces. No ale ostatnie 4 tygodnie zupełnie bez biegania a jakby tak dobrze policzyć to od 21 tygodni nie zrobiłem porządnego treningu. Uff - nigdy więcej.
łukasz
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki !.
Mam nadzieje że wkrótce się pojawie na trenigu Grupy ........ no właśnie Katowickiej czy już Śląskiej. Czy będzie głosowanie zmiany nazwy i jaką metodą wybierzemy metodę głosowania? A właściwie po co głosowanie - przecież mamy prezesa .
Mam nadzieje że wkrótce się pojawie na trenigu Grupy ........ no właśnie Katowickiej czy już Śląskiej. Czy będzie głosowanie zmiany nazwy i jaką metodą wybierzemy metodę głosowania? A właściwie po co głosowanie - przecież mamy prezesa .
łukasz