![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
A jak się wścieknę to puszczę plotkę że Cie widziałam w "Grubym Benku"
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Kilka lub kilkanaście osób biega w Pabianicach. Jeżeli szukasz towarzystwa, to znajdziesz kogoś na stadionie Włókniarza (np. rano w sobotę) lub w lesie w Rydzynach. Ja np. biegam z kolegą lub z dwoma zawsze w niedzielę w lesie w Rydzynach o 8:00 rano. Zaczynamy na parkingu przy krzyżu.Laguna pisze:FREDZIO pisze:Czy ktoś biega w Pabianicach ?[/quote
Bywam co 2 tygodnie w Pabianicach, zazwyczaj biegam w lesie Karolewskim i po "Strzelnicy".
Może ktoś ma ochotę na wspólne bieganie w soboty lub niedziele?
Godzina do ustalenia.
Dystans ok 12-15 km, tempo pozwalające na rozmowę;-)
Pozdrawiam
Będę teraz w okolicach 15 lutego w Pabianicach, więc chętnie podjadę do Rydzyn z wycieczek rowerowych wiem, że są tam ładne tereny. Zdecydowanie wolę biegać w terenie więc stadion sobie odpuszczam.qwerty_123 pisze:Laguna pisze:Kilka lub kilkanaście osób biega w Pabianicach. Jeżeli szukasz towarzystwa, to znajdziesz kogoś na stadionie Włókniarza (np. rano w sobotę) lub w lesie w Rydzynach. Ja np. biegam z kolegą lub z dwoma zawsze w niedzielę w lesie w Rydzynach o 8:00 rano. Zaczynamy na parkingu przy krzyżu.FREDZIO pisze:Czy ktoś biega w Pabianicach ?[/quote
Bywam co 2 tygodnie w Pabianicach, zazwyczaj biegam w lesie Karolewskim i po "Strzelnicy".
Może ktoś ma ochotę na wspólne bieganie w soboty lub niedziele?
Godzina do ustalenia.
Dystans ok 12-15 km, tempo pozwalające na rozmowę;-)
Pozdrawiam
Akurat 15 lutego z powodu wyjazdu mnie nie będzie, ale powinien być mój kolega Rafał. Potwierdzę ci jeszcze jak będzie bliżej tej niedzieli czy się nic nie zmieniło.Laguna pisze:qwerty_123 pisze:Będę teraz w okolicach 15 lutego w Pabianicach, więc chętnie podjadę do Rydzyn z wycieczek rowerowych wiem, że są tam ładne tereny. Zdecydowanie wolę biegać w terenie więc stadion sobie odpuszczam.Laguna pisze: Kilka lub kilkanaście osób biega w Pabianicach. Jeżeli szukasz towarzystwa, to znajdziesz kogoś na stadionie Włókniarza (np. rano w sobotę) lub w lesie w Rydzynach. Ja np. biegam z kolegą lub z dwoma zawsze w niedzielę w lesie w Rydzynach o 8:00 rano. Zaczynamy na parkingu przy krzyżu.
Na jaki odcinek i tempo biegu się nastawić:-)?
Ok. będziemy w kontakcie.qwerty_123 pisze:Laguna pisze:Akurat 15 lutego z powodu wyjazdu mnie nie będzie, ale powinien być mój kolega Rafał. Potwierdzę ci jeszcze jak będzie bliżej tej niedzieli czy się nic nie zmieniło.qwerty_123 pisze: Będę teraz w okolicach 15 lutego w Pabianicach, więc chętnie podjadę do Rydzyn z wycieczek rowerowych wiem, że są tam ładne tereny. Zdecydowanie wolę biegać w terenie więc stadion sobie odpuszczam.
Na jaki odcinek i tempo biegu się nastawić:-)?
Podstawowa nasza pętla to 16,2 km, można ją ewentualnie skrócić do 11,7. Prędkość około 6:00 - 6:10 /km.
W Pabianicach zawsze i chętnie na każdy dystans;-)olusl pisze:Yhh a przygarnie mnie ktoś na bardziej 'lekkie bieganie' ? ;]
Dystans zawsze mnie przeraża a tak bym chciała...
Sprinterka;-) To w takim razie nie wiem czy ja dam radę;-)olusl pisze:Nie, nie zaczynam..![]()
Jestem po prostu sprinterką, tempo też nie jest mi straszne, ale fascynuje mnie dłuższe bieganie i nie wiem czy dam radę.
No no ma się rozumieć, bo daleko zostanę w tyle....olusl pisze:Zazwyczaj biegam jednak w Łodzi.![]()
Jednak jeżeli Pabianice to Strzelnica jak najbardziej mi odpowiada.
Nie no po 'lesie' się chyba ścigać nie będę..