Kobiecy Team Biegowy
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Mam pytanie na jaki czas zamierzacie biec? To będzie mój pierwszy półmaraton, ale trenuję systematycznie od sierpnia. Ambitnie planuje 2 godziny i tak mi wychodzi z kalkulatorów, ale widziałam, że trasa jest pod górkę, więc nie wiem czy nie zbyt ambitnie. Pozdrawiam
Mam pytanie na jaki czas zamierzacie biec? To będzie mój pierwszy półmaraton, ale trenuję systematycznie od sierpnia. Ambitnie planuje 2 godziny i tak mi wychodzi z kalkulatorów, ale widziałam, że trasa jest pod górkę, więc nie wiem czy nie zbyt ambitnie. Pozdrawiam
- izaA
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeśli planujesz na 2 godziny - to pewnie plany Cię nie zawiodą...jest trochę pod górkę, na Sanguszki, ale bez przesady, biegłam pod tę górkę na Ekidenie...nie zabija...poza tym, podczas startu dochodzi zawsze adrenalinka, która daje niezłego kopa
- Ulaa
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To też będzie mój pierwszy półmaraton i jeszcze nie wiem, na jaki czas pobiegnę. Jestem w trakcie realizowania planu „72 dni treningu” (z małymi korektami) i dopiero za jakiś czas będę mogła powiedzieć na ile dam radę. Mam tylko nadzieję, że po drodze nie przyplącze mi się jakaś kontuzja.
-
- Rozgrzewający Się
osobiście stawiam sobie za cel przebiegnięcie tego dystansu, pracować nad wynikami będę przy kolejnych biegach, bo raczej nie wyrobię sobie super formy do półmaratonu w marcu, skoro dopiero zaczynam przygodę z bieganiem;)
jednakowoż, obijać się nie będę mam nadzieję, że uda mi się dogonić choć niektóre z pań :>:P
blog już jest, czeka tylko na pierwszą notkę, wtedy zostanie podlinkowany
jednakowoż, obijać się nie będę mam nadzieję, że uda mi się dogonić choć niektóre z pań :>:P
blog już jest, czeka tylko na pierwszą notkę, wtedy zostanie podlinkowany
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Trzymam kciuki za Wasze plany Imponuje mi Wasza determinacja.
No i do zobaczenia na półmaratonie
No i do zobaczenia na półmaratonie
-
- Rozgrzewający Się
Ja też dołączyłam do KTB Biegałam już na 5 i 10km, ale półmaratonu jeszcze nigdy. Ze względu na długą przerwę w treningach, chcę po prostu przebiec ten dystans i nie zakładam sobie jakiegoś ambitnego czasu.
Pozdrawiam wszystkie biegaczki i biegaczy:)
Pozdrawiam wszystkie biegaczki i biegaczy:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No no - nieźle.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jutro chyba rusza nowa biegająca Pani.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.