Pytanie o buty z decathlonu!!

Renvox
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:dadzą o ile nie jesteś jakiejś monstrualnej wagi tzn.pow. 85kg

ale jakbyś chciał to te już mają i wkładkę amortyzującą z tyłu i mostek stabilizujący http://www.decathlon.com.pl/PL/ekiden-100-58282493/

powodzenia w szlifowaniu formy do wiosny
Ważę 51,8kg.
Opłaca się dopłacać aż tyle do tej technologii? Pytam, bo jeszcze rodzice dysponują pieniędzmi. :)

Dzięki!
PKO
ArekB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja tam mam ekiden 200 od ponad 2 miesięcy i są super nawet jak jest -4 na dworze to stopa mi nie marznie wygodne są lekkie są podeszwa poza leciutkim starciem jak nowa
Żeby biegać trzeba biegać, żeby biegać dobrze trzeba biegać z głową.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Renvox pisze:
Tomek Michałowski pisze:dadzą o ile nie jesteś jakiejś monstrualnej wagi tzn.pow. 85kg

ale jakbyś chciał to te już mają i wkładkę amortyzującą z tyłu i mostek stabilizujący http://www.decathlon.com.pl/PL/ekiden-100-58282493/

powodzenia w szlifowaniu formy do wiosny
Ważę 51,8kg.
Opłaca się dopłacać aż tyle do tej technologii? Pytam, bo jeszcze rodzice dysponują pieniędzmi. :)

Dzięki!
dorzuć z kieszonkowego te 40 zł, jak rozbijesz to na rok to wyjdzie niecałe 4 zł miesięcznie
Tomek
Renvox
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W końcu kupiłem Ekideny 75, niestety nie było w Decathlonie Ekidenów 100. :( Na początek myślę, że wystarczą, jak się wciągnę to może zainwestuję w lepszy sprzęt. Dziękuję za doradztwo!

Pozdrawiam

Filip
bam
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

dziwne że nie było ekidenów 100... jakby ktoś ich szukał to na targówku znajduje się pokaźny zapas w dobrej cenie 99 zł :)
tompig
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A jakie buty z decathlonu możecie polecić dla osoby ważącej około 95kg. Moje BMI to 25,25. Może też znajdzie się coś spoza oferty powyższego sklepu jednakże spełniający warunek cenowy do 230 zł. Jestem baaardzo początkującym biegaczem :ble: Dopiero planuje zająć się tą dyscypliną, przewodnim sportem jest jednak rower.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tompig pisze:A jakie buty z decathlonu możecie polecić dla osoby ważącej około 95kg. Moje BMI to 25,25. Może też znajdzie się coś spoza oferty powyższego sklepu jednakże spełniający warunek cenowy do 230 zł. Jestem baaardzo początkującym biegaczem :ble: Dopiero planuje zająć się tą dyscypliną, przewodnim sportem jest jednak rower.
napisz jaki masz typ kroku jeszcze ?
Tomek
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomku, korzystając z tematu, jakie startówki z decathlonu polecasz - biegam teraz w Asics Gel Stratuss 2 i są super. Ważę 68 kg przy wzroście 180 cm i mam zdaje się neutralną stopę. Cena gra rolę ;-)
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no asics Stratus to świetny but szczególnie dla biegaczy lekkich takich jak Ty i dla stopy neutralnej, masz te żółte ?
to nie jest typowa startówka tylko but treningowy

ze startówek

asics gel hyperspeed, rasowa startówka 185 gram, koło 300 zł
adidas adizero lt - 200 gram 359 zł
no i to
http://www.decathlon.com.pl/PL/ispid-comp-62251204/

wszystko z wiosny 2009
Tomek
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:no asics Stratus to świetny but szczególnie dla biegaczy lekkich takich jak Ty i dla stopy neutralnej, masz te żółte ?
to nie jest typowa startówka tylko but treningowy
Mam te żółte (czy złote) ;-) Bardzo sobie je chwalę - wkurzyłem się tylko, bo kupiłem je po obniżce, a za tydzień czy dwa była kolejna promocja i jeszcze staniały.
W każdym razie one są dla mnie treningowe (a startówek jeszcze nie mam - dlatego pytam, bo chciałbym kupić a znalazłem jakiś niewykorzystany bon z decathlonu i czas go wydać) - mają już ok. 450 km przebiegu i naprawdę spisują się świetnie, mimo że jest zima, błoto etc.

Te hyperspeed'y fajne. Kurcze jakby kosztowały 50 pln mniej to bym się nie wahał ;-)
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mówisz... , to się popracuje nad ceną
Tomek
tompig
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:
tompig pisze:A jakie buty z decathlonu możecie polecić dla osoby ważącej około 95kg. Moje BMI to 25,25. Może też znajdzie się coś spoza oferty powyższego sklepu jednakże spełniający warunek cenowy do 230 zł. Jestem baaardzo początkującym biegaczem :ble: Dopiero planuje zająć się tą dyscypliną, przewodnim sportem jest jednak rower.
napisz jaki masz typ kroku jeszcze ?
Z moich wyników wynika, że coś pomiędzy lekko pronująca a średnio.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ekiden 200
i półkę wyżej
kiprun 2000
Tomek
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:mówisz... , to się popracuje nad ceną
i nad dostępnością w sklepie w Lublinie ;-) można jakby co zamawiać u Was w sklepach?
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hyperspeedów nie ma nigdzie od ręki , można zamówić bezpośrednio w sklepie tylko przymierz jakiegoś innego Asicsa żeby dobrze rozmiar dobrać

cena już niższa od jutra ;-)
Tomek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ