Grupa Katowicka - wirtualnie i nie tylko
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Potwierdzam dzisiejszy trening o 18. Gdzie się spotkamy na Podlesiu?
Lecho - co do Mikołowa, jeszcze zobaczę. Zostało pare dni do namysłu, choć pokusa poznania kolejnych grupowiczów (Ciebie i MacGor) jest wileka:)
Lecho - co do Mikołowa, jeszcze zobaczę. Zostało pare dni do namysłu, choć pokusa poznania kolejnych grupowiczów (Ciebie i MacGor) jest wileka:)
Któż jak Bóg!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mikael wal do mnie do domu, powinienem być gotów ok. 18,
co do Mikołowa w pełni popieram Lecha: nie szczypaj się! dasz rade! przecież w gorszej formie wystartowałeś w Bielsku!
A i MacGor warto poznać - fajna laska! (tylko nic jej nie mów)
co do Mikołowa w pełni popieram Lecha: nie szczypaj się! dasz rade! przecież w gorszej formie wystartowałeś w Bielsku!
A i MacGor warto poznać - fajna laska! (tylko nic jej nie mów)
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Urabiany... z Markiem nie ma żartów, urabiał mnie na Mikołów mimo mego zaciętego oporu;)
W piatek wybieram się na nocne czuwanie i nie wiem czy w sobote będę w stanie ponieść powiekę o tak wczesnej porze, żeby dojechać do Mikołowa:)
Zobaczymy.
Wczoraj z Markiem pobiegaliśmy tak jak ostatnio tj. około 7,5 km w 44 minuty czyli dla większości - leciutko. Znacznie milej się biega choćby w małej grupce (parze!:) i efektywniej - drugi ciągnie do przodu....
W piatek wybieram się na nocne czuwanie i nie wiem czy w sobote będę w stanie ponieść powiekę o tak wczesnej porze, żeby dojechać do Mikołowa:)
Zobaczymy.
Wczoraj z Markiem pobiegaliśmy tak jak ostatnio tj. około 7,5 km w 44 minuty czyli dla większości - leciutko. Znacznie milej się biega choćby w małej grupce (parze!:) i efektywniej - drugi ciągnie do przodu....
Któż jak Bóg!
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
A więc ja wybieram się w piątek do pracy na 0.30,w domu będę ogodz.9 w sobotę.Zjem lekkie śniadanko,kawa i na Mikołów marsz.Po przebiegnięciu i zakończeniu imprezy dopiero będzie spanko.
I co ty na to MIKAEL.
I co ty na to MIKAEL.
-
- Zaprawiony W Bojach
no i co Mikael nie wstyd Ci? Kurde zapi.... na te zawody!
MacGor taki afront chcesz zrobić? Dziewczyna się stara ścieżki wydeptuje u władz miasta a Ty co?
Wiesz ile to nieprzespanych nocy żeby taki bieg zorganizować?:oczko:
No Mikael liczymy na Ciebie!
MacGor taki afront chcesz zrobić? Dziewczyna się stara ścieżki wydeptuje u władz miasta a Ty co?
Wiesz ile to nieprzespanych nocy żeby taki bieg zorganizować?:oczko:
No Mikael liczymy na Ciebie!