PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Również jestem za tym aby zaczynac wolniej. To pierwsze kółko powinniśmy zaczynać nie szybciej niż 6min/km.
Ja przyznam, że już drugą niedzielę z rzędu byłem na miejscu ciut wcześniej bo o 8.45 właśnie po to żeby te 10-15min potruchtać spokojniej w celu rozgrzewki.
Przyznam że to co obecnie biegamy wspólnie co niedziela przy tempie ok 5:30/km jest dla mnie treningiem w II zakresie. I z tego co obserwuję nie tylko dla mnie. Ale to mnie akurat bardzo cieszy bo raz dzięki grupie forma rośnie:)) Biegam z pulsometrem więc widzę postęp
Na pierwszym spotkaniu przebiegłem 10km. W momencie odłączenia się od grupy po 7km miałem tętno 89%HRmax a tętno średnie z całości 85%HRmax.
Na trzecim spotkaniu przebiegłem 16km. W momencie odłączenia się od grupy po 12km miałem tętno 85%HRmax a tętno średnie z całości 80% HRmax.
Rewelka... jeszcze tylko 2 lata i dojdę do formy z 2001 kiedy to 85%HRmax osiągałem przy 3:40/km
Ja przyznam, że już drugą niedzielę z rzędu byłem na miejscu ciut wcześniej bo o 8.45 właśnie po to żeby te 10-15min potruchtać spokojniej w celu rozgrzewki.
Przyznam że to co obecnie biegamy wspólnie co niedziela przy tempie ok 5:30/km jest dla mnie treningiem w II zakresie. I z tego co obserwuję nie tylko dla mnie. Ale to mnie akurat bardzo cieszy bo raz dzięki grupie forma rośnie:)) Biegam z pulsometrem więc widzę postęp
Na pierwszym spotkaniu przebiegłem 10km. W momencie odłączenia się od grupy po 7km miałem tętno 89%HRmax a tętno średnie z całości 85%HRmax.
Na trzecim spotkaniu przebiegłem 16km. W momencie odłączenia się od grupy po 12km miałem tętno 85%HRmax a tętno średnie z całości 80% HRmax.
Rewelka... jeszcze tylko 2 lata i dojdę do formy z 2001 kiedy to 85%HRmax osiągałem przy 3:40/km
-
- Rozgrzewający Się
Po niedzielnym biegu już tylko 108kg, zrobiłem z moim pieskiem ok25km ,ale tempo znacznie mniejsze,w następną niedziele postaram sie troszkę szybciej pobiegać.
110kg
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Możecie podać z jakich rejonów Poznania przyjeżdżacie ?
Bo dostałem maila z takim pytaniem ale nie wiedziałem co powiedzieć - może dało by się poprostu kogos po drodze zabrać gdyby to akurat było wam po drodze.
Bo dostałem maila z takim pytaniem ale nie wiedziałem co powiedzieć - może dało by się poprostu kogos po drodze zabrać gdyby to akurat było wam po drodze.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Hej, jak dla mnie tempo było szybkie ale dowiodło, że spokojnie mogę tak biec. Biegając sama nigdy nie narzucam sobie nawet 6/km, bo się nie chce a tu proszę 5.30-5.45 (bo zostałyśmy trochę z tyłu) ale dało radę...
To pewnie ta "marchewka" - stado facetów w rajtuzach
Do zobaczenia w niedzielę.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Przyjeżdżasz na spotkania z Konina ?lhiver pisze:Hej, jak dla mnie tempo było szybkie ale dowiodło, że spokojnie mogę tak biec. Biegając sama nigdy nie narzucam sobie nawet 6/km, bo się nie chce a tu proszę 5.30-5.45 (bo zostałyśmy trochę z tyłu) ale dało radę...
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
No ja muszę się przyznać, że gdyby nie ta grupa to chyba nie miałbym motywacji robić co tydzień tak długich wybiegań ( 32 - 38km ) a tak dzięki teamowi daje rade
Ja docieram z Dębca ale na własnych nogach także nikogo po drodze raczej zabrać nie mogę, chociaż gdyby znalazł się ktoś chętny z okolic dębca, hetmańskiej, grochowskiej, szpitalnej dobiegać nad rusałkę razem ze mną to chętnie przygarnę
Pozdrawiam panią nauczycielkę ...innych też oczywiście
Ja docieram z Dębca ale na własnych nogach także nikogo po drodze raczej zabrać nie mogę, chociaż gdyby znalazł się ktoś chętny z okolic dębca, hetmańskiej, grochowskiej, szpitalnej dobiegać nad rusałkę razem ze mną to chętnie przygarnę
Pozdrawiam panią nauczycielkę ...innych też oczywiście
Champion is Someone who stands up even when he can't.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
38 km - no to ładnie.
-
- Rozgrzewający Się
Biegnę z Jugosłowiańskiej na oś.Kopernika ,chętnie posłucham dobrych rad po drodze na stadion,kilka kilometrów już udało mi się przebiegnąć ale wiedzy za dużo nie posiadam.
110kg
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
No to musimy się zgadać, moglibyśmy się spotykać np. na skrzyżowaniu grunwaldzka/grochowska ok 8:35 - 8:40 z tego skrzyżowania jest jeszcze jakieś 3km więc takim spokojnym tempem dotarlibyśmy na olimpie ok 9:00110kg pisze:Biegnę z Jugosłowiańskiej na oś.Kopernika ,chętnie posłucham dobrych rad po drodze na stadion,kilka kilometrów już udało mi się przebiegnąć ale wiedzy za dużo nie posiadam.
Albo jeżeli wolisz marcelińska/grochowska jakieś 2-3 min później
Champion is Someone who stands up even when he can't.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
110 - ale maver to podejrzewam że daje nieźle do pieca. - nie wiem jak się będziesz czuł jak dobiegniecie do Olimpii - chyba, że on zastosuje jakąś taryfę ulgową.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Fredzio - można powiedzieć, że tak, bo do konina jeżdżę praktycznie co tydzień więc urywam z weekendu z rodzicami jeden dzień. Zazwyczaj jadę z Konina z siostrą samochodem, więc mogę kogoś zaierać.
Nie wiem jednak czy dotrzymam słowa jeśli chodzi o tę niedzielę, bo coś mnie choróbsko dorwało.
Postaram się wykurować, pozdrawiam.
Nie wiem jednak czy dotrzymam słowa jeśli chodzi o tę niedzielę, bo coś mnie choróbsko dorwało.
Postaram się wykurować, pozdrawiam.
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Ihiver,
Trzymam kciuki za Twoją walkę z choróbskiem.
Dużo vit C,cebula ewentualnie czosnek ,ciepłe napoje i ciepłe łóżko chętnie odwiedzane . To pomaga!
Trzymam kciuki za Twoją walkę z choróbskiem.
Dużo vit C,cebula ewentualnie czosnek ,ciepłe napoje i ciepłe łóżko chętnie odwiedzane . To pomaga!
Michał
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Podobno straszna ślizgawka w Poznaniu ?
Potrezbowałbym kogoś z jakims małym aparatem foto na najblizsze spotkanie - z takimi małymi daje sie biegać. Da radę ktoś ? Nawet niekoniecznie żeby z nim biec ale zrobi c parę fotek na początku - w trakcie jakiegoś przemówienia naszego Guru, jak gestykuluje itd a jak nie gestykuluje to trzeba go troche do tego namówic.
Potrezbowałbym kogoś z jakims małym aparatem foto na najblizsze spotkanie - z takimi małymi daje sie biegać. Da radę ktoś ? Nawet niekoniecznie żeby z nim biec ale zrobi c parę fotek na początku - w trakcie jakiegoś przemówienia naszego Guru, jak gestykuluje itd a jak nie gestykuluje to trzeba go troche do tego namówic.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Sie poświęcę - najwyżej zbiję mojego canona XPRWTGM 112 112 - baterie cos kiepsko działaja na mrozie ,wezmę 2 paluszki na wszelki wypadek.