bieg w lutym na Śląsku

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy ktoś orientuje się czy w lutym jest na Śląsku jakiś bieg, minimum 10 km? Przeglądałem różne strony biegowe i niestety nic nie znalazłem a chętnie bym się gdzieś wybrał. Inaczej będę miał "pusty" miesiąc. :chlip:
Z góry dzięki za info.
PKO
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jacus jest kilka biegow w Dobrodzieniu,Lublincu( z tego co widze sa to jakis cykl biegow) oraz jeden bieg w Opolu ale to wszystko ponizej 10 km. Tez z przyjemnoscia bym sie wybral na jakis bieg w lutym ale nic nie znalazlem,troche sie zawiodlem bo w styczniu tych biegow jest pelno a luty "goly i wesoly",szkoda.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no właśnie... taki puściutki ten luty... będę oglądał wszystkie okoliczne słupy ogłoszeniowe i przeglądał strony internetowe urzędów miast, może coś się znajdzie :hej: . Jako ostateczność może pobiegnę w Stoczku Łukowskim 21 lutego na 11 km, to jest jakieś 60 km od Warszawy a prawdopodobnie wtedy tam będę.
Rapacinho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja w lutym też nie znalazłem za dużo startów i wystartuję tylko w Biegu Ku Rogatemu Ranczu 28.02. Może to i dobrze, że nie ma dużo imprez, będzie można skupić się tylko na treningach, bo później od połowy marca mam starty w planie dość często :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ