W Parku Skaryszewskim Biegamy
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Strasznie spadła frekwencja! Biegaliśmy wczoraj mimo wszystko . Ja i Ciemaj. Zrobiliśmy te zaplanowane 5 kółek, ale czasu nie podam (strasznie wolno). Mimo to jakoś taka zmęczona byłam (może za wolno?).
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak, komentowaliśmy tempo młodzieńca biegającego w przeciwnym kierunku - gdyby biegał w naszym, toby nas zdublował .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- romek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Spoko, na pewno się przegrzał, później go przewiało (albo naciągnął sobie ścięgna i mięśnie biegnąc tak szybko w tej temperaturze) i przez jakiś czas go nie będzie - a Wy dalej będziecie sobie spokojnie biegać
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Prawdę mówiąc to mam wyrzuty sumienia, bo Ciemaj biegał po ekstrakcji zęba (mam nadzieję, że nic mu nie jest). Jeśli ma to wyglądać tak, że wymuszam towarzystwo do biegania, to chyba powinnam przerzucić się na bieganie po Gocławiu .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
chcialbys sie dowiedziec czy Paweł Gaweł dostał zdjęcia z maratonu warszawskiego ktore mu zrobilam..bo nawet nic mi nie odpowiedział wiec nie wiem czy doszły.
Serdeczne Pozdrowienia dla PSB ze Szczecina!!!
Serdeczne Pozdrowienia dla PSB ze Szczecina!!!
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej Ula! Kiedy do nas zajrzysz?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No, miałam nie pisać, ale zaraz temat na drugą stronę zleci. Kto się deszczu nie boi, ten może dzisiaj 5 kółek przelecieć w Skaryszewskim. 19:30. Czas oczekiwania - 2 minuty.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Trochę się spóźniłem, ale chyba mniej niż 2 minuty, bo jeszcze żyję i chcę wszystkim donieść, że Jola mimo sporego deszczu, przerażających ciemności, biegających psów (a może czegoś innego - ciemno było ) dzielnie pokonała 5 kółek, po czym bez oznak zmęczenia wyszła z PS cała i szczęśliwa :uuusmiech: .
I kto w tej grupie jest największym twardzielem i prawdziwym biegaczem. Ja wiem, a Wy?(:taktak:)
I kto w tej grupie jest największym twardzielem i prawdziwym biegaczem. Ja wiem, a Wy?(:taktak:)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mijałam też po drodze szalonego rowerzystę (bo kto jeździ na rowerze w taki deszcz) .
Deszcz był chyba jednak zbyt obfity, bo w domu okazało się, że ubranka Newline (te które miałam na sobie) nie stanowiły zabezpieczenia przed tym deszczem. Nie miałam na sobie ani jednej rzeczy, która byłaby sucha. Ale było bardzo przyjemnie ,
Jola
Deszcz był chyba jednak zbyt obfity, bo w domu okazało się, że ubranka Newline (te które miałam na sobie) nie stanowiły zabezpieczenia przed tym deszczem. Nie miałam na sobie ani jednej rzeczy, która byłaby sucha. Ale było bardzo przyjemnie ,
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zdecydowanie deszcz. Muszę pomyśleć o innym zestawie odzieży na taką pogodę.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Widzę, że coś niedobrze z naszą grupą. Zanim ja wrócę na dobre do biegania, to jest chyba ryzyko, że będę musiał biegać sam .
No dobrze, skoro się biegać nikomu nie chce, to może się umówimy na jakieś piwo albo coś podobnego?
No dobrze, skoro się biegać nikomu nie chce, to może się umówimy na jakieś piwo albo coś podobnego?