Komentarz do artykułu Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA!
-
- Rozgrzewający Się
Wilczyński: to jest zagadnienie związane z etyką i uczciwością. Moimi partnerami będą firmy zewnętrzne, które mogą się ubiegać o dotacje z Urzędu Miasta, ale jest to na zasadach publicznego konkursu, którego zasady są określone ustawą. ---- I pewnie przetarg nie bedzie nigdy ustawiony pod konkretną firmę 

- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
wstań zrób przebieżkę wokół sali, podejdx do mikrofonu i powiedz wszystkim że Poznań juz swiętuje kolejny sukces polskiej la bez wzgledu na wynik wyborówNagor pisze:Plecy mnie bola od całego dnia siedzenia, więc nie tak wesoło ; )
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
TaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTJB pisze:Wilczyński: to jest zagadnienie związane z etyką i uczciwością. Moimi partnerami będą firmy zewnętrzne, które mogą się ubiegać o dotacje z Urzędu Miasta, ale jest to na zasadach publicznego konkursu, którego zasady są określone ustawą. ---- I pewnie przetarg nie bedzie nigdy ustawiony pod konkretną firmę

- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Sprytne i chytre zarazemNagor pisze:Nie jestem na sali, a w domu z włączonym podsłuchem na salę, przyklejony do słuchawek ; )

- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Pewnie już wiadomo jakie to firmy i stoją gotowe w przedbiegach.bebej pisze:TaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTJB pisze:Wilczyński: to jest zagadnienie związane z etyką i uczciwością. Moimi partnerami będą firmy zewnętrzne, które mogą się ubiegać o dotacje z Urzędu Miasta, ale jest to na zasadach publicznego konkursu, którego zasady są określone ustawą. ---- I pewnie przetarg nie bedzie nigdy ustawiony pod konkretną firmę
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Pierwsze pytanie do wszystkich kandydatów - o znajmość języków obcych i co ciekawe... o krótką prezentację siebie w języku obcym.
I jak sobie poradzili? Tylko Wilczyński odpowiedział w języku angielskim? A co na to dwóch pozostałych kandydatów?
21:30
Pytanie do Wilczyńskiego: Dlaczego nie poparł akcji \"tak dla bieżni\". Chodzi o lobbing na rzecz bieżni lekkoatletycznej na Stadionie Narodowej.
Wilczyński: popierałem wiele ważniejszych inicjatyw.
Czyżby nie było odp na pytanie?
Generalnie pytania dosyć łatwe do odpowiedzi.
I jak sobie poradzili? Tylko Wilczyński odpowiedział w języku angielskim? A co na to dwóch pozostałych kandydatów?
21:30
Pytanie do Wilczyńskiego: Dlaczego nie poparł akcji \"tak dla bieżni\". Chodzi o lobbing na rzecz bieżni lekkoatletycznej na Stadionie Narodowej.
Wilczyński: popierałem wiele ważniejszych inicjatyw.
Czyżby nie było odp na pytanie?
Generalnie pytania dosyć łatwe do odpowiedzi.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No niech się to skończy - bo dzis chyba pobiłem rekord siedzenia przed kompem - znowu sie stałem nałogowcem
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Które sa wazniejsze? - Pajacyk , Stop pneumokokom czy Zbierajmy baterieNagor pisze:Wilczyński przyznał, że nie poparł akcji, ale stwierdził, że poparł inne, ważniejsze.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja pierdzielę, ale sie zmeczyłem - chyba wole biegać - ze mnie działacza to nie zrobią.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
O właśnie ! To jakie projekty są ważniejsze? Będziemy organizować letnie IO?bebej pisze:Które sa wazniejsze? - Pajacyk , Stop pneumokokom czy Zbierajmy baterieNagor pisze:Wilczyński przyznał, że nie poparł akcji, ale stwierdził, że poparł inne, ważniejsze.