W Parku Skaryszewskim Biegamy
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
chcialabym oficjalnie podziekowac za wspolne bieganie, podwozenie, towarzystwo jakie mi zafundowaliscie w Warszawie. Bylo wspaniale i bardzo sie ciesze ze moglam was poznac w rzeczywistosci.
Szczegolne podziekowania dla Ojli1 za wszytstko co dla mnie zrobiła :hej
Pozdrowienia dla: Rafała,Przemka.Marka,Romka,Ciemaja i siostry, Małgosi jak ja spotkacie.
Przemku zdjecia niestty beda dopiero w srode bo dzis jak poszlam je odebrac to mnie pwoiadomiono ze im maszyna nawalila i musza ja naprawic a ze weekend i duzo zamowien maja do tylu to to potrwa az do srody.
Przeslij mi swoj adres domowy to je ci wysle bezposrednio jak juz je dostane ok?
Szczegolne podziekowania dla Ojli1 za wszytstko co dla mnie zrobiła :hej
Pozdrowienia dla: Rafała,Przemka.Marka,Romka,Ciemaja i siostry, Małgosi jak ja spotkacie.
Przemku zdjecia niestty beda dopiero w srode bo dzis jak poszlam je odebrac to mnie pwoiadomiono ze im maszyna nawalila i musza ja naprawic a ze weekend i duzo zamowien maja do tylu to to potrwa az do srody.
Przeslij mi swoj adres domowy to je ci wysle bezposrednio jak juz je dostane ok?
- awozni1
- Stary Wyga
Bardzo fajnie. Mi pasuje wtorek i czwartek 19.00?
Sroda i poniedzialek niestety, bo zaczolem znow angielski. Biegalem po raz pierwszy od kontuzji w czwartek. W Parku ciemno ale spokojnie. Bylem ja, jeden nieznajomy biegacz i patrol strazy miejskiej. Pozdrawiam. Adam.
Sroda i poniedzialek niestety, bo zaczolem znow angielski. Biegalem po raz pierwszy od kontuzji w czwartek. W Parku ciemno ale spokojnie. Bylem ja, jeden nieznajomy biegacz i patrol strazy miejskiej. Pozdrawiam. Adam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Zerknijcie tutaj:
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &start=270
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &start=270
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Strasznie wszystkich przepraszam, że tak narozrabiałam z tymi terminami. Czy Romku chciałbyś wprowadzić również u nas taką dyscyplinę jak w SZGB? O rany! Myślę, że my możemy dojść do tego jednak drogą negocjacji . Ponieważ w tym tygodniu również nie będę obecna (grypa), to nie proponuję na ten tydzień żadnego terminu - pełna swoboda .
Ula, my też mieliśmy dużą przyjemność gościć Cię w Warszawie. Jak już załatwisz sobie robotę u nas, to rozumiem, że zmienisz barwy klubowe (chyba, że regulamin Wasz tego nie przewiduje ).
Pozdrawiam,
Jola
Ula, my też mieliśmy dużą przyjemność gościć Cię w Warszawie. Jak już załatwisz sobie robotę u nas, to rozumiem, że zmienisz barwy klubowe (chyba, że regulamin Wasz tego nie przewiduje ).
Pozdrawiam,
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Rozgrzewający Się
Witajcie! Własnie wprowadziłam się do Warszawy, lubie biegac i chetnie do Was dołącze. Uda mi się Was jakoś rozpoznac w tym parku? Jest jakies konkretne miejsce spotkań? Pozdrowionka
Gosia
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Hej Cybulka
Miło, że chcesz powiększyć nasze grono. Od dawna już biegasz?
Spotykamy się przy wejściu do PS przy skrzyżowaniu Saska/Waszyngtona (na przeciwko stacji benzynowej), tuż obok przystanku tramwajowego "Berezyńska" w kierunko ronda Waszyngtona.
Z rozpoznaniem się raczej nie będzie problemu.
Miło, że chcesz powiększyć nasze grono. Od dawna już biegasz?
Spotykamy się przy wejściu do PS przy skrzyżowaniu Saska/Waszyngtona (na przeciwko stacji benzynowej), tuż obok przystanku tramwajowego "Berezyńska" w kierunko ronda Waszyngtona.
Z rozpoznaniem się raczej nie będzie problemu.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Do tej pory spotykaliśmy się regularnie w środy o 19. Ostatnio były jakieś dyskusje o zmianie terminu, ale chyba nic konstruktywnego z tego nie wyszło.
Ktoś jutro będzie z naszych grupowiczów? Ja co prawda się regeneruje po maratonie, ale rowerowo mogę spokojnie zajrzeć. No przyznawać się! Kto teraz biega i kiedy? Ojla chora - to rozumiem, a reszta?
Ktoś jutro będzie z naszych grupowiczów? Ja co prawda się regeneruje po maratonie, ale rowerowo mogę spokojnie zajrzeć. No przyznawać się! Kto teraz biega i kiedy? Ojla chora - to rozumiem, a reszta?
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Z mojego krótkiego rozeznania wynika, że nie tylko jutro, ale nawet w tym tygodniu nikt z PSB biegał nie będzie (chyba, że awozni). Dla ratowania honoru jestem gotów się poświęcić i trochę się przebiec, choć wolałbym raczej rano niż wieczorem - jakbyś miała ochotę, to daj znać.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Adam, sugerujesz, zeby Cybulka zaczepiała każdego faceta, który będzie dzisiaj biegał zgodnie z kierunkiem zegara między 19-19.30 - pamięaj, że będzie ciemno? (choć faktycznie jest szansa, że będziesz jedyny, hehe)
W każdym razie dobrze, że przynajmniej Ty biegasz
W każdym razie dobrze, że przynajmniej Ty biegasz
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
romek to nie ja to wymwylsilam tylko wspolnie z saintem ale po dluzszym przemysleniu odowlalm to bo doszlam do wniosku ze to czysty idiotyzm. zerkncjcie sobie na http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &start=290 i zobaczysz ze zmienilam poglad.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Ula nie musisz się tłumaczyć. Widzę, że ciężko Ci zmobilizować swoją grupę do biegania. A Wy to i ze Skarżyńskim możecie sobie biegać - no moglibyście, gdybyście chcieli ...