Kobiecy Team Biegowy
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj ten artykuł
Będziemy kibicować pięciu śmiałkiniom w przygotowaniach do Półmaratonu, zachęcamy też inne Panie (i Panów) pytajcie się - pomożemy !!
Będziemy kibicować pięciu śmiałkiniom w przygotowaniach do Półmaratonu, zachęcamy też inne Panie (i Panów) pytajcie się - pomożemy !!
- izaA
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zaraz, zaraz, nikt nie mówił, że na jesieni maraton OK, na poważnie. Bardzo się cieszę, że jestem w tym projekcie. Wszystkich, którzy chcą śledzić moje zmagania i poznać bliżej mnie taką, jaką jestem zapraszam do mojego blogu
- ela1_1
- Rozgrzewający Się
Niespodzianka
Maraton, cudownie. Na pewno byl w moich planach.
Ciesze sie, ze zostalam zaproszona do tego teamu. To mi pozwoli jeszcze lepiej sie przygotowac.
Maraton, cudownie. Na pewno byl w moich planach.
Ciesze sie, ze zostalam zaproszona do tego teamu. To mi pozwoli jeszcze lepiej sie przygotowac.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Witam Szanowne koleżanki biegaczki.
-
- Rozgrzewający Się
Czesc dziewczyny, trzymam kciuki.
Ja obecnie mieszkam w Brukseli i od listopada przygotowuje sie do 20km w Brukseli pod koniec maja.
Dane osobowe podobne do Waszych: kobieta pracujaca (za biurkiem), 2 dzieci i maz, ktory super biega i uwielbia sport.
Cwicze 3 razy w tygodniu (jak mam 'faze' to nawet cztery) i mam nadzieje pobiegnac na jakims 10K w polowie marca, a potem 20k w maju.
Trzymam kciuki za Was, bede sie Wam przygladac i podgladac Wasze treningi ... i czerpac motywacje do moich treningow.
Pozdrawiam
Ja obecnie mieszkam w Brukseli i od listopada przygotowuje sie do 20km w Brukseli pod koniec maja.
Dane osobowe podobne do Waszych: kobieta pracujaca (za biurkiem), 2 dzieci i maz, ktory super biega i uwielbia sport.
Cwicze 3 razy w tygodniu (jak mam 'faze' to nawet cztery) i mam nadzieje pobiegnac na jakims 10K w polowie marca, a potem 20k w maju.
Trzymam kciuki za Was, bede sie Wam przygladac i podgladac Wasze treningi ... i czerpac motywacje do moich treningow.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Powodzenia dziewczyny - czytamy o Was i kibicujemy. Do zobaczenie na mecie!
- izaA
- Stary Wyga
Mogę pisać o sobie...dostałam telefon z pytaniem czy redakcja gazetki, w której piszę nie włączyłaby się w promocję projektu, mówię, że tak i, że sama zamierzam pobiec pierwszy półmaraton w życiu...cóż tego samego dnia wieczorem miałam telefon z pytaniem, czy nie zechcę wejść do teamu. Nie miałam nic do stracenia, a jak widać, dużo zyskałam
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Kobiecy Team Biegowy jest projektem otwartym. Jeśli któraś z pań jest zainteresowana przyłączeniem się do grupy to prosimy skontaktować się z Fundacją, najlepiej pod adresem kontakt@maratonwarszawski.com Jesteśmy w trakcie przygotowywania z Jeffem Galloway'em skroconego programu treningowego dla wszystkich, którzy przyłączą się póżniej.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No no, zaczynają się Kobiecym Teamem interesować poważni producenci sprzętu biegowego.
Zaraz będą wielkie kontrakty.
Zaraz będą wielkie kontrakty.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No, w pewnym stopniu tak.
Poprostu na bieganie.pl wchodzą różni ludzie, także przddstawiciele firm, producentów no i uznali, że fajnie by było, gdybyście uzywały ich produktów.