PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Chyba ok.
A są jacyś chętni na wieczorne jutrzejsze spotkanie w Starym Browarze (około 20:00) czy wszyscy już będą spali ?
A są jacyś chętni na wieczorne jutrzejsze spotkanie w Starym Browarze (około 20:00) czy wszyscy już będą spali ?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
miejsce pasuje jak najbardziej.
A czy może ktoś sie orientuje czy na teren Olimpii mozna bezkarnie (i bezpłatnie) wjechać samochodem? Ostatnio widziałem auta przy stadionie lekkoatletycznym, za tablicą świetlną, ale nie wiem czy tam mozna wjechać
A czy może ktoś sie orientuje czy na teren Olimpii mozna bezkarnie (i bezpłatnie) wjechać samochodem? Ostatnio widziałem auta przy stadionie lekkoatletycznym, za tablicą świetlną, ale nie wiem czy tam mozna wjechać
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Można, miejsce zostało wybrane właśnie miedzy innymi z tego powodu.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Przepraszam, ja się nie znam na Poznaniu ale może ten tunel jest nie najlepszy ?
Nie lepiej w jakiś bardziej transparentnym miejscu w którym widać by nas było z daleka ?
Np przy stadionie przy wieży sędziowskiej ?
Nie lepiej w jakiś bardziej transparentnym miejscu w którym widać by nas było z daleka ?
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fredzio, nie bój żaby - wszyscy w Poznaniu wiedzą, gdzie jest ten tunel, a biegacze to już na pewno - No, ale jeśli zechcesz wiekszej medialnosci to mozemy przejsc ze dwadziescia metrów do wiezy sedziowskiej - satelita nas wtedy złapie i bedzie relacja na żywo w Warszawie.FREDZIO pisze:Przepraszam, ja się nie znam na Poznaniu ale może ten tunel jest nie najlepszy ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ale - spotkanie w Starym Browarze aktualne czy nie ?
Bo ja nie naciskam - po prostu będę w Poznaniu i Bebeja czy Piotrasa chętnie bym spotkał w inny niż biegowy sposób. Będziecie czy nie ?
Bo ja nie naciskam - po prostu będę w Poznaniu i Bebeja czy Piotrasa chętnie bym spotkał w inny niż biegowy sposób. Będziecie czy nie ?
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak, będę na 100%.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No to see you.
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam, brawo za inicjatywę w utworzenie grupy, cieszę się podwójnie ponieważ jest to Poznań, tyle miłych słów usłyszałem na jego temat w artykule ,że zacząłem wątpić , że jesteś z Warszawy
super inicjatywa, dobrze ,że wychodzicie na zewnątrz do ludzi i do tego z takim autorytetem jak Michał, szczerze to myślałem o Marcinie Fehlau bo nie sądziłem, że Michał da się namówić na dreptanie z amatorami like us,
poza tym dobrze ,że jest jakaś przeciwwaga dla ścieżek Nike, coś się zaczyna nowego, znane twarze Januszewski, Bartoszak + mocne brandy doceniły wreszcie siłę amatorskiego biegania , niedługo ruszy liga Asicsa , może też kogoś przygarną znanego, w Szczecinie Jurek mógłby coś zrobić np. z....Brooksem, Marek z Piły do Szczecina ma niedaleko , pozostaje mocny Wrocław, Trójmiasto, region katowicki
trzymaj się bracie w tym Poznaniu i nie zgub się na Olimpii
super inicjatywa, dobrze ,że wychodzicie na zewnątrz do ludzi i do tego z takim autorytetem jak Michał, szczerze to myślałem o Marcinie Fehlau bo nie sądziłem, że Michał da się namówić na dreptanie z amatorami like us,
poza tym dobrze ,że jest jakaś przeciwwaga dla ścieżek Nike, coś się zaczyna nowego, znane twarze Januszewski, Bartoszak + mocne brandy doceniły wreszcie siłę amatorskiego biegania , niedługo ruszy liga Asicsa , może też kogoś przygarną znanego, w Szczecinie Jurek mógłby coś zrobić np. z....Brooksem, Marek z Piły do Szczecina ma niedaleko , pozostaje mocny Wrocław, Trójmiasto, region katowicki
trzymaj się bracie w tym Poznaniu i nie zgub się na Olimpii
Tomek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ja mam do Poznania duże uznanie za wiele inicjatyw, prężne środowisko. Maraton w Poznaniu mimo moich ostatnich wątpliwości też jest dobrą inicjatywą.
-
- Stary Wyga
Tak myślałem że Guru to będzie Michał Bartoszak to znaczy był to jeden z moich typów. Cieszę się bardzo że to on.
Jeśli chodzi o miejsce spotkania to i wieża sędziowska, duża tablica wynikowa, parking i tunel który proponowałem są tak blisko siebie że napewno nikt nie zginie. Nie pozwolimy na to:-)
Zachęcam wszystkich którzy się jeszcze nie zdecydowali na przybycie na stadion Olimpii. W ilości siła. Czym więcej osób się zjawi się na tym większa szansa na znalezienie towarzyszy biegowych na tym samym poziomie lub z tej samej okolicy.
Jeśli chodzi o miejsce spotkania to i wieża sędziowska, duża tablica wynikowa, parking i tunel który proponowałem są tak blisko siebie że napewno nikt nie zginie. Nie pozwolimy na to:-)
Zachęcam wszystkich którzy się jeszcze nie zdecydowali na przybycie na stadion Olimpii. W ilości siła. Czym więcej osób się zjawi się na tym większa szansa na znalezienie towarzyszy biegowych na tym samym poziomie lub z tej samej okolicy.
Ja też będę na pewno.FREDZIO pisze:Ale - spotkanie w Starym Browarze aktualne czy nie ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dzięki za spotkanie, policzyłem że było 15 osób, małą fotorelację wrzucimy wieczorem.
No i pewnie dopiero Guru do komputera się dostanie.
No i pewnie dopiero Guru do komputera się dostanie.
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Nareszcie miałem z kim pobiegać i pogadać na treningu.
Wielkie dzięki za przybycie i zapraszam w następną niedzielę o godz. 9.00 na Olimpię.
Wielkie dzięki za przybycie i zapraszam w następną niedzielę o godz. 9.00 na Olimpię.
Michał