W Parku Skaryszewskim Biegamy
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Kinga, chyba jednak wyjadę dziś na działkę (mam tam jeszcze niestety kilka spraw do załatwienia) . Jeśli jednak bym nie wyjechała to zadzwonię.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
hejka, zostaje jeszcze w wawie na wrzesien. biegacie w srode 10 wrzesnia?
Ja moge dojechac 125 z anina i wysiade chyba to jest przystanek ul. zieleniecka (nie jestem pewna) fakt faktem ze ulica Skaryszewskiego do niej przylega. ale od tego momentu nie mam zielonego pojecia w ktora strone do tego parku isc. jezeli ktos z was bylby tak mily i poczekal przy tym przystanku na mnie o porze dowolnej dla tej osoby przed biaganiem i pokazal mi 1 raz droge to bardzo chetnie pobiegam ponownie z wami. Nastepnym razem to juz sama trafie. Moj nr komorki zna saint z szczecinskiej grupy biegowej, tak wiec prosze o wiadomosc jakby ktos sie skusil byc 1-razowym przewodnikiem.
Z gory dziekuje
Ja moge dojechac 125 z anina i wysiade chyba to jest przystanek ul. zieleniecka (nie jestem pewna) fakt faktem ze ulica Skaryszewskiego do niej przylega. ale od tego momentu nie mam zielonego pojecia w ktora strone do tego parku isc. jezeli ktos z was bylby tak mily i poczekal przy tym przystanku na mnie o porze dowolnej dla tej osoby przed biaganiem i pokazal mi 1 raz droge to bardzo chetnie pobiegam ponownie z wami. Nastepnym razem to juz sama trafie. Moj nr komorki zna saint z szczecinskiej grupy biegowej, tak wiec prosze o wiadomosc jakby ktos sie skusil byc 1-razowym przewodnikiem.
Z gory dziekuje
-
- Zaprawiony W Bojach
hej ula,
mozna wysiasc 2 przystanki wczesniej - na przystanku BLISKA. poniewaz ja zazwyczaj dobiegam do parku od tej samej strony, z ktorej Ty bedziesz jechac 125, mozemy sie na tym przystanku umowic, powiedzmy o 18:50. jesli wolisz dobiec do parku - to mozemy na jakims wczesniejszym odpowiednio wczesniej - ja startuje od placu szembeka (tez na trasie 125).
mozna wysiasc 2 przystanki wczesniej - na przystanku BLISKA. poniewaz ja zazwyczaj dobiegam do parku od tej samej strony, z ktorej Ty bedziesz jechac 125, mozemy sie na tym przystanku umowic, powiedzmy o 18:50. jesli wolisz dobiec do parku - to mozemy na jakims wczesniejszym odpowiednio wczesniej - ja startuje od placu szembeka (tez na trasie 125).
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Marku, Ula prawdopodobnie nie ma już dostępu do forum. Podałam Rafałowi nr jej komórki. Dogadajcie się, kto ją ściągnie.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- awozni1
- Stary Wyga
\pozdrawiam juz z \anglii, na razie kkrotko bo musze leciec, ale jutro juz wiecej napisze. \tutaj b.duzo ludzi biega, nawet po ulicach. to byl szok dla mnie. pozdrawiam. adam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- Unleashed
- Dyskutant
Czy ja dzisiaj przed 20 nie wpadlem przypadkiem na Kingeriego w PS?
------------------------------------------------
no pain, no gain
no pain, no gain
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mamy zamiar biegać w środę o 19-tej. Zapraszamy
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
ja sie dzis tez sprobuje pojawic - ale na krotko (2 kolka maks) i wolno, bo cos mi noga szwankuje, wiec trzeba oszczedzac.
jutro w zwiazku z meczem tez pewnie bede sie o 19:40 zwijac z powrotem... ale moze znowu bede z dominikiem.
jutro w zwiazku z meczem tez pewnie bede sie o 19:40 zwijac z powrotem... ale moze znowu bede z dominikiem.
-
- Zaprawiony W Bojach
ja na pewno bede, byc moze z dominikiem.
probowalem sie skontaktowac z ula, ale nie udalo mi sie do niej zadzwonic, wiec poslalem jej sms-a, ale nie odpowiedziala. chyba na tym poprzestane, bo nie chce byc zbyt nachalny - juz i tak podpadlem w kategorii "Dzialanie forow", wiec wole siedziec cicho.
do zobaczenia
probowalem sie skontaktowac z ula, ale nie udalo mi sie do niej zadzwonic, wiec poslalem jej sms-a, ale nie odpowiedziala. chyba na tym poprzestane, bo nie chce byc zbyt nachalny - juz i tak podpadlem w kategorii "Dzialanie forow", wiec wole siedziec cicho.
do zobaczenia
- Unleashed
- Dyskutant
Ja przybiegne, ale nie bede czekal - 2-3 kolka lightowo anticlockwise.
no pain, no gain
no pain, no gain