W Parku Skaryszewskim Biegamy
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Hej!
Z tym tempem, to się jeszcze okaże . Niektórzy z nas mogą być wypoczęci a inni przetrenowani. Nie zrażaj się, przybywaj .
Jola
ps też Jola?
Z tym tempem, to się jeszcze okaże . Niektórzy z nas mogą być wypoczęci a inni przetrenowani. Nie zrażaj się, przybywaj .
Jola
ps też Jola?
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Odkryłeś! jolanova to mój klon (rezerwowy - miałam kłopoty z logowaniem i się nieco pospieszyłam z nowym bytem .
Jola
(Edited by Ojla 1 at 1:11 pm on Sep. 3, 2003)
Jola
(Edited by Ojla 1 at 1:11 pm on Sep. 3, 2003)
Pozdrawiam, Jola
- awozni1
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Kochani! Mnie niestety dzisiaj nie bedzie. Przygotowania do wyjazdu. DO zobaczenia w październiku. W Anglii bede biegal, zglosilem sie do biegu 14.09 pod Oxfordem na 10 mil. Wiec symbolicznie uczcze Maraton Warszawski, który dokładnie o tej porze się zaczyna.
Ps. Gorąca prośba- Ciemaj, Olja, Romek, JacekKraf, Kingeri. Czy ktos moglby z was mi nagrac na video relacje z Maratonu w W-ie. Ma być podobno relacja w TVP. Bardzo wasz prosze o to. Pozdrawiam i życzę sukcesów w maratonach wrześniowych. Adam.
Ps. Gorąca prośba- Ciemaj, Olja, Romek, JacekKraf, Kingeri. Czy ktos moglby z was mi nagrac na video relacje z Maratonu w W-ie. Ma być podobno relacja w TVP. Bardzo wasz prosze o to. Pozdrawiam i życzę sukcesów w maratonach wrześniowych. Adam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Adam, nie ma sprawy. Powodzenia.
A my wczoraj biegaliśmy. Ja co prawda tylko dwa kółka i zawinęłam do domu, ale panowie w składzie: Kingeri, Ciemaj z pieseczkiem wyścigowym, Dominik i przysłany przez Kiniak Przemek pokonali ich zapewne znacznie więcej.
Jola
(Edited by Ojla 1 at 9:13 am on Sep. 4, 2003)
A my wczoraj biegaliśmy. Ja co prawda tylko dwa kółka i zawinęłam do domu, ale panowie w składzie: Kingeri, Ciemaj z pieseczkiem wyścigowym, Dominik i przysłany przez Kiniak Przemek pokonali ich zapewne znacznie więcej.
Jola
(Edited by Ojla 1 at 9:13 am on Sep. 4, 2003)
Pozdrawiam, Jola
- Ciemaj
- Wyga
Cztery kółka.
Z wyjątkiem Przemka, który pomykał dalej - wyniku końcowego nie znam.
Mój "pieseczek wyścigowy" zwie się Savik. Nie gryzie, nie szczeka, ze wszystkimi grzecznie się przywita .
Pzdr.
Z wyjątkiem Przemka, który pomykał dalej - wyniku końcowego nie znam.
Mój "pieseczek wyścigowy" zwie się Savik. Nie gryzie, nie szczeka, ze wszystkimi grzecznie się przywita .
Pzdr.
Ciemaj - drdyw PSB
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Cześć wszystkim,
Już wróciłam, żyję, noga działa.
Wybierałam się wczoraj na PSB, ale zamiast biegać, siedziałam pod drzwiami w oczekiwaniu aż mnie ktoś wpuści
Okazało się, że tak prozaiczny przedmiot jak klucze może zaważyć o wieczornych zajęciach...
Z miłą chęcią przyłączę się za tydzień, ewentualnie w tygodniu, jakby ktoś pomykał po Gocławiu to się piszę
Nie wiem jak forma, bo nie biegałam od kontuzji, natomiast żywię cichą nadzieję, że kilometr przebiegnę ...
Do zobaczenia wkrótce
Już wróciłam, żyję, noga działa.
Wybierałam się wczoraj na PSB, ale zamiast biegać, siedziałam pod drzwiami w oczekiwaniu aż mnie ktoś wpuści
Okazało się, że tak prozaiczny przedmiot jak klucze może zaważyć o wieczornych zajęciach...
Z miłą chęcią przyłączę się za tydzień, ewentualnie w tygodniu, jakby ktoś pomykał po Gocławiu to się piszę
Nie wiem jak forma, bo nie biegałam od kontuzji, natomiast żywię cichą nadzieję, że kilometr przebiegnę ...
Do zobaczenia wkrótce
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kinga, na Gocławiu możemy polatać. Cieszę się, że żyjesz . Odezwę się jutro z rana.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- awozni1
- Stary Wyga
Jola, jutro juz wyjezdzam i ponawiam moja goraca prośbę o nagranie mi relacji w TVP z Maratonu Warszawskiego. Gorąco o to was proszę i pozdrawiam. Adam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Adam, widzę i obiecuję nagrać. Jeszcze raz powodzenia
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola