Pogoria 3 ;-)

martini77
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czesc wszystkim biegajacym na 3-ce, ja tez bardzo lubie tam biegac-myslalem ze tam kolko ma niecale 5km a tu okazuje sie ze 6200 jestem mile zaskoczony.Mieszkam w Sosnowcu gdzie staram sie biegac z 3 razy w tyg.czasami wiecej, zalezy od tego ile mam czasu,chcialbym tylko powiedziec ze ubolewam nad tym że tak malo ludzi biega, czasami biegajac o rożnych porach dnia ludzie patrza na mnie jak na wariata,widac ich zdziwienie bo bieganie u nas to nadal chyba jakaś egzotyka, i az milo sie robi kiedy widzisz ze ktos pojawia sie na trasie czasem.Obecnie jestem w Anglii gdzie tez biegam, mam taki piekny park, pętla ok 4km plus 1km do parku i z parku do domu.Ludzi ktorych spotykam trudno liczyc poprostu biega ich cala masa, ja mam 30stke na karku ale kiedy mijam osoby po 60-tce ktore biegaja to naprawde az mnie bardziej motywuje na kolejne dni;-)chcialbym zeby u nas nabralo to przyspieszenia i ludzie w wolnych chwilach biegali kiedy sie da i gdzie sie da jak tutaj, nie patrzac na wiek.Tym czasem Pozdrawiam wszystkich a za 4 tyg pobiegam juz sobie na 3-ce z pieskiem wokol jeziora;-) Uwielbiam Pogorie od dziecka i nie zastapia mi jej zadne parki w UK;-))
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Też biegam na Pogorii 3. Czasami o tej porze roku nieźle tam potrafi gacie przewiać ale jak już pisałeś nie ma lepszych miejscówek do biegania w Zagłębiu... Jak będziesz w PL to napisz na maila... granatowy@poczta.onet.pl to może uda się razem pobiegać.
:bum:
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
ODPOWIEDZ