Komentarz do artykułu One wolą w szpilkach... czy bez?
Moderator: beata
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
jak zajęta to nie czytam :D
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Co prawda jest to wspomniane w wersji angielskiej ale buniony sa chyba najpospolitsza dolegliwoscia , zwazana z chodzeniem w szpilkach .
Mam znajome , ktore ze wzgledu na charakter zawodu , musialy chodzic w szpilkach i to majac nadwage .
Trudno spojrzec sie teraz na ich stopy , tak sa zdeformowane .
Oczywiscie , fajnie sie patrzy na laseczke stukajaca po bruku szpileczkami , szczegolnie ze u mezczyzn wywoluje to skojarzenia erotyczne ( pamietaja gdzie kobietom bylo zakazane chodzenie na koturnach ? )
Mam znajome , ktore ze wzgledu na charakter zawodu , musialy chodzic w szpilkach i to majac nadwage .
Trudno spojrzec sie teraz na ich stopy , tak sa zdeformowane .
Oczywiscie , fajnie sie patrzy na laseczke stukajaca po bruku szpileczkami , szczegolnie ze u mezczyzn wywoluje to skojarzenia erotyczne ( pamietaja gdzie kobietom bylo zakazane chodzenie na koturnach ? )
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- PKDeath
- Stary Wyga
kwestia szpilek. Polecam dziewczynom przejsc sie do sklepu z obuwiem tanecznym (w necie ciezko utrafic z numeracja) wybrac sobie buciki, a nastepnie poprosic o podbicie normalna podeszwa. Bedziecie mialy buciki do konca swiata i jeden dzien dluzej, a bedzie Wam sie w nich chodzilo jak w kapciach
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie wiedziałem, że mamy takie zawodniczki. To znaczy widziałem Monikę ale tylko na zawodach.
Mój kolega z liceum to redaktor naczelny Palyboya - muszę my wysłać ten tekst bo może szukają kogos do sesji.
Mój kolega z liceum to redaktor naczelny Palyboya - muszę my wysłać ten tekst bo może szukają kogos do sesji.
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie wiedziałeś? nie możliwe. Polki to przecież najpiękniejsze kobiety na świecie przeciez nie tak dawno były wybory miss biegaczek ale tak szczerze, wiele z tych dziewczyn nie poznałbym na ulicy gdybym je przypadkiem spotkał.
run your way
www.sklepbiegacza.pl - polecam
- Nagor
- Ekspert/Trener
W to, że Polski są najpiękniejsze na świecie, wierzą chyba tylko Polacy. W każdym narodzie są ładne samiczki, a np. w Hiszpanii miałem wrażenie, że tam na ulicach jest dużo więcej ładnych kobiet niż u nas. Piękno to kwestia gustu, ale ja nie sądzę, żebyśmy się jakoś wyróżniali in plus wśród innych narodów.
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
są gusta i guściki. Uważam że słowiańska uroda jest wyjątkowa. W Hiszpanii wszystkie tak samo wygladają, czarne włosy i czarne oczy. A u nas, blondynki brunetki... do wyboru do koloru.
run your way
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Klimat robi swojeNagor pisze:W to, że Polski są najpiękniejsze na świecie, wierzą chyba tylko Polacy. W każdym narodzie są ładne samiczki, a np. w Hiszpanii miałem wrażenie, że tam na ulicach jest dużo więcej ładnych kobiet niż u nas. Piękno to kwestia gustu, ale ja nie sądzę, żebyśmy się jakoś wyróżniali in plus wśród innych narodów.
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a z tym ze Polki są najpiękniejsze zgadzają się nie tylko Polacy. W wielu krajach Polki ( jak również dziewczyny zza wschodniej granicy) uważane są za wyjątkowo piękne. No ale o gustach się nie dyskutuje.
run your way
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
Najpiekniejsze kobiety na świecie są w Wenezuelisredniak pisze:a z tym ze Polki są najpiękniejsze zgadzają się nie tylko Polacy. W wielu krajach Polki ( jak również dziewczyny zza wschodniej granicy) uważane są za wyjątkowo piękne. No ale o gustach się nie dyskutuje.
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
nie wiem, nie bywam w Wenezueli za często. Ale z tego co się orientuję to tegoroczną miss world została RosjankaFriend pisze:Najpiekniejsze kobiety na świecie są w Wenezuelisredniak pisze:a z tym ze Polki są najpiękniejsze zgadzają się nie tylko Polacy. W wielu krajach Polki ( jak również dziewczyny zza wschodniej granicy) uważane są za wyjątkowo piękne. No ale o gustach się nie dyskutuje.
run your way
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
wyjatek potwierdza regułesredniak pisze:nie wiem, nie bywam w Wenezueli za często. Ale z tego co się orientuję to tegoroczną miss world została RosjankaFriend pisze:Najpiekniejsze kobiety na świecie są w Wenezuelisredniak pisze:a z tym ze Polki są najpiękniejsze zgadzają się nie tylko Polacy. W wielu krajach Polki ( jak również dziewczyny zza wschodniej granicy) uważane są za wyjątkowo piękne. No ale o gustach się nie dyskutuje.
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jaki wyjątek? że Rosjanka została po raz wtóry Miss World?
run your way