PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja sie zglaszam rowniez. Biegam od 2 lat. W tym roku pokonalam swoj pierwszy w zyciu maraton. Biegam malo (brak czasu, kariera i takie tam po 13-15km raz, dwa razy w tygodniu, czasem trzy. Brakuje mi czasem motywacji do ruszenia sie z kanapy, i mysle ze bieganie z grupa to bylby dobry pomysl !
Nie jestem z poznania, ale mieszkam tu juz hoho ponad 6 lat!
Nie jestem z poznania, ale mieszkam tu juz hoho ponad 6 lat!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No - to witamy pierwszą Panią !!! Super.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No pewnie, grupa będzie otwarta.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Można przyjść bez zgłaszania się ale zawsze to miło wiedzieć coś z wyprzedzeniem.
-
- Wyga
- Kontakt:
jak tak to ja się też zgłaszam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No to fajnie.
Powiem wam, że w Poznaniu jest unikalna w skali Kraju możliwość zrobienia takiej grupy, tzn jest kilka czynników, które występując jednocześnie wielce ułatwiają jej powstanie - aż żal by nie było wykorzystac tego potencjału. (tak jak w Kenii są naturalne warunki które kreują tak dobrych biegaczy: styl zycia, szerokość geograficzna, wysokość npm, bezrobocie i poziom rozwoju kraju - oczywiście powody w Poznaniu i w Kenii są zupełnie inne )
Być może jeszcze jedno miasto, może dwa mają jakis potencjał w tym stylu ale żaden aż do tego stopnia.
Powiem wam, że w Poznaniu jest unikalna w skali Kraju możliwość zrobienia takiej grupy, tzn jest kilka czynników, które występując jednocześnie wielce ułatwiają jej powstanie - aż żal by nie było wykorzystac tego potencjału. (tak jak w Kenii są naturalne warunki które kreują tak dobrych biegaczy: styl zycia, szerokość geograficzna, wysokość npm, bezrobocie i poziom rozwoju kraju - oczywiście powody w Poznaniu i w Kenii są zupełnie inne )
Być może jeszcze jedno miasto, może dwa mają jakis potencjał w tym stylu ale żaden aż do tego stopnia.
-
- Stary Wyga
FREDZIO ale podsycasz atmosferę, rozumiem że robisz niezły PR żeby ściągnąć na pierwszy trening jak to się tu mówi wuchtę wiary:-) ten stadion Olimpii daje mi do myślenia.. nie będę Ciebie pytał ale mi się kojarzą 2 nazwiska naprawdę znanych biegaczy z tym miejscem. Trzeci mój typ to też znany biegacz obecnie trener nie z Poznania ale obecnie z nim powiązany. Cóz przyjdę, pobiegnę to się dowiem.
-
- Zaprawiony W Bojach
no kto ,no kto ? zdradżcie tajemnicę
słuszny kierunek Poznań
słuszny kierunek Poznań
Tomek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nagor pisze:Ja przyznam, że odkąd dowiedziałem się, kto będzie prowadził te zajęcia, myslę o przeprowadzce do Poznania...
Nie, no .......tego by nasz guru raczej nie zdzierżył. Słyszałem że zawsze się strasznie wymądrzałeś na treningach.